Anamaria Prodan, încă un atac dur la adresa lui Reghe: "Am tras de el să-l fac cunoscut, respectat și.."

Publicat pe

Anamaria Prodan a lansat un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Deși nu mai formează un cuplu de aproape un an de zile, cei doi mai au lucruri de rezolvat. De data aceasta, impresara a făcut o nouă declarație despre fostul ei partener de viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se mai termină. Cei doi s-au despărțit de un an de zile, însă divorțul durează încă și acum. De-a lungul acestei perioade, și-au aruncat cuvinte dure unul celuilalt, iar antrenorul i-a deschis mai multe procese impresarei de fotbal.

Anamaria Prodan, încă un atac dur la adresa lui Reghe: "Am tras de el să-l fac cunoscut, respectat și.."Anamaria Prodan, încă un atac dur la adresa lui Reghe: "Am tras de el să-l fac cunoscut, respectat și.."

Anamaria Prodan a răbufnit din nou acum și a lansat un nou atac la adresa fostului soț. Iată ce spune vedeta despre situația lui Reghecampf!

Citește și: Anamaria Prodan vrea să încheie divorțul de Reghe, după Paște:„Am solicita

Citește și: Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Reghe, în plin divorț:„Amândoi întotdeauna pentru…

Citește și: Cum a început prietenia dintre Adela Popescu și Alina Chivulescu:„Avem perioade în care nu vorbim deloc și asta din cauza…’

Citește și: Cine este preotul Constantin Necula.Povestea emoţionantă a crucii pe care o poartă la piept

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Au avut parte de o căsnicie extrem de frumoasă, însă totul s-a terminat într-o secundă. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns să-și arunce cuvinte dure și multe detalii din intimitatea lor au ieșit la iveală după despărțire.

De data aceasta, agentul FIFA a făcut o nouă declarație neașteptată la adresa fostului ei partener de viață. În cadrul unui interviu, vedeta a spus că antrenorul de fotbal este precum un elastic, asta pentru că a devenit la forma inițială, la cea dinainte de o cunoaște pe ea.

Totodată, a mai ținut să sublinieze faptul că nu o mai interesează ce face acum Reghecampf și chiar a rugat pe toată lumea să evite acest subiect.

Nu vreau nici să aud ce face, dacă face, sau cu cine face. Să facă 100 de copii cu 100 de fete de oraș. Atâta poate, atâta face. El este ca elasticul. Am tras de el să-l fac cunoscut, mare, respectat și … s-a întors la forma lui inițială.

Nu e treaba mea sau a copiilor mei ce face și cu ce se ocupă Reghe. Am tot rugat lumea să evite să vorbească despre el că nu ne interesează', a spus Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Reghecampf și Corina Caciuc i-au deschis alte două procese Anamariei Prodan

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf i-au deschis alte două procese Anamariei Prodan, așa încât vedeta a ajuns chiar să nu mai știe numărul lor. De data aceasta, iubita antrenorului de fotbal, care urmează să devină mămică în următoarea perioadă, a acuzat-o de calomnie.

Am atât de multe procese deschise de Reghe și de Caciuc că nici nu le mai știu numerele. Ne trimite mesaje zilnic că o să ne mai deschidă câte unul. Zâmbesc și mă minunez și eu. Nu vreau să mai comentez.

Vreau doar să scap de ei pe viață. Să stea în lumea lor și să uităm că au existat în viața copiilor mei și în a mea. Mergem mai departe doar cu amintirile frumoase ale acestei căsnicii.

Restul Reghe sau Cauciuc, sau cum o cheamă, nu e treaba noastră. Avocatul meu ține socoteala proceselor pe care le deschid zilnic! Dar la fiecare aducem martori iar povestirile cu siguranță sunt savuroase și de interes național și internațional’, a declarat Anamaria Prodan.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter