Cadoul inedit pe care Gina Pistol și Smiley l-au pregătit înainte să se nască Josephine: „Am plâns amândoi în camera ei”

Publicat pe

Cadoul inedit pe care Gina Pistol și Smiley l-au făcut înainte să se nască Josephine. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Frumoasa blondină și celebrul artist trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au devenit, pentru prima dată, părinții unei fetițe superbe, acum un an și două luni. De atunci, viața lor s-a schimbat în bine și se bucură de clipele petrecute în trei. Recent, cântărețul a făcut o mărturisire emoționantă, aducându-și aminte de un moment important înainte de nașterea micuței sale. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară, acum mai bine de un an, timp în care fanii au fost în extaz. Fetița lor, Josephine, este adorată nu doar de cei din familie, dar și de comunitățile de urmăritori ale celor doi din social media. Ambii sunt mai fericiți ca niciodată, în timp ce artistul se află în cea mai bună perioadă din viața lui. 

Cadoul inedit pe care Gina Pistol și Smiley l-au pregătit înainte să se nască Josephine: „Am plâns amândoi în camera ei'Cadoul inedit pe care Gina Pistol și Smiley l-au pregătit înainte să se nască Josephine: „Am plâns amândoi în camera ei'

În 2021, Gina Pistol și Smiley au fost binecuvântați cu o minune de fetiță. Cei doi iubesc să-și petreacă timpul alături de Josephine, care este totodată un copil vesel și energic. Ambii formează un cuplu solid, ajutându-se unul pe celălalt când vine vorba despre responsabilitățile din viața de familie. Nu doar cântă și dansează alături de micuța lor, dar își împart totodată și sarcinile în casă. Dacă Josephine stă cu mama mai mult pe timpul nopții, dimineața îi vine rândul lui Smiley să se ocupe de copil.

Citește și: Smiley a filmat scene provocatoare, în pădure, cu o artistă:„Se întâmplă anumite lucruri… pasionale'

Citește și: Smiley, declarație de dragoste în public pentru Gina Pistol.Cum i-a răspuns la întrebarea „mă mai iubești?'

Citește și: Oana Roman începe iar dieta:Aș vrea să mai slăbesc 15 kg sau măcar 10' / EXCLUSIV

Citște și: Anamaria Prodan, mai apropiată ca niciodată de primul soț, tatăl fetelor sale, în plin divorț de Reghe:”Îl iubesc și acum pe Tibi”

Cadoul inedit pe care Gina Pistol și Smiley l-au pregătit înainte să se nască Josephine

Josephine le-a schimbat complet viața Ginei Pistol și a lui Smiley, de când a venit pe lume. Invitat în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO tv, artistul și-a amintit de un moment important din viața sa, înainte să se nască fetița cuplului. Chiar cu câteva ore înainte ca Josephine să vină pe lume, cei doi s-au gândit să-i ofere un cadou inedit fiicei lor, pentru ziua când va împlini frumoasa vârstă de 18 ani. Astfel, cuplul s-a filmat chiar în camera copilului lor, păstrând mesajul pentru ziua majoratului. Totul a fost atât de încărcat de emoție încât Gina și Smiley au izbucnit în lacrimi! 

„În ziua în care s-a născut, am plâns amândoi în camera lui Josephine. Am făcut o filmare pe care vrem să i-o dăm când face 18 ani.

Prima dată când am văzut-o, era cu limba scoasă. Și eu la fel, când sunt concentrat, scot limba. Așa m-am cunoscut eu fiica', a povestit Smiley, potrivit Fanatik.ro.

Smiley: „Am și călătorit foarte mult cu ea'

Artistul a povestit cum își împart cei doi treburile în casă, dar și cum au grijă de fetița lor, pe rând. El a recunoscut că lui Josephine îi place să asculte muzică, ba chiar îi recunoaște vocea cântărețului, ceea ce-l face un tată tare mândru. 

„Pentru că Gina încă o alăptează, doarme cu noi. O culcăm la ea în cameră, la ea în pat. Se trezește pe la 12-1 și o luăm să doarmă cu noi.

Pentru că Gina se mai trezește noaptea, eu mă trezesc dimineața, la 7, și primele ore din zi, eu le petrec cu ea. Ne uităm pe toate cărțile, toate animalele, toate sunetele, piesele…Că are piese preferate.

Noi am și călătorit foarte mult cu ea. Cred că am fost în vreo 4-5 țări cu ea până în momentul ăsta și îi place foarte tare. E un copil foarte cuminte. Stă cuminte când îi citim. Dacă nu, cântăm. Îi place să-i cânt. Ea știe și piesele, când aude ceva cântat de mine se oprește din orice, parcă e hipnotizată', a dezvăluit Smiley.

„Sunt în cel mai bun moment al vieții mele'

Totodată, Smiley a recunoscut că fiica lui și a Ginei Pistol îi seamănă lui în multe privințe. Cu toate acestea, Josephine preferă să-și petreacă timpul cu mama ei.

„Seamănă cu amândoi, depinde de ce grimase face. Dacă zâmbește, seamănă cu mine. Dacă râde, seamănă cu Gina. La priviri, cu mine seamănă.

Momentele mele de glorie sunt cele în care stă cu mine, în loc să stea cu maică-sa. Adică, se întâmplă rar. Când o văd că se pune cu capul pe pieptul meu sau zice ‘tata, sunt gata. Sunt în cel mai bun moment al vieții mele de până acum', a explicat Smiley.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter