Cum se înțelege Nadine cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie: „Când îi spun Dragoș e semn că...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

S-au cunoscut în urmă cu 22 de ani și s-au căsătorit în urmă cu 12 ani. Extrem de deschisă, Nadine nu a evitat să vorbească despre căsnicia ei și care sunt secretele unui mariaj de durată. Printre altele, se numără și stabilirea propriilor reguli de guvernare a unei căsnicii. De asemenea, vedeta a dezvăluit și motivul pentru care își strigă soțul cu numele de familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În 2000, te-ai cunoscut cu soțul tău, iar în 2010 v-ați căsătorit. Care este secretul unei relații de durată?

Să nu ai așteptări nerealiste; să nu vrei să-l schimbi și să nu-i reproșezi că s-a schimbat (pentru că oamenii, ce să vezi?!, se schimbă); să nu te căsătorești dacă nu puteți vorbi despre orice; să nu-l pui la cură de slăbire pentru că arăta altfel când l-ai cunoscut; să nu-i reproșezi că nu câștigă suficient, ci să găsiți împreună soluții pentru prosperitatea familiei. Avem la bază alte legi de guvernare a unei căsnicii. Fiecare cuplu ar trebui să își dezvolte propriile legi. Este o prostie fără margini să preiei reguli generale și să încerci să te vâri în ele. 

Cum se înțelege Nadine cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie: „Când îi spun Dragoș e semn că...'/ EXCLUSIVCum se înțelege Nadine cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie: „Când îi spun Dragoș e semn că...'/ EXCLUSIV

De ce își strigă Nadine soțul cu numele de familie

Mi se pare foarte amuzant că soțului tău nu îi spui Dragoș, ci Apostolescu. Nu sună deloc romantic… Dar bănuiesc că vine tot din dragoste…

Nu cred în romantism și nu vreau să mă asociez, în mentalul meu, cu această idee. Aș face un mare deserviciu căsniciei mele dacă m-aș lăsa condusă de regulile inventate de diverși „specialiști despre cum ar trebui să fie comportamentul meu în relație cu omul pe care îl iubesc. Adică, „dacă o iubești, îi duci o floare de ziua ei…, „dacă o respecți, ții minte ziua când v-ați căsătorit etc. Doamne ferește, ce inepții! Fiecare cuplu trebuie să își stabilească singur ce înseamnă iubire, respect și, dacă ține neapărat, și romantism. Nu să se ghideze după filme sau reclamele de la TV.

Eu simt iubire fără margini când îmi cumpără mâncare din aia bună pentru cele 5 pisici, fără să-l rog eu. Simt romantism când îmi șoptește la 6 dimineața să nu mă trezesc, că pregătește el copilul pentru școală. Nu am nevoie de bomboane, flori sau să-și amintească data când ne-am căsătorit, pentru că, sinceră să fiu, nici eu nu știu… Îi spun Apostolescu pentru că îl percep ca pe o entitate colos în viața mea. Este o formă de alint. Când îi spun Dragoș, e semn că suntem certați. 

Citește și: Cum a ajuns Nadine la orfelinat:„M-a târât până acolo, deși tot drumul am implorat-o, urlând, să nu mă ducă'/ EXCLUSIV

Citește și: Anunțul făcut de Nadine când a împlinit 45 de ani:”Trecerea timpului îmi lasă un sentiment…”

Citește și: Cum își educă Horia Brenciu copiii:„Fără impuneri de idei sau alte principii mature' / EXCLUSIV

Citește și: Zanni, adevărul despre viața amoroasă:”Este un domeniu în care nu sunt experimentat…”

Nadine: „Nu suntem ocupați, pentru că nu lăsăm pe nimeni să ne ocupe timpul'

Îți mai dorești copii?

Nu. Simt că în destinul nostru ca familie este vorba doar despre el. O spune și el, Noah. În schimb, sunt deschisă să mai apară acasă la noi cât mai mulți câini și pisici. (râde)

Dat fiind că tu și soțul tău sunteți doi oameni ocupați, cum arată weekendul ideal în familia voastră?

Avem foarte mult timp pentru noi. Nu suntem ocupați, pentru că nu lăsăm pe nimeni să ne ocupe timpul… Azi-dimineață, când Apostolescu a plecat cu copilul la școală, l-am întrebat ce face diseară, pentru că e vineri… Și m-a întrebat cu o față serioasă și speriată: „Cum adică ce fac? Nu fac nimic, stau acasă. Înspăimântat de ideea că ar avea de făcut ceva – club, restaurant, munte… Nooo… Apostoleștii, de vineri până duminică, sunt toți trei bot în bot și în izmene. Eu sigur gătesc, în fiecare weekend, Noah ba joacă, ba lecții, Apostolescu e cu cititul în grădină. Suntem tare cuminți și „plictisitori.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter