Laura Giurcanu și Andreea Tonciu, scandal după Survivor: "Eu sunt om de televiziune, ea nu e"

Publicat pe

Laura Giurcanu a ieșit din emisiunea Survivor România, iar după ce a ajuns în țară, a făcut dezvăluiri despre interacțiunea cu Andreea Tonciu. Se pare că acestea nu au fost pe placul brunetei, care a vrut cu orice preț să își spună punctul de vedere. Așadar, între cele două Faimose a izbucnit un scandal de proporții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Laura Giurcanu a fost eliminată de la Survivor România pe 6 aprilie, după ce a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Andreea Tonciu a părăsit Survivor România după două săptămâni. Vedeta s-a simțit rău și nu a putut sta departe de familia ei.

Laura Giurcanu și Andreea Tonciu, scandal după Survivor: "Eu sunt om de televiziune, ea nu e"Laura Giurcanu și Andreea Tonciu, scandal după Survivor: "Eu sunt om de televiziune, ea nu e"

Laura Giurcanu a vorbit despre colegii ei de la Survivor România, explicând toate situațiile pentru care a fost criticată. Influencerița a discutat și despre relația pe care a avut-o cu Andreea Tonciu în timpul competiției.

Citește și: Emil Rengle, atac la Andreea Tonciu, după eliminarea de la Survivor:”A stat mai mult leșinată decât trează”

Citește și: Ce note a luat Andreea Tonciu la BAC.Ce studii are vedeta

Citește și: Laura Giurcanu, adevărul despre relația dintre Elena Chiriac și Cătălin Zmărăndescu la Survivor.

Citește și: Laura Giurcanu, de nerecunoscut după 3 luni de foamete la Survivor:„M-am holbat în oglindă câteva minute' 

Laura Giurcanu și Andreea Tonciu, scandal după Survivor

Laura Giurcanu s-a întors în România, după ce a fost eliminată de la Survivor România. Vedeta a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre colegii ei din echipa Faimoșilor. Influencerița a vorbit și despre Andreea Tonciu, având chiar și o ironie la adresa ei.

Tonciu a avut mai multe apariții la tine în emisiune decât intrări pe traseu. Ce mi-a plăcut a fost că m-a citat. În momentul în care noi am avut discuția pe insulă, i-am spus că a greșit emisiunea, ceea ce a spus și ea aici la tine.”, a spus Laura Giurcanu despre Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu, mesaj dur pentru Laura Giurcanu

La scurt timp după ce a aflat că Laura Giurcanu a fost ironică la adresa ei, Andreea Tonciu a răbufnit. Aflată în vacanță, în Dubai, alături de familia ei, Andreea i-a scris lui Măruță și și-a spus părerea despre declarațiile făcute de Laura. Fosta asistentă TV a izbucnit, spunând că, de fapt, Laura Giurcanu nu este om de televiziune.

Cătălin, sunt în Dubai, la plajă. Am avut apariții TV cât n-a avut ea like-uri. I-a scăzut Instagramul de când a plecat la Survivor. Eu sunt om de televiziune, ea nu e., a răspuns Andreea.

Laura Giurcanu: „Andreea și-a cerut scuze de la mine”

Laura Giurcanu a stat trei luni în jungla Dominicană, făcând parte din echipa Faimoșilor. Vedeta a demonstrat că este o fire puternică și a câștigat multe jocuri pe traseu. Vedeta și-a amintit un moment din emisiune când Andreea Tonciu ar fi venit la ea pentru a-și cere scuze. Mai mult, bruneta i-ar fi cerut sfaturi influenceriței despre cariera sa.

„Andreea Tonciu m-a întrebat cum ar putea să facă și ea ce fac eu, iar acolo a spus că nu știe ce mă recomandă.(…) Andreea și-a cerut scuze de la mine aproape plângând. Era și Emil acolo. A spus că e foarte tulburată și că nu mai are liniște mentală.”

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter