Anamaria Prodan, dezvăluiri după mulți ani de tăcere, despre copilăria ei: „Mă bătea de mă rupea!”  

Publicat pe

Anamaria Prodan a făcut câteva dezvăluiri neașteptate după mulți ani de tăcere. Invitată recent la un podcast cunoscut, impresara și-a pus sufletul pe tavă, așa cum face de fiecare dată în aparițiile ei publice. Vedeta și-a amintit clipe dureroase din viața ei, pe care le-a povestit cu lux de amănunte, chiar dacă nu i-a fost deloc ușor. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a fost invitată joi, 14 aprilie, la podcastul lui Damian Drăghici. Impresara a fost la fel de sinceră, cum i-a obișnuit mereu pe fani. Mai mult, vedeta nu s-a sfiit să vorbească deschis despre drama prin care a trecut în copilăria ei, petrecută la Dăbuleni, județul Dolj. Când era doar un copil, Anamaria Prodan se afla în grija bunicilor. 

Anamaria Prodan, dezvăluiri după mulți ani de tăcere, despre copilăria ei: „Mă bătea de mă rupea!'  Anamaria Prodan, dezvăluiri după mulți ani de tăcere, despre copilăria ei: „Mă bătea de mă rupea!'  

Gazda emisiunii i-a pus cele mai intime întrebări impresarei Anamaria Prodan. Vedeta i-a răspuns, de fiecare dată, verde-n față, așa cum i-a obișnuit pe mulți dintre fanii ei. Ea a povestit cele mai fragede amintiri, de pe vremea când era doar un copil și își petrecea timpul la bunicii ei olteni, la Dăbuleni, pe malul Dunării. Mama ei, regretata artistă de muzică populară, trebuia să colinde țara și nu numai, fiind foarte solicitată pentru concerte. Ionela Prodan a fost una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi. 

Citește și: Dată în judecată, Anamaria Prodan nu se va prezenta la procesul cu Corina Caciuc:„O domnișoară care…'

Citește și: Ce se întâmpla, de fapt, atunci când Anamaria Prodan și Reghe îi cereau bani Ionelei Prodan:„Făcea gălăgie'

Citește și: Câți bani câștigă Cătălin Crișan din drepturile de autor, după 35 de ani de muzică: „Am primit…”

Citește și: Mihai Bobonete, totul despre cariera de stand-upper:„Am schimbat și vieți în bine prin ceea ce fac'/ EXCLUSIV

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre copilăria ei: „Mă bătea!”

Impresara a povestit, în detaliu, viața ei în cadrul podcastului lui Damian Drăghici. Încă de la o vârstă fragedă, fiind doar o copilă, a locuit mai mult cu bunica ei, în Dăbuleni, Oltenia, pentru că mama sa trebuia să susțină concerte peste tot, în țară și chiar și afară. 

Anamaria Prodan a fost, din nou sinceră. Aceasta a recunoscut că bunica sa o mai bătea din când în când. Motivul era acela că mai făcea trăsnăi prin sat, la fel ca orice alt copil.

„Copilăria la Dăbuleni, pe malul Dunării, legată cu funia de burtă să nu mă înec. Pepeni cât voiai. Alergam de dimineața până noaptea prin sat. Veneam acasă, mă bătea mamaie de mă rupea, dacă nu știu ce drăcovenie făceam prin sat', și-a amintit ea. 

Anamaria Prodan a mai precizat că până la șapte ani nu a știut Bucureștiul și venea foarte rar în Capitală, cu transportul în comun, deși mama sa, Ionela Prodan, câștiga foarte mulți bani. Acest lucru însă nu conta.

„Până la șapte ani nu am știut Bucureștiul. Veneam rar, cu rata. Mama câștiga bani de nu știa să-i numere, iar eu nu aveam nicio treabă. Îmi aducea rochițe din Mexic, de pe unde pleca. Nu mă lăsa mamaie, că erau hainele bune. Le purtam o dată, la Paște, dacă îmi erau bune', a dezvăluit vedeta. 

Anamaria Prodan i-a făcut parastasul de patru ani al mamei sale  

Ieri, impresara a mers în Cimitirul Bellu, însoțită de câteva rude și câțiva prieteni, pentru a-i aduce un omagiu regretatei artiste, Ionela Prodan, care s-a stins din viață în 2018. În urmă cu câteva zile, ea spunea că la pomana mamei sale vor participa și copiii ei, însă se pare că Laurențiu Jr., Rebecca și Sarah nu au mai venit. 

„Ea e mereu lângă mine, nu simt că nu mai este. E acolo și va fi toată viața cât trăiesc eu și când mă duc o să fiu lângă ea. Asta e singura dramă, probabil că dacă trăia lucrurile erau mai simple. Întotdeuna lucrurile sunt mai simple când ai părinții lângă tine.

Încet-încet o să îndeplinesc tot ceea ce voia ea. A mai rămas de făcut un restaurant, dar unul așa frumos, domnesc cum spunea ea. A mai rămas de făcut vinul ei, le fac încet, încet. Eu sunt cumva copia ei fidelă, unu la unu. Mi-a fost foarte greu pentru că în toată perioada asta, din miile de prieteni, eu mai am cinci maxim, cu ei o să rămân toată viața’, a declarat Anamaria Prodan la mormântul mamei ei', conform Spynews.ro.

Sursă foto: arhivă, capturi, Spynews

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter