Pavel Bartoș, despre viața lui Smiley de când e tătic: "O să vadă cum este la al doilea..."

Publicat pe

Smiley se poate declara un bărbat împlinit. Are o carieră impresionantă, dar și o familie extrem de frumoasă. În 2021, Gina Pistol, iubita artistului, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar viața lor s-a schimbat complet de atunci. Până și colegii de platou și prietenii cântărețul au observat asta! Iată declarațiile făcute recent de Pavel Bartoș!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Smiley este unul dintre cei mai iubiți cântăreți și oameni de televiziune din țara noastră. Pe lângă cariera absolut impresionantă, are și o familie frumoasă, de care este extrem de mândru. A devenit tătic în 2021, atunci când Gina Pistol a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele de Josephine Maria.

Pavel Bartoș, despre viața lui Smiley de când e tătic: "O să vadă cum este la al doilea..."Pavel Bartoș, despre viața lui Smiley de când e tătic: "O să vadă cum este la al doilea..."

Viața artistului s-a schimbat complet de când a apărut în viața lui minunea de copil, iar prietenii și apropiații acestuia au observat imediat acest lucru. În cadrul unui interviu, Pavel Bartoș a vorbit deschis despre prietenia cu Smiley, dar a precizat și cum îl vede de când a devenit tătic!

Citește și: Ce spune Smiley despre Theo Rose, noua colegă de la Vocea României:'Pare foarte…'

Citește și: Cu cine seamănă fetița lui Smiley și a Ginei Pistol:'La privire cu…'

Citește și: Fiul cel mare al cuplului Victoria – David Beckham s-a căsătorit în secret. Ce i-a dat de gol pe cei doi tineri miri

Citește și: De ce a refuzat Elena Gheorghe să participe la Survivor România 2022:„Nu mă văd acolo, pentru că…

Pavel Bartoș, despre viața lui Smiley de când e tătic

Recent, în cadrul unui interviu, Pavel Bartoș a vorbit despre prietenia cu Smiley. Printre altele, prezentatorul a mărturisit că artistul este complet schimbat de când a devenit tătic. Îi arată tot timpul imagini și îi vorbește despre micuța Josephine.

„Ne știm de atâția ani și lucrăm de atâția ani împreună, dar este primul an în care și el este tătic. El e foarte entuziast, se vede că e la început în cariera asta de tătic, și mereu îmi arată ce a mai făcut Josephine, cât a mai crescut, cum mai arată.Îmi este atât de drag.”, a povestit Pavel Bartoș, pentru ego.ro.

În ultima perioadă, actorul a petrecut mult timp alături de prietenul său, dar și de familia acestuia, așa că a simțit aceleași emoții ca atunci când fiicele lui s-au născut.

 „Nu mi se face dor de un bebeluș când îl văd cât este de entuziasmat.Am bebelușul lui Smiley, îmi ajunge. E bine așa cum e.

Eu cumva am trecut deja prin toate aceste lucruri și mă uit la el cum se bucură. Îi spun mereu că o să vadă cum este la al doilea copil, apoi la al treilea. Chiar mă bucur enorm pentru el. Cred că abia acum, viața lui are sens. I-am și zis.”, a adăugat Pavel Bartoș, pentru sursa amintită.

Cu cine seamănă fetița lui Smiley și a Ginei Pistol

Chiar dacă Smiley și Gina sunt extrem de activi pe rețelele de socializare, au decis să nu posteze până acum vreo fotografie cu chipul micuței, deși au oferit mai multe detalii despre trăsăturile acesteia. Recent, cântărețul a spus că Josephine seamănă cu amândoi și a subliniat faptul că este un copil foarte cuminte.

Doarme cu noi. Seamănă cu amândoi. Dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele. Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei, a fost un moment al nostru. I-am făcut o filmare chiar înainte de a merge la maternitate, pe care vrem să i-o dăm la 18 ani. Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa. Sunt în cel mai bun moment al vieții mele de până acum’, a declarat Smiley în emisiunea „Vorbește lumea’.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter