Câți bani câștigă Florin Ristei din muzică: "Cei mai bogați se zgârcesc cel mai rău"

Publicat pe

Câți bani câștigă Florin Ristei din muzică. Florin Ristei este unul dintre cei apreciați cântăreți de la momentul actual. A devenit cunoscut după ce a câștigat X Factor România și a avut sute de concerte în toată țară. Mulți au fost curioși câți bani câștigă artistul din muzică, iar răspunsul nu a întârziat să apară!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Ristei este primul fost participant al show-ului de talente X Factor România care a ajuns să facă parte și din juriu, anul trecut. Artistul a câștigat sezonul trei al emisiunii în 2013, după ce i-a surprins pe telespectatori, dar și pe jurați cu melodia „Fairytale’ de la Alexander Rybak.

Câți bani câștigă Florin Ristei din muzică: "Cei mai bogați se zgârcesc cel mai rău"Câți bani câștigă Florin Ristei din muzică: "Cei mai bogați se zgârcesc cel mai rău"

Ei bine, cântărețul are acum o comunitate impresionantă de oameni în mediul online, ceea ce înseamnă că are și multe concerte prin țară. De curând, în cadrul unui podcast, Florin Ristei a spus câți bani câștigă la momentul actual din muzică. Iată declarațiile artistului!

Citește și: Cum s-a adaptat Naomi, iubita lui Florin Ristei, în România:„Sunt părți pozitive și părți negative’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce a spus Dani Oțil despre Mihaela Rădulescu, în direct. Florin Ristei a reacționat:’Te mai ceartă și acum?

Citește și: Ce spun medicii legiști în cazul mamei din Timișoara, care s-a aruncat cu cei doi copii de pe bloc.Ce au găsit în telefonul ei

Citește și: Cătălin Moroșanu, despre căsnicia cu Georgiana:'Nu mai este flacara de la început…'

Câți bani câștigă Florin Ristei din muzică

Florin Ristei este unul dintre cei mai apreciați artiști de la momentul actual. Acesta a devenit cunoscut după ce a câștigat X Factor România, în 2013. De atunci, a avut zeci sau chiar sute de concerte prin toată țară și le-a onorat pe fiecare cu zâmbetul pe buze.

Ei bine, mulți s-au întrebat câți bani a ajuns să câștige acum juratul de la emisiunea de talente. În cadrul unui podcast, acesta a dezvăluit că face la o singură cântăre suma de 500-600 de euro, asta după ce își plătește echipa.

Lumea nu înțelege procesul. «Cât luați voi acum?» «6.000» «Mama, câți bani faci!». Și zic… «Păi, suntem 10!». Eu împart banii egal, după ce scot transport, manager, cheltuieli, chirie, sală, studio, scule. Dacă avem noroc, la o cântare 500-600 de euro. «Atât de puțin iei?!»', a spus Florin Ristei.

Totodată, vedeta de la Antena 1 și-a mai adus aminte de momentul în care a mers să cânte pentru un bărbat extrem de bogat din România. Se pare că acesta nu a vrut să plătească suma cerută de artistă și ar fi încercat să negocieze, însă artistul nu a vrut.

Ulterior, a fost contactat de soția bărbatului și i-au fost oferite scuze. Într-un final, alături de echipa sa, Florin Ristei a onorat evenimentul respectiv.

„Eu nu negociez niciodată. Dacă îmi zice că atât costă, atât costă! Mergem la o întâlnire, la un restaurant sus, ne pune la masă… el, un om foarte cunoscut și bogat. «Ce serviciu oferiți?», îi zic: «Noi cântăm… », abia făcusem trupa nouă și ei se așteptau ca eu să cânt de toate. I-am zis că eu cânt doar ce e la modă. Dar prețul… nu mai știu cât luam atunci, vreo 4.000, nu știu. Oricum nu era ceva… «Cât?! Păi, cu 8.000 îl iau pe Brenciu. Câți sunteți?». I-am zis că suntem 6 pe scenă, 2 tehnici și un sunetist. «9?! Sunetist nu îți trebuie! Vine la prânz reglează alea și pleacă! Pe scenă 6? Veniți 4!».

Eu mă făcusem… I-am zis că își bate joc, că ne-a văzut că suntem mici. I-am zis că în condițiile astea nu putem și am plecat. Apoi ne-a sunat soția lui să își ceară scuze că la ei nu e problemă de bani, fix oamenii care sunt cei mai bogați se zgârcesc cel mai rău. Până la urmă am cântat acolo', a povestit vedeta de la Antena 1.

sursă foto- Facebook, Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter