De ce a divorțat Ramona Lăzuran de Cristi Voicu, tatăl copilului ei: „I-am acordat încredere oarbă”

Publicat pe

De ce a divorțat Ramona Lăzuran de Cristi Voicu, tatăl copilului ei. Un divorț nu este niciodată ușor, cu atât mai mult când la mijloc se află și un copil. Cu toate acestea, Ramona Lăzuran a avut curajul de a pune punct unei căsnicii nefericite în urmă cu mai bine de un an. Până de curând, ea nu a vorbit despre motivele care au stat la baza despărțirii, însă acum a decis să spună lucrurilor pe nume.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Ramona Lăzuran și impresarul de fotbal Cristi Voicu au format un cuplu de excepție! Cei doi au devenit și părinți, însă nici măcar un copil nu a reușit să le țină flacăra iubirii aprinsă. Aceștia au divorțat în urmă cu mai bine de un an, dar niciunul nu a vorbit public despre motivele despărțirii. Acum, blondina a decis să spună lucrurilor pe nume și să sublinieze care au fost greșelile pe care le-a făcut în mariaj.

De ce a divorțat Ramona Lăzuran de Cristi Voicu, tatăl copilului ei: „I-am acordat încredere oarbă'De ce a divorțat Ramona Lăzuran de Cristi Voicu, tatăl copilului ei: „I-am acordat încredere oarbă'

Aceasta a recunoscut că a făcut o mare greșeală în fosta ei căsnicie, și anume, a oferit prea multă încredere. Vedeta știe ce are de făcut în relațiile următoare.

Citește și: O nouă despărțire în showbiz! Ramona Lăzuran și Cristi Voicu și-au spus adio. Primele declarații:„Despărțirea nu a mai putut fi evitată'

Citește și: Chef Foa, scos din sărite de gestul unei concurente, la MasterChef:'Eu nu am făcut așa ceva în viața mea!'

Citește și: Oana Ioniță, fosta actriță din „Inimă de țigan’, la MasterChef.Cum arată și cu ce se ocupă, la 38 de ani

Citește și: Andreea Mantea are din nou probleme cu tenul:'Este ceva rău'

De ce a divorțat Ramona Lăzuran de Cristi Voicu, tatăl copilului ei

Ramona Lăzuran a vorbit recent, la Antena Stars, despre motivul pentru care a decis să pună punct căsniciei cu Cristi Voicu. Se pare că aceasta a oferit prea multă încredere și libertate, iar problemele au început să apară.

N-aș mai acorda atât de multă încredere și atât de multă libertate. Sunt oameni care, în ciuda aparențelor și în ciuda inteligenței și a poziției sociale, nu știu ce să facă cu libertate în momentul în care o dobândesc. O folosesc în detrimentul lor și asta a făcut fostul meu soț și tatăl copilului meu, din păcate. (…)', a început ea.

„Nu toți știm ce să facem cu libertatea'

Fosta soție a impresarului Cristi Voicu susține că într-o familie, membrii ei trebuie să fie uniți, dar nu dependenți. Ea nu i-a încălcat niciodată intimitatea fostului partener de viață și cu toate acestea, a fost nevoită să pună stop.

Doi oameni, în momentul în care își întemeiază o familie, trebuie să fie uniți, nu dependenți unul de celălalt. El dacă pleca la treabă, nimeni nu-l întreba unde pleacă și ce treabă are, pentru că eu i-am acordat încredere oarbă și asta a dăunat foarte mult. Nu toți știm ce să facem cu libertatea',  a continuat ea pentru Antena Stars.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter