Roxana Ciuhulescu, probleme grave de sănătate după Survivor: „Abia mai calc. Sunt suspectă de...”

Publicat pe

Roxana Ciuhulescu, probleme grave de sănătate după Survivor. Roxana Ciuhulescu a părăsit Survivor România 2022 după aproximativ două săptămâni. Vedeta a fost eliminată atunci din cauze medicale. Întoarsă în România, se pare că, din păcate, blondina nu a scăpat nici acum de problemele de sănătate cu care s-a ales în urma accidentării din Republica Dominicană. Abia mai reușește să pună piciorul în pământ și riscă să ajungă pe masa de operație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ciuhulescu, probleme grave de sănătate după Survivor. Ropxana Ciuhulescu a făcut parte din proiectul Survivor România 2022, în echipa Faimoșilor. Deși a acceptat cu entuziasm provocarea, a fost printre primele concurente eliminate. Fosta prezentatoare de la ProMotor a părăsit competiția din cauze medicale, după ce s-a accidentat destul de grav pe traseu, în Dominicană.

Roxana Ciuhulescu, probleme grave de sănătate după Survivor: „Abia mai calc. Sunt suspectă de...'Roxana Ciuhulescu, probleme grave de sănătate după Survivor: „Abia mai calc. Sunt suspectă de...'

Roxana Ciuhulescu, probleme grave de sănătate după Survivor. La fel ca restul concurenților, Roxana Ciuhulescu a plecat în Republica Dominicană cu antrenamentele și analizele la zi. Din păcate, însă, s-a accidentat pe traseu mai repede decât s-ar fi gândit, la unul dintre picioare. Acum, întoarsă în România, fosta Faimoasa de la Survivor abia mai reușește să pună piciorul în pământ. În plus, și foamea și-a pus amprenta asupra ei. Nici cu stomacul nu stă prea bine, după ce a consumat în exces nucă dee cocos în junglă.

Citește și: De la ce a pornit scandalul dintre Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu la Survivor:”El are o supărare…”

Citește și: Ce înălțime au Laura Giurcanu și Roxana Ciuhulescu de la Survivor

Citește și: Nicoleta Voicu trăiește cu 200 de lei pe lună din cauza facturilor uriașe:„Încălzesc o singură cameră'

Citește și: Cine l-a ajutat pe Adrian Mutu să treacă peste problema cu drogurile:”Toți s-au dezis de mine”

Roxana Ciuhulescu, probleme grave de sănătate după Survivor

Roxana Ciuhulescu, probleme grave de sănătate după Survivor. La câteva săptămâni după întoarcerea de la Survivor, Roxana Ciuhulescu a participat la un eveniment monden. Acolo, ea a fost văzută de reporterii Click! șchiopătând vizibil, din cauză că abia mai reușea să pună piciorul în pământ. Aceasta le-a povestit că riscă să ajungă pe masa de operație.

Îngrijorată de starea ei de sănătate, Roxana Ciuhulescu a apelat la un medic ortoped din România, iar rezultatele nu s-au arătat deloc îmbucurătoare. După accidentarea de la Survivor, vedeta șchiopătează și acum și abia mai calcă pe piciorul la care s-a lovit în timpul competiției. Astfel, nu exclude posibilitatea de a ajunge la cuțit.

Roxana Ciuhulescu: „Abia mai calc!'

Roxana Ciuhulescu, probleme grave de sănătate după Survivor. Miercuri, Roxana Ciuhulescu a vorbit public despre problemele ei de sănătate, la un eveniment monden. Fosta concurentă de la Survivor 2022 a povestit că e suspectă de ruptură de menisc interior și exterior și se pare că are și lichid la picior. Spune ea, și medicii din Dominicană i-au scos lichid de la picior. Diagnosticul i-a fost pus de un medic renumit din țara noastră.

Acum, conform spuselor ei, așteaptă rezultatul la RMN, după ce și l-a făcut acum câteva zile. Astfel, Roxana Ciuhulescu va afla dacă va intra sau nu la operație. A recunoscut că e foarte îngrijorată pentru piciorul ei, pentru că problemele nu s-au ameliorat deloc.

„De abia mai calc! Ce pot să mai zic? Nu e bine deloc! Sunt suspectă de ruptură de menisc interior și exterior și, se pare, că am și lichid la picior! De altfel, mi- au scos lichid de la picior și medicii din Republica Dominicană.

Am fost la un medic ortoped renumit, cel mai bun de la noi, dânsul mi-a pus acest diagnostic. Acum aștept să iasă și rezultatul la RMN ca să văd dacă intru la operație. Sunt foarte îngrijorată că nu e deloc bine ce se întâmplă cu piciorul meu', a declarat Roxana Ciuhulescu, fosta Faimoasă de la Survivor, pentru sursa menționată.

Roxana Ciuhuescu, eliminată de la Survivor: „Mi-a extras lichid din rotula stângă'

Roxana Ciuhulescu, probleme grave de sănătate după Survivor. Atunci când a fost eliminată de la Survivor, Roxana Ciuhulescu spunea că îi pare rău că pleacă, însă problemele de sănătate au cântărit foarte mult. Vedeta mărturisea atunci că medicii din Republica Dominicană i-au extras lichid din rotula stângă.

„Îmi pare rău că trebuie să plec. Am fost la spital, mi-a fost extras lichid din rotula stângă. Sunt mândră de ei, sper să devină o echipă, încă nu sunt. Sper că se vor uni și vor deveni un singur suflet și vor lupta pentru toate victoriile care au fost furate de Războinici.

Vă mulțumesc pentru această experiență fabuloasă. Mă înclin tuturor!’, a spus Roxana Ciuhulescu, când a fost eliminată de la Survivor.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter