Anamaria Prodan vrea să încheie divorțul de Reghe, după Paște: „Am solicitat să avem o întrevedere săptămâna viitoare”

Publicat pe

Anamaria Prodan vrea să încheie divorțul de Reghe, după Paște. Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă chiar și astăzi, la câteva luni după ce a fost pronunțat. Cei doi s-au întâlnit deja la Judecătoria Buftea pentru a rezolva problemele, însă tot ce au rezolvat a fost amânarea procesului. Acum, sexy impresara i-a transmis un mesaj explicit fostului său partener de viață!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan vrea să încheie divorțul de Reghe, după Paște. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au format un cuplu timp de mai bine de 15 ani. Deși nimeni nu se aștepta, cei doi au ajuns în punctul în care să spună stop relației de iubire. Deși divorțul a fost pronunțat în urmă cu câteva luni, cei doi nu au reușit nici acum să rupă legătura. În acest context, sexy impresara a oferit o declarație în care susține că tot ce își dorește este să încheie socotelile cu fostul său partener de viață.

Anamaria Prodan vrea să încheie divorțul de Reghe, după Paște: „Am solicitat să avem o întrevedere săptămâna viitoare'Anamaria Prodan vrea să încheie divorțul de Reghe, după Paște: „Am solicitat să avem o întrevedere săptămâna viitoare'

Recent, ea a avut lansarea propriului său parfum, la care a mers alături de fiul său, Laurențiu Reghecampf Jr. Acolo, ea avut un mesaj dur atât pentru Reghe, cât și pentru actuala lui iubită, Corina Caciuc.

Citește și: Dată în judecată, Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul cu Corina Caciuc:„O domnișoară care…

Citește și: Ce se întâmpla, de fapt, atunci când Anamaria Prodan și Reghe îi cereau bani Ionelei Prodan:„Făcea gălăgie

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri după mulți ani de tăcere, despre copilăria ei:„Mă bătea de mă rupea!  

Citește și: Dima Trofim se însoară cu iubita lui, după ce au devenit părinți:„O să vină și nunta, însă…

Anamaria Prodan vrea să încheie divorțul de Reghe, după Paște

Anamaria Prodan vrea să încheie cât mai repede divorțul de Reghecampf. Anamaria Prodan a avut zilele acestea lansarea propriului său parfum. La eveniment, acesta a venit însoțită de fiul său, Bebeto. Cei doi au făcut mai multe fotografii și videoclipuri pe care impresara le-a distribuit în mediul online. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a ținut să îi transmită un mesaj fostului său partener de viață, Laurențiu Reghecampf.

,,Vreau ca după Paște să terminam divorțul! Ăsta vreau să fie cadoul meu de Paște. L-am iertat, nu știu cum a ajuns Reghe în preajma unor oameni atât de mici! Am solicitat prin avocați să avem o întrevedere săptămâna viitoare să terminăm acest divorț!', a declarat ea pentru Click.

Ce mesaj i-a transmis Corinei Caciuc

Anamaria Prodan a fost întrebată dacă se va prezenta la procesul pe care Corina Caciuc l-a deschis împotriva ei. Aceasta susține că nu are niciun motiv pentru care să meargă la judecătorie. Cu toate acestea, sexy-impresara își dorește ca fiul pe care fostul său soț îl are cu actuala sa iubită să fie sănătos.

,,Cu cine am eu proces? Nici nu știu când e! Nu am de ce să mă prezint! Domnișoara Caciuc să-și dea în judecată trecutul nu pe mine! Pe ea trecutul ei o trage în jos! Când intra cu mine Reghe într-o sala se făcea liniște, acum intră cu rușinea după el. Îi doresc fericire și sănătate noului său copil. Sper ca acesta să-l respecte, cum l-au respectat copiii mei', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter