De ce nu vrea Anamaria Prodan să se afișeze cu iubitul ei, în public: „Niciodată nu o să…”

Publicat pe

De ce nu vrea Anamaria Prodan să se afișeze cu iubitul ei în public. Nu este prima oară când cea mai cunoscută impresară de la noi face declarații despre actualul ei iubit, un bărbat misterios a cărui identitate nu a dezvăluit-o până acum. Pe de altă parte, Anamaria Prodan este în plin proces de divorț cu încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După despărțirea de tatăl copiilor ei, care și-a refăcut viața alături de iubita sa, Corina Caciuc, agentul FIFA a anunțat că și ea, la rândul său, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actualul ei iubit. Chiar dacă există cineva în viața impresarei, Anamaria Prodan nu s-a afișat până acum cu el în spațiul public. Motivul a fost explicat, recent, chiar de vedetă.

De ce nu vrea Anamaria Prodan să se afișeze cu iubitul ei, în public: „Niciodată nu o să…'De ce nu vrea Anamaria Prodan să se afișeze cu iubitul ei, în public: „Niciodată nu o să…'

În cadrul unui interviu, Anamaria Prodan a vorbit despre noul ei iubit. Nu este prima dată când impresara face declarații despre el, dar recent fiica regretatei artiste Ionela Prodan a recunoscut de ce ambii nu au apărut împreună, până acum, la vreun eveniment sau în viața de zi cu zi. 

Citește și: Anamaria Prodan, încă un atac dur la adresa lui Reghe:”Am tras de el să-l fac cunoscut, respectat și..”

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, război pentru Bebeto:”Este mascarada pe care o face să ascundă mizeriile „

Citește și: Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat o casă de lux.Unde se va muta cu cei doi băieți

Citește și: Kate Middleton a transmis un mesaj important pentru mamele din întreaga lume:„Nimeni nu este imun la anxietate și depresie în această perioadă'

De ce nu vrea Anamaria Prodan să se afișeze cu iubitul ei în public

Fanii s-au tot întrebat cine este bărbatul misterios din viața Anamariei Prodan. Vedeta a hotărât că, momentan, nu se va afișa la brațul partenerului său, despre care nu se știu detalii. Ce se știe, de fapt, este că prietenii au observat o schimbare în atitudinea agentului FIFA, care radiază de fericire. Recent, impresara a vorbit într-un nou interviu despre relația pe care o are în prezent, fără să-i dezvăluie identitatea celui care i-a furat inima. Cei doi se vor afișa unul la brațul celuilalt după ce apele se vor mai liniști. 

„Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe. Da, iubesc, dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei.

Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până nu am procesul gata', a declarat Anamaria Prodan pentru un post TV, potrivit Wowbiz.ro

Motivul pentru care divorțul dintre Prodan și Reghecampf întârzie 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț la Judecătoria Buftea, după aproape 15 ani de mariaj. Anul trecut, antrenorul Universității Craiova a fost cel care a anunțat vestea despărțirii. De atunci, separarea lor a ținut prima pagină a ziarelor de scandal, timp în care cei doi și-au aruncat vorbe dure în spațiul public. Laurențiu Reghecampf urmează să devină, curând, tată pentru a treia oară. Iubita sa, Corina Caciuc, va naște un băiețel, al cărui nume va începe cu inițialele L.R. Următorul termen pentru proces este luna aceasta, în mai. 

„Nu vreau nici să aud ce face, dacă face, sau cu cine face. Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș. Atâta poate, atâta face. El este ca elasticul. Am tras de el să-l fac cunoscut, mare, respectat și… s-a întors la forma lui inițială. 

Nu e treaba mea sau a copiilor mei ce face și cu ce se ocupă Reghe. Am tot rugat lumea să evite să vorbească despre el, că nu ne interesează. L-am rugat de mii de ori să vină la notar să divorțăm instant. Îi e frică de partaj, căci probabil nu mai are nimic. Aflu din oraș că este împrumutat de la toți. Asta a făcut el din viața lui și probabil că de aici i se va trage declinul’, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter