Jorge a fost victima bullying-ului din cauza numelui: "O batjocură teribilă..."

Publicat pe

Jorge este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Pe lângă cariera impresionantă, are și o familie extrem de frumoasă alături de Ramona. Însă, puțini sunt cei care știu că vedeta a trecut prin momente dificile cu ani în urmă. A fost victima bullying-ului, iar acum a decis să vorbească despre asta în cadrul unui podcast.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pe Jorge îl cunoaște o țară întreagă. Din anul 2002, de când se află în lumina reflectoarelor, a putut fi văzut atât în rolul de cântăreț, cât și în cel de prezentator. Pe lângă cariera impresionantă, vedeta are și o familie extrem de frumoasă alături de Ramona. Însă, puțini sunt cei care știu că acesta a trecut prin momente dificile cu ani în urmă.

Jorge a fost victima bullying-ului din cauza numelui: "O batjocură teribilă..."Jorge a fost victima bullying-ului din cauza numelui: "O batjocură teribilă..."

Mai exact, în cadrul unui podcast, Jorge a povestit că a fost victima bullying-ului din cauza numelui său. Iată declarațiile făcute de îndrăgitul cântăreț!

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona:„Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți

Citește și: A trecut printr-un divorț traumatizant! Jorge a povestit totul despre experiența care l-a trimis la psiholog:Ramona, actuala mea soție, a fost lumința de la capătul tunelului

Citește și:Mihai Mitoșeru, declarații neașteptate la 2 ani de la divorțul de Noemi: „Noi încă ne mai iubim. Credeam că ea se poartă urât cu mine pentru că…/ EXCLUSIV

Citește și: Cât a slăbit Andreea Grămoșteanu de la Mondenii pentru rolul principal din filmul #dogpoopgirl: „A fost un regim destul de drastic/ EXCLUSIV

Jorge a fost victima bullying-ului

Jorge, pe numele său real George Papagheorghe, a vorbit deschis despre trauma pe care a suferit-o în copilărie. Colegii îi puneau tot felul de porecle, fapt care l-a făcut pe artist să-și urească propriul nume.

La vremea respectivă, fiind doar un puști, a trecut cu greu peste batjocura celorlalți și apoi a decis să se prezinte tuturor sub numele de Jorge.

'A fost complicat să fiu George Papagheorghe. Plus că eu am luat parte de o batjocură teribilă.Toți colegii mei mă strigau Papa de la Roma, Popeye marinarul, Papaya, Papapius, Papă lapte și așa mai departe. Astea erau la ordinea zilei. Eu uram numele de Papagheorghe', a spus Jorge în podcast-ul prezentatorului.

Însă, nu este singura problemă cu care s-a confruntat Jorge în copilărie. În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, cântărețul a spus că a dus o viață grea în familie, mai ales din cauza tatălui care era extrem de exigent. A fost lovit de mai multe ori de părinte și își aduce aminte cu groază de perioada respectivă.

„Avea stilul ăsta să mă țină la respect, eu nu știu ce a fost în sufletul lui. Relația cu taică-miu a fost plină de scandaluri, bătăi și exigențe, dar foarte mișto pe toate părțile când venea vorba de vacanțe, tabere. Odată am prins așa curaj să cert cu el, pentru că eram mare, mi-a dat un pumn de m-a dărâmat', i-a mai mărturisit Jorge lui Cătălin Măruță.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter