Nea Mărin a ajuns la spital, înainte să termine filmările pentru emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg”: „O premieră deloc plăcută pentru mine”

Publicat pe

Nea Mărin a ajuns la spital, înainte de încheierea filmărilor pentru emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg'. În primăvara acestui an, celebrul coregraf anunța că emisiunea „Poftiți pe la noi' va fi scoasă din grila de programe, din cauza bugetului redus. Ei bine, se pare că lucrurile și-au revenit la normal, iar noul sezon al show-ului va fi difuzat în curând, la Antena 1. Iată primele declarații făcute de Nea Mărin!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În noul sezon al emisiunii de la Antena 1, vedetele sunt puse la treabă pentru a organiza, în fiecare zonă în care ajung, un târg dedicat meșteșugarilor din acea parte de țară. Nu vor lipsi nici spectacolele de final, puse la punct cu rigurozitate de Nea Mărin. În premieră pentru show-ul Poftiți pe la noi! Pofțiti la târg, filmările ajung în acest sezon și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova. Călătoria continuă apoi la Piatra Neamț, Câmpulung Moldovenesc, Bistrița și Negrești-Oaș.

Nea Mărin a ajuns la spital, înainte să termine filmările pentru emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg': „O premieră deloc plăcută pentru mine'Nea Mărin a ajuns la spital, înainte să termine filmările pentru emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg': „O premieră deloc plăcută pentru mine'

Nea Mărin a ajuns la spital, înainte de încheierea filmărilor pentru emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg'. Printre vedetele care sunt gata să-i țină piept lui Nea Mărin se numără Ruby, Adriana Trandafir, Iulia Albu, Adda și Cătălin Rizea, Cătălin Cazacu, Patrizia sau Andreea Antonescu.

Citește și: Nea Marin, în lacrimi la Poftiți pe la noi! Ce s-a întâmplat cu emisiunea:”Eu am presimțit”

Citește și: Nea Mărin revine la Antena 1. Când se difuzează emisiunea Poftiţi pe la noi:Poftiţi prin ţară!

Citește și: „Degeaba am sănătate, dacă nu am familie'.Ce i-a spus fiica lui Nosfe mamei sale, la o lună după moartea artistului

Citește și: Ce decizie radicală a luat Paula Seling, după divorțul de Radu Bucura:”Fără să știm că vom regreta…”

Nea Mărin a ajuns la spital, înainte să termine filmările pentru emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg'

În premieră, filmările emisiunii s-au desfășurat și în afara țării, mai exact în Republica Moldova. Nea Mărin a fost impresionat de bucătăria și obiceiurile de peste Prut, însă a avut parte și de o experiență mai puțin plăcută. Se pare că gazda emisiunii a ajuns la spital, chiar înainte de încheierea filmărilor pentru noul sezon.

„A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte! Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!', a declarat Nea Mărin.

Când are loc debutul emisiunii

Debutul noului sezon al emisiunii va avea loc pe 5 decembrie. „Poftiți pe la noi! Pofțiti la târg' se va difuza la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30. Nea Mărin a făcut și primele declarații despre modul în care au decurs filmările, susținând că este fericit că a reușit să promoveze tradițiile românești.

„Pentru mine a fost unul din cele mai interesante sezoane și mă bucur foarte mult că scopul nostru a fost acela de a descoperi meșteșugari, tradiții, oameni care duc obiceiul mai departe. Sunt fericit că am organizat aceste târguri pentru ei și i-am ajutat să promoveze tot ce zona lor are mai frumos de oferit. Liviu și Andrei au fost lângă mine și, cu toate comentariile lor, m-au ajutat să ducem treaba la bun sfârșit', a susținut prezentatorul emisiunii.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter