Anamaria Prodan, mai apropiată ca niciodată de primul soț, tatăl fetelor sale, în plin divorț de Reghe: "Îl iubesc și acum pe Tibi"

Publicat pe

Anamaria Prodan spune că este mai apropiată ca niciodată de Tiberiu, primul său soț, tatăl fetelor sale. Pentru că Reghe nu este lângă ea și a decis să oprească orice fel de comunicare, inclusiv în ceea ce îl privește pe băiatul lor, Anamaria Prodan spune că se consultă cu Tibi când are de luat decizii importante care îl vizează pe fiul ei și al lui Reghe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Relația pe care o are Anamaria Prodan cu fostul soț este complet diferită de cea pe care o are cu Laurențiu Reghecampf. Impresara are numai cuvinte de laudă de spus la adresa tatălui fetelor ei și mărturisește că fostul baschetbalist o ajută chiar și în luarea deciziilor referitoare la fiul ei și al antrenorului de la Craiova.

Anamaria Prodan, mai apropiată ca niciodată de primul soț, tatăl fetelor sale, în plin divorț de Reghe: "Îl iubesc și acum pe Tibi"Anamaria Prodan, mai apropiată ca niciodată de primul soț, tatăl fetelor sale, în plin divorț de Reghe: "Îl iubesc și acum pe Tibi"

Anamaria Prodan, susținută de primul soț în orice situație

„Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi și cu prietenii noștri și finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc. (…) Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui.

În viața asta, dacă este ceva care nu merge, este păcat să ții doar pentru tine, pentru că este o dovadă cumplită de egoism. în lumea asta totul este trecător și trebuie să lași.

Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viața lui, acolo poate el să stea, acolo se simte el bine, rămâi acolo', a declarat Anamaria Prodan. pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan îl consideră pe Tiberiu Dumitrescu superior lui Reghe

Anamaria Prodan a vorbit și despre diferențele dintre relația ei cu fostul soț și cea pe care o are cu încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Motivul pentru relația cu Tiberiu Dumitrescu este mult mai bună decât cea cu Reghe, este e că primul său soț îi este superior lui Reghecampf, susține Ana.

„Tibi este un bărbat puternic, este un bărbat care a fost baschetbalist, provine dintr-o familie fabuloasă. (…) Cât de mult ai trage de cineva, dacă este o chestie limitată, nu poți niciodată mai mult', a spus impresara.

Citește și: De ce nu vrea Anamaria Prodan să se afișeze cu iubitul ei, în public:„Niciodată nu o să…

Citește și: Laurențiu Reghecampf, în plin divorț de Anamaria Prodan:„Mi-am trăit dintotdeauna viața așa cum am simțit

Citește și: Ce a făcut Iulia Albu cu celebra ei găină, Luța Chioara, după ce a murit:„Le-am incinerat

Anamaria Prodan și primul soț, Tiberiu Dumitrescu, au fost căsătoriți 9 ani

Înainte de a de căsători cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a fost măritată timp de 9 ani cu un alt bărbat.

În perioda 1998-2007, primul soț al Anamariei Prodan a fost baschetbalistul Tibi Dumitrescu. El este și tatăl fetelor sexy-impresarei: Rebecca, în vârstă de 23 de ani și Sarah, în vârstă de 22 de ani.

Anamaria Prodan și-a cunoscut primul soț în urmă cu 24 de ani în România, la o discotecă. Totuși, Tibi Dumitrescu locuia în Statele Unite. Astfel, cei doi și-au unit destinele peste ocean, iar fetele lor s-au născut tot în America.

Primul pas în relație l-ar fi făcut chiar Anamaria Prodan și cei doi au devenit un cuplu la o săptămână de când s-au cunoscut.

‘Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America.

Ne-am oficializat relaţia pe 1 septembrie, în statul Pennsylvania, SUA, pentru că eu aveam cetăţenie americană. Ana s-a mutat cu mine în New Jersey, unde în acea perioadă jucam baschet la colegiul Montclair State University’, a declarat la un moment dat Tibi Dumitrescu, primul soț al Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan și primul soț au divorțat în secret

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu au decis să pună capăt mariajului, după 9 ani, în anul 2007. Cei doi și-au dorit să țină totul secret la acel moment.

‘Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete? Să le aducem în România (n.r. erau stabiliţi în SUA), la şcoala americană şi să începem o afacere în România, pentru că nimeni nu voia să stea fără copii.

Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am. Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărăm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui’, a povestit Anamaria Prodan pentru Telekom Sport. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter