Cu cine seamănă fetița lui Smiley și a Ginei Pistol: "La privire cu..."

Publicat pe

Cu cine seamănă fetița lui Smiley și a Ginei Pistol. Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi îndrăgostiți au devenit părinți pentru prima oară anul trecut, iar de atunci viața lor s-a schimbat complet. Deși nu au postat nicio fotografie cu chipul micuței Josephine, prezentatoarea a spus acum cu cine seamănă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, în urma căreia a rezultat micuța lor, Josephine. De când au devenit părinți, viața celor doi s-a schimbat complet, iar acum totul se învârte în jurul fetiței lor. Însă, spre surprinderea tuturor, au decis să nu posteze fotografii cu chipul micuței, ci doar au oferit câteva detalii despre trăsăturile acesteia.

Cu cine seamănă fetița lui Smiley și a Ginei Pistol: "La privire cu..."Cu cine seamănă fetița lui Smiley și a Ginei Pistol: "La privire cu..."

De curând, în cadrul unui interviu, Smiley a spus cu cine seamănă micuța, dar a vorbit deschis și despre ce minunea care a loc zi de zi în viața lor! Iată declarațiile făcute de îndrăgistul prezentator!

Citește și: Maria Marinescu le îmbracă pe Gina Pistol și Simona Gherghe: Dacă nu vor să poarte ceva, nu insist’/ EXCLUSIV

Citește și: Cadoul inedit pe care Gina Pistol și Smiley l-au pregătit înainte să se nască Josephine: „Am plâns amândoi în camera ei’

Citește și: Adelina Pestrițu a împlinit 35 de ani.Ce cadou de lux i-a făcut soțul ei, Virgil Șteblea

Citește și: Julie Mayaya, fosta câștigătoare de la Vocea României, e transformată complet.Artista a slăbit enorm

Cu cine seamănă fetița lui Smiley și a Ginei Pistol

Anul trecut, în luna martie, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima oară. Prezentatoarea de televiziune a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota zece la naștere.

Chiar dacă cei doi sunt extrem de activi pe rețelele de socializare, au decis să nu posteze până acum vreo fotografie cu chipul micuței, deși au oferit mai multe detalii despre trăsăturile acesteia. Recent, cântărețul a spus că Josephine seamănă cu amândoi și a subliniat faptul că este un copil foarte cuminte.

Doarme cu noi. Seamănă cu amândoi. Dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele. Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei, a fost un moment al nostru. I-am făcut o filmare chiar înainte de a merge la maternitate, pe care vrem să i-o dăm la 18 ani. Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa. Sunt în cel mai bun moment al vieții mele de până acum', a declarat Smiley în emisiunea „Vorbește lumea'.

Smiley și Gina, declarații despre nuntă

Smiley și Gina au vorbit deschis despre nuntă. Cei doi îndrăgostiți sunt de părere că actul în sine nu schimbă sentimentele pe care și le poartă unul celuilalt, ci este vorba doar despre o formalitate.

Nu știu ce să zic (n.red.: despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm', a declarat Smiley, în emisiunea „Xtra Night Show'.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte', a declarat și Gina Pistol.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter