Ce decizie radicală a luat Gabriela Prisăcariu după ce a fost criticată pentru modul în care își crește copilul: „Mămicile care mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm”

Publicat pe

Ce decizie radicală a luat Gabriela Prisăcariu după ce a fost criticată pentru modul în care își crește copilul. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit de curând părinții unui băiețel absolut superb, Luca Tiago. Cei doi postează constant pe rețelele de socializare imagini și videoclipuri cu fiul lor. Deși fanii se bucură pentru ei, există și persoane care îi critică pentru modul în care își cresc bebelușul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi chiar au devenit părinții unui băiețel absolut superb, care le oferă zilnic motive să zâmbească. Aceștia au postat, de-a lungul timpului, mai multe imagini și videoclipuri cu cel mic, iar fanii au avut reacții extrem de pozitive. Cu toate acestea, au existat și persoane care au criticat-o aspru pe soția prezentatorului de la matinalul Antenei 1 pentru modul în care îl crește pe Luca Tiago.

Ce decizie radicală a luat Gabriela Prisăcariu după ce a fost criticată pentru modul în care își crește copilul: „Mămicile care mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm'Ce decizie radicală a luat Gabriela Prisăcariu după ce a fost criticată pentru modul în care își crește copilul: „Mămicile care mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm'

După ce a stârnit un val de reacții negative, modelul a luat o decizie radicală. Iată ce a declarat public pe rețelele de socializare!

Citește și: Fiul lui Dani Oțil a împlinit 6 luni. Gabriela Prisăcariu:„Este foarte greu

Citește și: Cum arată și cu cât vinde Dani Oțil garsoniera în care a stat cu Mihaela Rădulescu:„În patul ăla am…

Citește și: Ilinca Vandici, întrebată dacă a fost invidioasă pe salariul Gabrielei Cristea, când lucrau împreună:„E treaba mea ce fac eu

Citește și: Cum se înțelege Nadine cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Când îi spun Dragoș e semn că…/ EXCLUSIV

Ce decizie radicală a luat Gabriela Prisăcariu după ce a fost criticată pentru modul în care își crește copilul

Gabriela Prisăcariu a postat zilele trecute pe rețelele de socializare mai multe InstaStory-uri în care vorbea despre alimentația fiului său. Se pare că fotomodelul i-a oferit celui mic să mănânce ou, caju, nuci și alune, iar mamele care o urmăresc nu s-au abținut de la comentarii. Acestea au criticat-o aspru pe frumoasa blondină, motiv pentru care ea a hotărât să nu mai posteze nimic din ce ține de fiul ei.

„Deci jur, mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic ce ține de bebeluș pentru că cumva toate mămicile care mă urmăresc și care nu mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm. Deci da, nu facem nimic de capul nostru, am ales să-i dau bebelușului ou întreg, să-i dau nuci, caju, alune pentru că așa scapă de riscul ca el să facă mai târziu alergie', a declarat ea pe Instagram.

„Doamne ferește!'

Aceasta a explicat faptul că mâncarea pe care i-a dat-o copilului său a fost trecută prin blender. Mai mult decât atât, Gabriela Prisăcariu susține că este criticată de internauți și dacă postează, dar și dacă nu postează imagini cu fiul ei.

„Dacă vă convine bine, dacă nu la fel de bine, voi faceți ce e mai bine pentru bebelușul vostru și cum considerați voi. Vă dați seama că nu i-am dat bebelușului caju întreg, l-am blenduit, Doamne ferește, dar mă gândesc foarte serios să nu mai postez nimic din ce ține de el și pe urmă să primesc mesaje, de ce nu mai postați, vreți să faceți bani cu el, sau ce mesaje mai primeam la început când nu îi postam fața și nu postam nimic cu el', a mai spus ea.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter