Ce note a luat Andreea Tonciu la BAC. Ce studii are vedeta

Publicat pe

Ce note a luat Andreea Tonciu la BAC. Andreea Tonciu te face să zâmbești instant când apare pe post. Spune tot timpul lucrurilor pe nume și nu se ascunde de nimeni și nimic. De cele mai multe ori, fosta concurentă de la Survivor a mai scos pe gură și câteva perle, dar asta nu a oprit-o. Deși multe persoane ar crede că vedeta a luat note mici la examenul măturității, adevărul este altul. Iată ce rezultate a obținut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce note a luat Andreea Tonciu la BAC. Face senzație de fiecare dată când apare pe micile ecrane. Datorită faptului că spune tot timpul ce gândește, vedeta a reușit să ajungă imediat la inima publicului. Astfel, la momentul actual, are mii de fani în toată țara.

Ce note a luat Andreea Tonciu la BAC. Ce studii are vedetaCe note a luat Andreea Tonciu la BAC. Ce studii are vedeta

Ei bine, puțini sunt cei care știu ce note a luat Andreea Tonciu la BAC. Vedeta se poate mândri cu aceste rezultate, mai ales că a dat examenul în perioada în care probele erau destul de dificile, iar rata de promovabilitate nu era atât de mare. Iată ce rezultate a obținut fosta concurentă de la Survivor.

Citește și: Ce traumă are Andreea Tonciu după ce a fost eliminată de la Survivor:'E șocată de ceea ce a trăit acolo'

Citește și: Cum a reacționat Laura Giurcanu după ce Andreea Tonciu a atacat-o, la Survivor:'Ești certăreață profesionistă și…'

Citește și: Ce terapie folosește Anca Serea pentru a scăpa de problemele de sănătate:„Medicamentos nu mai funcționa nimic’

Citește și: Cu ce se ocupă fosta soție a lui Alex Velea, după ce a părăsit definitiv România.Are o carieră de invidiat

Ce note a luat Andreea Tonciu la BAC

Andreea Tonciu a fost implicată în mai multe show-uri de televiziune. A fost și concurentă în diferite emisiuni, dar a ocupat și postul de asistentă de televiziune. Vedeta a reușit imediat să se facă plăcută publicului, iar acest lucru se poate observa din numărul de urmăritori pe care îi are pe conturile sale de socializare.

Ei bine, puțini știu însă ce note a luat Andreea Tonciu la BAC. Vedeta a susținut probele pentru examenul maturității în 2005 și le-a trecut cu brio. A reușit să obțintă o medie generală de 8.24, la Limba și Literatura Română a luat nota 9, iar la Matematică nota a fost 5.55. Datorită celorlalte probe, la care s-a descurcat mult mai bine, media ei a reușit să fie una chiar bună, ținând cont de perioada în care a dat examenul.

Totodată, după ce a reușit să promoveze, s-a înscris la Facultatea de Management Turistic, de unde a reușit să-și ia și diploma de licență.

„Nu era preo­cupată de în­văţă­tură”

Gurile rele au spus că Andreea Tonciu a faultat sistemul și a trecut examenul doar pentru că mătușa ei a vorbit pentru ea. În 2011, un fost coleg de liceu a spus despre vedetă că nu era deloc preocupată de învățătură și că nu ar fi avut cum să obțină note așa de mari.

Totodată, bărbatul mai susținea că fosta concurentă de la Survivor România era interesată doar de băieți, ci nu de orice fel de băieți, de unii care aveau o situație financiară destul de bună.

„Andreea a învăţat la Liceul Mihai Bravu, un­de atunci era directoare mătuşa ei. Mulţi chiar au comentat că la cum învăţa, nici n-ar fi luat Bacalaureatul dacă nu era rudă cu aceasta. Nu era preo­cupată de în­văţă­tură, ci numai de băieţi, nu o auzeai povestind decât cu cine a mai ieşit în oraş, cine are maşina cea mai tare ori cu cine s-ar cupla. Se credea o mare fru­mu­seţe. Era le­şinată după bani şi spunea tot timpul că o caută băieţi bogaţi, dar că ea îi refuză' a spus fostul coleg al Andreei Tonciu.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter