Simona Gherghe, scandal de proporții în direct, la Mireasa: ”Îți dai seama cât ești de absurdă, mă femeie, mă?”

Publicat pe

Simona Gherghe, scandal de proporții în direct la TV. Prezentatoarea emisiunii matrimoniale 'Mireasa' s-a certat cu una dintre concurentele show-ului. Totul a început de la atitudinea Elenei, iar Simona Gherghe a pus-o la punct. Iată cum a decurs discuția aprinsă dintre ele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Simona Gherghe și o concurentă de la Mireasă, emisiunea matrimonială pe care prezentatoarea o moderează, au avut o discuție aprinsă. Totul s-a întâmplat în direct la TV, în fața tuturor telespectatorilor. Simona Gherghe a pus-o la punct pe Elena, pentru că aceasta ar fi avut o atitudine nepotrivită. De la ce a pornit scandalul dintre moderatoare și concurentă?!

Simona Gherghe, scandal de proporții în direct, la Mireasa: 'Îți dai seama cât ești de absurdă, mă femeie, mă?'Simona Gherghe, scandal de proporții în direct, la Mireasa: 'Îți dai seama cât ești de absurdă, mă femeie, mă?'

Simona Gherghe și Elena, concurentă emisiunii 'Mireasa', au avut o discuție aprinsă de față cu toată lumea. Prezentatoarea nu a înțeles de unde au pornit discuțiile în casă, așa că a luat-o la întrebări pe Elena. Concurenta s-a supărat pentru că atunci când au venit pachetele din afara casei, aceasta nu a primit fond de ten și haine. Bruneta a vorbit pe un ton ironic, nerespectuos, fapt care a enervat-o la culme pe moderatoare.

Citește și: Cum a ajuns Simona Gherghe să lucreze la Antena 1: „Nici n-am îndrăznit să respir'

Citește și: De ce nu mai are voie Simona Gherghe să rămână gravidă: „Nici nu îndrăzneam să…'

Citește și: Pepe, primele declarații despre botezul fiului său. Iubita lui e însărcinată în șapte luni: „Nu e nimic special, dar…”

Citește și: Ilinca Vandici, după ce a fost criticată pentru afirmațiile din mediul online, referitoare la soțul ei: „Sufăr. Sunt foarte tristă'

Simona Gherghe, scandal de proporții în direct la Mireasa

Elena nu a ținut cont că este într-o emisiune televizată și a răbufnit. Aceasta a ieșit din platou, având diverse replici acide. Ba chiar Simona Gherghe a rugat-o să părăsească platoul de televiziune.

Îți dai seama că ești absurdă? În caz de nevoie, vă ajutați între voi', a spus prezentatoarea. Băi, Elena, ești fată deșteaptă. Tu știi că sunt femei în țara asta care au fugit acum o lună din calea războiului și nu au fond de ten?', a continuat Simona Gherghe.

Comparați cu așa ceva? Faceți o comparație absurdă! Doamne ferește!', a fost replica Elena, supărată de comparația făcută de prezentatoare.

Că nu ai primit fond de ten o săptămână, îți dai seama cât ești de absurdă, mă, femeie, mă?', a mai spus Simona Gherghe.

Elena a părăsit nervoasă platoul

Concurenta de la Mireasă a părăsit vizibil iritată platoul de televiziune. Elena a fost deranjată de comparația făcută de Simona Gherghe, despre femeile refugiate din Ucraina și ea, care se plânge că nu are fond de ten. Lucrurile au degenerat, iar moderatoarea s-a enervat la maxim. Elena a părăsit platoul, ba chiar prezentatoarea a rugat-o să iasă afară. Simona Gherghe a încercat apoi să explice reacția ei acidă la adresa gestului făcut de concurentă.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter