De ce nu poate Pavel Bartoș locui niciodată cu Smiley. Ce obicei neștiut are cântărețul: „E o chestie de intimitate”

Publicat pe

De ce nu poate Pavel Bartoș locui niciodată cu Smiley. Pavel Bartoș susține că nu poate locui cu Smiley din cauza tabieturilor sale. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite și efervescente cupluri de prezentatori de la noi din țară și sunt legați de o prietenie veche. Recent, prezentatorul de la „Vocea României' a mărturisit că nu ar putea locui sub același acoperiș cu partenerul Ginei Pistol și a explicat motivele. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu poate Pavel Bartoș locui niciodată cu Smiley. Prietenia dintre Pavel Bartoș și Smiley este una legendară și trece de granițele micului ecran. Cei doi au colaborat în numeroase proiecte de televiziune, însă sunt legați și de experiențe pe plan personal. În 2014, Pavel Bartoș și-a botezat a treia fetiță, iar naș i-a fost chiar Smiley. De-a lungul anilor, artistul a fost văzut la toate zilele de naștere a finuței sale și la evenimentele importante, având în vedere faptul că face parte din familie. Acum, actorul a dezvăluit faptul că nu s-ar vedea locuind cu nașul fiicei sale, susținând că acesta are niște obiceiuri neobișnuite.

De ce nu poate Pavel Bartoș locui niciodată cu Smiley. Ce obicei neștiut are cântărețul: „E o chestie de intimitate'De ce nu poate Pavel Bartoș locui niciodată cu Smiley. Ce obicei neștiut are cântărețul: „E o chestie de intimitate'

Pavel Bartoș nu poate locui cu Smiley din cauza tabieturilor sale. Prezentatorul a susținut că punctul nevralgic în conviețuirea cu artistul este dormitul. Cei doi își pregătesc spațiul de odihnă în moduri total diferite.

Citește și: Pavel Bartoș, despre noul sezon „Vocea României' și relația cu Smiley, în spatele camerelor:„Normal că mai sunt unele…' / EXCLUSIV

Citește și: Pavel Bartoș, despre viața lui Smiley de când e tătic:”O să vadă cum este la al doilea…”

Citește și: Cum arată soacra Deliei. Artista și mama lui Răzvan Munteanu au jucat sârba în sufragerie:„Băi, nu așa, băi!'

Citește și: Alain Delon a împlinit 87 de ani.Cum arată acum idolul femeilor

De ce nu poate Pavel Bartoș locui niciodată cu Smiley

Se pare că Smiley doarme cu jaluzellee trase și cu muzică pe fundal. La polul opus, Pavel Bartoș preferă să aibă parte de întuneric și de liniște totală, motiv pentru care nu ar putea locui sub același acoperiș cu acesta.

De-a lungul anilor, cei doi au cutreiat țara în lung și-n lat în căutarea de talente, fiind prezentatorii emisiunii „Românii au talent'. Mai mult, aceștia au fost catalogați drept cel mai de succes cuplu de prezentatori TV.

Singurul lucru ce ne-am dat seama, dar asta e o chestie de intimitatea fiecăruia. Nu cred că am putea locui în aceeași cameră, pentru că el doarme cu jaluzelele trase și cu muzica pornită. Eu dorm pe liniște ancestrală și cu jaluzelele trase, adică nu putem! Trebuie să am liniște și întuneric', a susținut Pavel Bartoș, potrivit cancan.ro.

Cei doi s-au cunoscut la „Românii au talent'

Pavel Bartoș și Smiley s-au întâlnit la prima ședință foto a emisiunii „Românii au talent'. Atunci a avut loc și prima interacțiune dintre ei, chiar dacă se mai văzuseră înainte. Încă din primele minute, aceștia au fost legați de o chimie inexplicabilă.

Prezentatorul l-a descris pe cântăreț în postura de tată. Se pare că Smiley se bucură din plin de fiecare etapă din viața fiicei sale șu nu ezită să împărtășească cu colegii de muncă momentele frumoase.

„Ne știm de atâția ani și lucrăm de atâția ani împreună, dar este primul an în care și el este tătic. El e foarte entuziast, se vede că e la început în cariera asta de tătic, și mereu îmi arată ce a mai făcut Josephine, cât a mai crescut, cum mai arată. Îmi este atât de drag', a povestit Pavel Bartoș, pentru  ego.ro.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter