Drama lui Adrian Stroe de la Chefi la cuțite. Concurentul își crește singur cei doi copii, după ce mama i-a părăsit: „Soția nu știu unde este”

Publicat pe

Drama lui Adrian Stroe de la Chefi la cuțite. Adrian Stroe, semifinalistul de la Chefi la cuțite a avut parte de momente emoționante. Se apropie finalul sezonului 10 al emisiunii Chefi la cuțite, iar concurenții le duc dorul celor dragi. Adrian Stroe a avut parte de o mare surpriză, după ce copiii săi au venit în platoul emisiunii. Concurentul își crește singur cei doi copii, după ce soția sa i-a părăsit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Drama lui Adrian Stroe de la Chefi la cuțite. În ediția de marți, 29 noiembrie, concurenții Chefi la cuțite, au avut parte de momente emoționante. Finala sezonului 10 se apropie, iar dorul de familie este din ce în ce mai mare. Adrian Stroe a avut marea surpriză de a-și vedea cei doi copii în platoul emisiunii. Venirea micuților a fost o oportunitate perfectă pentru ca Adrian să facă dezvăluiri cu privire la situația familială grea prin care trece.

Drama lui Adrian Stroe de la Chefi la cuțite. Concurentul își crește singur cei doi copii, după ce mama i-a părăsit: „Soția nu știu unde este'Drama lui Adrian Stroe de la Chefi la cuțite. Concurentul își crește singur cei doi copii, după ce mama i-a părăsit: „Soția nu știu unde este'

Povestea de viață a lui Adrian Stroe este una aparte. Venirea celor doi copii ai săi în platoul Chefi la cuțite a fost un prilej bun pentru ca Adrian să lupte pentru visul lui. Mama copiilor săi l-a părăsit și a lăsat micuții cu tatăl său, iar acesta îi crește singur.

Citește și: Cine e Adrian Stroe de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

Citește și:Titus Antonescu a fost angajat la Chefi la cuțite, după eliminare. Ce rol are acum în emisiune:„Am vrut provocarea asta'

Citește și:De ce nu poate Pavel Bartoș locui niciodată cu Smiley. Ce obicei neștiut are cântărețul:„E o chestie de intimitate'

Citește și:Ce studii are Anisia Gafton, câștigătoarea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2. Cum a debutat în stand-up:”Am făcut un an de…”

Drama lui Adrian Stroe de la Chefi la cuțite

Adrian Stroe se numără printre semifinaliștii sezonului 10, al emisiunii Chefi la cuțite. În ediția de marți, concurentul a avut parte de o surpriză emoționantă. Semifinaliștii competiției au fost vizitați de cele mai dragi persoane, iar Adrian Stroe a fost vizitat de cei doi copii ai săi. Concurentul și-a strâns în brațe copiii, care au venit însoțiți de bunica lor.

Adriana Stroe a profitat de situația și a povestit care este situația în familia sa. Fosta sa parteneră, mama copiilor, a plecat și i-a lăsat pe cei mici, iar el îi crește singur.

Concurentul își crește singur cei doi copii, după ce mama i-a părăsit

La testimoniale, Adrian Stroe, a declarat că mama copiilor săi a plecat, iar el a rămas singur să crească doi copii. Din fericire, semifinalistul Chefi la cuțite are parte de ajutorul familiei sale. Mama, sora și bona îl ajută să-i crească pe micuți.

Îi cresc … mă ajută mama, sora și bona. Soția, momentan, nu știu unde este. Din ce am înțeles acum o perioadă bună de timp, era prin Germania. Când o să vină în țară are dreptul să-i vadă, Doamne ferește, nu se pune problema. Poate să-i și ia o zi, două, fără probleme. Custodia este la mine. A avut ceva probleme fosta și cred că a înțeles, adică oricum îi câștigam prin lege.',a povestit Adrian Stroe.

Scărlătescu a fost cucerit de copiii lui Adrian Stroe

Semifinala show-ului culinar le-a adus o surpriză de proporții concurenților, care au fost vizitați de cei dragi. În ediția de marți au avut loc și proba „gustul copilăriei, în care concurenții au pregătit un preparat care să le amintească de momentele copilăriei. Cătălin Scărlătescu a fost cucerit de cei doi copii ai lui Adrian Stroe.Hai, că mă apuc de treabă, a spus chef Scărlătescu în timp ce îl ținea în brațe pe fiul lui Adrian.

Concurentul de 34 de ani este din Râmnicu Vâlcea și este bucătar la un restaurant din oraș. Adrian a devenit cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu. Acesta a divorțat de mama copiilor săi. „Mama copiilor a făcut multe împrumuturi, sute de milioane, pe care nu le mai dădea înapoi. Eu eram la serviciu, nu știam nimic. Nu am știut niciodată ce a făcut cu banii și ăsta a fost și motivul divorțului. Nu puteam să muncesc la infinit să acopăr niște datorii. Am preferat să îi iau și suntem bine acum. Îi las cu bona și eu mă duc la serviciu, apoi mă duc și îi iau, a dezvăluit concurentul la preselecții.

Sursa foto: Captura video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter