Ce a spus Dani Oțil despre Mihaela Rădulescu, în direct. Florin Ristei a reacționat: "Te mai ceartă și acum?”

Publicat pe

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format o relație timp de 5 ani. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, însă au rămas prieteni. În emisiunea de astăzi, prezentată de Răzvan și Dani, prezentatorul a făcut o declarație neașteptată. Iată ce a spus acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ediția de astăzi de la emisiunea Răzvan și Dani au fost prezentate imagini din arhivă, întrucât postul de televiziune împlinește 28 de ani.

La un moment dat, prezentatorul a făcut o remarcă ușor ironică. Iată ce a declarat acesta.

Citește și: Dani Oțil, mesaj cu subînțeles pentru Mihaela Rădulescu, după ce s-a însurat:„Apropo, și la Monaco…’

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui:'Sper să mă iubească și actuala lui soție'

Citește și: Reghe amână divorțul? Anamaria Prodan:’Vorbim în fiecare zi. Eu nu am primit niciun act’

Citește și: Petrică Mîțu Stoian a câștigat, post-mortem, procesul în care era acuzat de furt intelectual.Ce au decis judecătorii

Ce a spus Dani Oțil despre Mihaela Rădulescu

În emisiunea de astăzi, prezentată de Răzvan și Dani, au apărut mai multe imagini din show-urile extrem de cunoscute. La un moment dat, pe ecran, au fost proiecte câteva fotografii din emisiunea „Din dragoste'.

Ei bine, Dani Oțil nu s-a putut abține și și-a întrebat colegii din platou de ce nu au ales să arate și câteva cadre din emisiunea „Duminica în familie', prezentată în trecut de Mihaela Rădulescu.

Cu Duminica în familie de ce nu ați pus imagini? Nu știu dacă mă sună cu prefix de Franța sau de PRO TV', a spus prezentatorul de la Antena 1.

„Te mai ceartă și acum?', a fost reacția lui Florin Ristei. 

Și Răzvan Simion a luat parte la discuție și a decis să îi spună colegului său de platou: „Hai că ai stricat totul!'.

Ce îl enerva la relația cu Mihaela Rădulescu

În cadrul unui podcast, Dani Oțil a spus ce îl enerva cel mai tare la relația cu Mihaela Rădulescu.

„Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea ‘păi asta am făcut eu acum zece ani’ și te desfundai, îți dai seama.

Eu îi ziceam: ‘bă, tu știi că eu m-am dat de te tiroliană de pe stâlpul…’ și ea zicea: ‘tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare’. Eu m-am simțit super de c…’, a mărturisit Dani Oțil.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter