Irinel Columbeanu a fost chemat în judecată. Ce probleme are afaceristul, în timp ce Monica Gabor se distrează în Dubai

Publicat pe

Irinel Columbeanu a fost chemat în judecată. Se pare că afaceristul are noi probleme. În tot acest timp, fosta lui soție, Monica Gabor, se distrează pe cinste în Dubai. Mama fiicei fostului milionar nu e singură, ci alături de o persoană importantă, sora ei, Ramona, tânără ce e stabilită de mai mulți ani acolo. Iată cu ce situație delicată se confruntă omul de afaceri!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a fost chemat în judecată, după ce trei afaceriști au depus o plângere împotriva unei firme administrate de el. În tot acest timp, mama fiicei lui, Monica Gabor, se află în Dubai. Fosta „scorpie de la Izvorani' se află în vizită la sora ei, Ramona, alături de care petrece clipe de neuitat. Dovadă stau pozele postate de acestea în mediul online.

Irinel Columbeanu a fost chemat în judecată. Ce probleme are afaceristul, în timp ce Monica Gabor se distrează în DubaiIrinel Columbeanu a fost chemat în judecată. Ce probleme are afaceristul, în timp ce Monica Gabor se distrează în Dubai

Irinel Columbeanu are noi probleme. Fostul milionar a fost chemat în judecată și are un proces cu trei oameni de afaceri care au depus plângere împotriva sa. Primul termen al procesului în care e implicat fostul soț al Monicăi Gabor are termenul stabilit peste doar câteva zile.

Citește și: Romanița Iovan, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu, de acum 30 de ani:”O să combat o prostie și o inepție”

Citește și: Câți ani avea Monica Gabor când a început relația cu Irinel Columbeanu:„Era elevă'

Citește și: Andreea Mantea a aflat cauza problemelor de sănătate:”Mă umflu toată și mă umplu de pete și de bube!”

Citește și: Adrian Alexandrov, prima reacție pe Facebook după arestarea iubitei lui, Elena Udrea, în Bulgaria:”O rază de soare”

Irinel Columbeanu a fost chemat în judecată.

Așadar, Irinel Columbeanu a fost chemat în judecată după ce trei oameni de afaceri au deschis un proces împotriva unei societăți comerciale care este administrată de el. Conform spynews.ro, în cererea de chemare în judecată, reclamanții au solicitat ca SRL-ul să fie radiat de la Registrul Comerțului. În ceea ce privește primul termen al procesului, acesta va avea loc joi, pe data de 14 aprilie.

În ultima perioadă, Irinel Columbeanu nu a fost ocolit nici de problemele de sănătate. La câteva zile după ce și-a lansat cel de-al doilea volum autobiografic, omul de afaceri a suferit un accident vascular cerebral. Atunci, el a ajuns de urgență la Spitalul Elias, unde a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Din fericire, acum se simte mai bine și se recuperează, însă e nevoit să facă unele schimbări în privința stilului de viață.

Ce probleme are afaceristul, în timp ce Monica Gabor se distrează în Dubai

De cealaltă parte, pare că fostei lui soții, Monica Gabor, îi merge ca pe roate. Aceasta trăiește de ani buni în Statele Unite ale Americii, alături de Mr. Pink. Recent, ea a hotărât să-i facă o vizită surorii sale, Ramona, care locuiește în Dubai.

De curând, Monica Gabor a mers în Dubai la sora ei, Ramona, pentru a o susține. Aceasta din urmă a mai bifat o reușită în ceea ce privește afacerea sa cu parfumuri. Pentru a marca momentul, cele două surori s-au pozat împreună. În imagine, ambele sunt îmbrăcate cu ținute de mii de euro.

„Surorile au grijă una de cealaltă, se sprijină și sunt acolo una pentru cealaltă, la bine și la greu. Ești surioara mea perfectă și sunt mândră de tine', a scris Monica Gabor pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu sora ei.

Irinel Columbeanu, despre problemele cu banii

În anul 2007, Irinel Columbeanu deținea o avere estimată la peste 150 de milioane de euro. Ulterior, acesta a pierdut o mare parte din bani. Omul de afaceri a fost executat silit din cauza datoriilor. Între timp, vila din Izvorani, care a luat foc în 2020, a fost scoasă la licitație de către creditori.

În ciuda problemelor pe care le-a întâmpinat cu banii, Irinel Columbeanu a încercat să-și păstreze latura optimistă. Fostul milionar a ajuns la concluzia că lucrurile materiale nu sunt chiar atât de importante.

„Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine.

Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi.

Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani și terenurile din Ilfov au fost executate silit', declara Irinel Columbeanu în 2020, la Pro TV.

Sursă foto: Arhivă, Facebook, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter