Momentul în care Mihaela Tatu îl întâlnește pe Radu Dumitrescu de la MasterChef: „Pe tine nu te cunosc, dar am să te gust!” 

Publicat pe

Momentul în care Mihaela Tatu îl întâlnește pe Radu Dumitrescu de la MasterChef. Fosta prezentatoare a emisiunii „De 3x femeie', de la Acasă TV, va reveni în același loc unde a lucrat mai mulți ani, însă nu ca moderatoare, ci ca invitat special. Chef Hadad, Chef Radu Dumitrescu și Chef Foa se vor întrece în bucătăria de la „MasterChef: Restul e plăcere' pentru a o impresiona pe vedetă. Mihaela Tatu l-a cunoscut personal pe unul dintre ei, în timp ce se știa cu ceilalți doi bucătari. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sâmbătă, de la ora 20:00, pe postul Acasă TV, fanii show-ului culinar pot viziona cea mai nouă ediție „MasterChef: Restul e plăcere'. Invitatul special din acest weekend va fi chiar Mihaela Tatu, ocazie cu care va reveni la același post unde a prezentat, timp de șapte ani, emisiunea „De 3x femeie'. Cei trei bucătari vor accepta provocarea dată de vedetă și vor pregăti cele mai bune mâncăruri, însă doar una va fi aleasă câștigătoare de către Mihaela Tatu. 

Momentul în care Mihaela Tatu îl întâlnește pe Radu Dumitrescu de la MasterChef: „Pe tine nu te cunosc, dar am să te gust!' Momentul în care Mihaela Tatu îl întâlnește pe Radu Dumitrescu de la MasterChef: „Pe tine nu te cunosc, dar am să te gust!' 

Mihaela Tatu își va face apariția în emisiunea MasterChef: Restul e plăcere. Vedeta se cunoaște cu doi dintre bucătari. Ea va avea rolul de invitat special care trebuie nu numai să le dea provocarea celor trei bucătari, dar și să le deguste preparatele.

Citește și: Cu ce se ocupă Mihaela Tatu după ce a renunțat la televiziune:”Omul potrivit la locul potrivit…”

Citește și: De ce este Mihaela Tatu singură, la 58 de ani:”Unde Dumnezeu să mai găsești pe cineva, în…”

Citește și: Cum a încercat Alexandru Ciucu să-și salveze căsnicia cu Alina Sorescu.Artista ar fi părăsit căminul conjugal în urmă cu un an

Citește și: Jorge a fost victima bullying-ului din cauza numelui:”O batjocură teribilă…”

Momentul în care Mihaela Tatu îl întâlnește pe Radu Dumitrescu de la MasterChef

După ce va gusta din fiecare preparat, Mihaela Tatu are sarcina de a alege cel mai bun fel de mâncare dintre cele gătite de Chef Foa, Chef Hadad și Chef Radu. Doi dintre ei, mai exact Chef Foa și Chef Hadad, o cunosc pe Mihaela Tatu de mult timp. Vedeta se va întâlni cu singurul bucătar care nu o cunoaște personal.

„Pe tine nu te cunosc, dar am să te gust!', a fost replica Mihaelei Tatu pentru Chef Radu Dumitrescu.

Chef Foa va încerca să o convingă pe Mihaela Tatu că el gătește cel mai bine și că va avea cel mai bun preparat dintre cei trei șefi.

Foa dacă nu ar fi fost bucătar, ar fi trebuit să fie vrăjitor. N-am văzut așa ceva!', spune Chef Hadad, după ce aude discursul colegului său.

Sursă foto: arhivă, MasterChef

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă