Andreea Mantea a aflat cauza problemelor de sănătate: "Mă umflu toată și mă umplu de pete și de bube!"

Publicat pe

Andreea Mantea a aflat, în sfârșit, cauza problemelor sale cu pielea și clarifică faptul că are „bube”, nu coșuri, așa cum s-a crezut. Andreea Mantea se confruntă de ceva timp cu o alergie puternică la anumite alimente și dezvăluie că acesta este motivul pentru care tenul ei arată ca în pubertate, nu pentru că ar avea acnee.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După mult timp în care a crezut că este vorba despre acnee și i-a informat mereu pe fanii săi de pe Instagram ce produse folosește în rutina de îngrijire, Andreea Mantea a aflat că are, de fapt, o alergie. Iar acele bubițe de pe tenul ei nu erau coșuri, ci o consecință a alergiilor alimentare.

Andreea Mantea a aflat cauza problemelor de sănătate: "Mă umflu toată și mă umplu de pete și de bube!"Andreea Mantea a aflat cauza problemelor de sănătate: "Mă umflu toată și mă umplu de pete și de bube!"

Andreea Mantea a aflat cauza problemelor de sănătate

Andreea Mantea nu are doar coșuri și acnee, pe care le ține sub control cu anumite cosmetice, ci și pete și bube, cum le spune ea.

Prezentatoarea de la Casa Iubirii' susține că este alergică la câteva produse și că atunci când le consumă se umple, efectiv, de pete și bube atât pe chip, cât și pe spate sau mâini. Știe că nu are voie să le consume, însă… câteodată nu se poate abține pe motiv că fac parte din alimentele ei preferate.

Citește și: Ce relație are Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„De multe ori le-am spus NU și le-am explicat de ce’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată:„I-am prins în fapt’

Ce alergii are Andreea Mantea, care îi umplu pielea de „pete și bube”

Deși știe la ce alimente este alergică, Andreea Mantea tot nu respectă tratamentul ca la carte, în ciuda faptului că tenul îi este invadat de pete și bubițe.

Am ajuns să fiu alergică la ceapă, destul de tare. Nu mai știu când am mâncat ultima dată ceapă. După cum bine vezi pe fața mea sunt niste bubițe, au fost foarte mari, toate 3. A mai rămas una mai măricică, nu sunt coșuri, sunt bube. Și am și pe spate, și pe mâini, pentru că eu știu la ce sunt alergică și cu toate astea mă încăpățânez.

Adică chiar dacă iau antialergicele respective, tot mănânc… n-ai voie. Punct. Și eu, cu toate astea, mă încăpățânez și mănânc exact fructele interzise și mă umflu toată și de pete, și de bube.

Pentru un moment de ăsta de plăcere, stau 2 săptămâni plină de bube și de la pete … nu mă mai duc la doctor că știu deja ce se întâmplă. Cele pe care le am acum sunt de la o salată cu ton', a declarat Andreea Mantea pentru CIAO.RO.

La ce alimente face alergie Andreea Mantea și se umple de pete și bube

„Petele și bubele” de pe tenul Andreei Mantea apar și în urma consumului de fructe de mare, dar și diverse alte alimente.

Sunt alergică la pește și fructe de mare. Eu, care sunt disperată după sushi… Mă rog, am fost. Mănânc de toate, dar sunt câteva lucruri la care sunt alergică: ceapă, pește și fructe de mare, dude, cireșe. Cele mai grave astea sunt.

Dude nu mâncam oricum… Dar la dude am o alergie… Cică e de rău, rău. Și cu toate astea mai încalc din când în când pentru a-mi face o mică plăcere. Pentru a-mi face pofta… Asta pățesc. Dar trec toate, încet, încet', a dezvăluit Andreea Mantea.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter