Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat o casă de lux. Unde se va muta cu cei doi băieți

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat o casă de lux. Încă soția lui Gabi Bădălău are deja cheile noile sale locuințe, pe care și-a achiziționat-o singură, fără ajutor. În curând, vedeta se va muta cu cei doi băieți pe care îi are din relația cu fiul de milionar. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Încă de anul trecut, șatena povestea cât de mult își dorește ca fiii ei să aibă parte de o casă mult mai spațioasă. Chiar dacă a divorțat de tatăl copiilor ei, vedeta face tot posibilul ca cei mici să nu ducă lipsă de nimic. Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt încă soț și soție, fără să ajungă la un consens. Cu alte cuvinte, ambii sunt în plin proces de divorț de trei ani de zile. 

Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat o casă de lux. Unde se va muta cu cei doi băiețiClaudia Pătrășcanu și-a cumpărat o casă de lux. Unde se va muta cu cei doi băieți

Cântăreața a dezvăluit pentru Cancan.ro că nu crede că soțul va semna actele pentru separarea legală prea curând. Vedeta este de părere că el nu este hotărât în ceea ce privește despărțirea. Claudia Pătrășcanu a fost cea care a depus actele pentru divorț acum trei ani, după ce a plecat de acasă cu copiii ei. Vedeta și Gabi Bădălău au ajuns de multe ori în fața judecătorilor, însă nu au ajuns la un numitor comun. 

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău speră la o împăcare:”Nu vrea să-mi dea drumul…”

Citește și: Drama neștiută a Claudiei Pătrășcanu:”Îmi aduc aminte perfect tragedia”. Avea doar 15 ani…

Citește și: Momentul în care Mihaela Tatu îl întâlnește pe Radu Dumitrescu de la MasterChef:„Pe tine nu te cunosc, dar am să te gust!' 

Citește și: Ce decizie radicală a luat Gabriela Prisăcariu după ce a fost criticată pentru modul în care își crește copilul:„Mămicile care mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm'

Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat o casă de lux

Vedeta a povestit pentru Antena Stars că și-a cumpărat recent o casă de lux, la malul mării, despre care nimeni nu a știut. Artista a ținut totul secret până acum. Tot ce-și dorește este să se mute cu cei doi copii, pentru care și-a dorit să le ofere tot ce-i mai bun. Conform declarațiilor, Claudia Pătrășcanu a cumpărat noua locuință din banii ei, fără să aibă vreun ajutor. Până acum, vedeta și-a strâns economiile din cântări pentru a avea casa visurilor sale. Șatena are deja cheile de la casă și tot ce trebuie să facă este să se ocupe de decor. Prin urmare, a ales să ceară ajutorul unor designeri de interior. 

Claudia Pătrășcanu: „Nu vrea să-mi dea drumul'

Claudia Pătrășcanu crede că actualul ei soț nu vrea să divorțeze dintr-un singur motiv, acela că speră la o împăcare.

„Nu vrea să-mi dea drumul. Acum, când vede că sunt bine, că sunt liniștită și mai sunt și al naibii de frumoasă, normal că este invidios. Normal că mă ține legată de el! De ce mi-ar da drumul? Atât timp cât mă ții într-un divorț trei ani, doar pentru că nu vrei să mi-l dai … Și eu am înțeles de ce nu vrea el să-mi dea divorțul, pentru că tot mai speră lucruri de întoarcere și de împăcare în viața asta', a precizat ea.

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter