Semifinala Eurovision România 2022. Ce piese s-au calificat în semifinala de sâmbătă

Publicat pe

Semifinala Eurovision România 2022. UPDATE 11 februarie. După o luptă strânsă, atât juriul, cât și publicul, au decis piesele calificate în primul show al selecției naționale. Cele 20 de melodii alese vor concura sâmbătă pentru a ocupa un loc în marea finală. Bătălia se va desfășura în direct, TVR 1, TVR Internațional, TVR Moldova şi pe TVR+, de la ora 21:00.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Semifinala Eurovision România 2022. Potrivit eurovision.tvr.ro, în total, aproximativ 50 de mii de oameni și-au votat preferații pe pagina oficială de Facebook Eurovision România. În urma voturilor venite din partea publicului și a juraților au fost dezvăluite cele 20 de piese care vor intra în primul show al Selecției Naționale.

Semifinala Eurovision România 2022. Ce piese s-au calificat în semifinala de sâmbătăSemifinala Eurovision România 2022. Ce piese s-au calificat în semifinala de sâmbătă

Semifinala Eurovision România 2022. Așadar, după ce au ascultat cele 45 de piese, fanii și juriul au hotărât line-up-ul evenimentului din această sâmbătă. Norocoșii artiști vor lupta pentru a obține unul dintre cele 10 locuri din finală. Piesele care s-au calificat au fost dezvăluit la Telejurnalul de la ora 20.00. De față au fost și jurații Selecției și a echipei Eurovision România.

Ce piese s-au calificat în semifinala de sâmbătă

Semifinala Eurovision România 2022. În continuare, vă prezentăm integral, în ordine alfabetică, lista pieselor care s-au calificat în a doua etapă a semifinalei, după alegerea juraților și voturile celor de acasă.

Aldo Blaga – Embers

Alex Parker & Bastien – All this love

Andra Oproiu – Younique

Andrei Petruş – Take me

ARIS – Do Svidaniya

Cezar Ouatu – For everyone

Cream, Minodora, Diana – România mea

Dora Gaitanovici – Ana

E-an-na – Malere

Eliza G – The other half of me

Eugenia Nicolae feat. Cazanoi Brothers – Doina

Gabriel Basco – One night

Kyrie Mendél – Hurricane

Mălina – Prisoner

MOISE – Guilty

Oana Tăbultoc – Utopia

Petra – Ireligios

VANU – Never give up

Vizi Imre – Sparrow

WRS – Llamame

Ce spune regulamentul Selecției Naționale

În total, aproximativ 50 de mii de oameni și-au votat preferații, dar numai primele cinci melodii au intrat în următorul act al competiției muzicale. Norocoșii sunt: E-an-na – Malere; Vizi – Sparrow; Oana Tăbultoc – Utopia; Mălina – Prisoner; Andra Oproiu – Younique .

Potrivit regulamentului prezentat de Selecția Națională, dacă între piesele calificate prin votul celor de acasă se află piese calificate în urma deciziei juriului de specialiști, clasamentul va suferi unele modificări până când melodiile nu coincid.

Cum arată topul pieselor potrivit voturilor acordate de public

E-an-na – Malere / 10124

Dora Gaitanovici – Ana / 3218

VIZI – Sparrow / 2753

Oana Tăbultoc – Utopia / 2629

Mălina – Prisoner / 2336

Gabriel Basco – One night / 2140

Andra Oproiu – Younique / 1860

Andrei Petruş – Take me / 1650

Cream, Minodora şi Diana Bucşă – România mea / 1497

Outflow – Running in Circles / 1430

Aldo Blaga – Embers / 1423

Dan Helciug – 241 / 1271

Aris – Do Svidaniya / 1110

VANU – Never give up / 1084

Eugenia Nicolae feat Cazanoi Brothers – Doina / 1042

Alina Amon – Without you / 985

Romeo Zaharia – Until the fight is over / 915

Miryam – Top of the rainbow / 902

Roberta-Maria Popa – Indigo / 896

Alexa – Hoodies and Cold Nights / 863

WRS – Llamame / 842

Stelian – Remember / 839

Cezar Ouatu – For everyone / 598

Carmen Trandafir – Măşti / 588

Eliza G – The other half of me / 566

MØISE – Guilty / 537

Leyah – I’ll be fine / 534

Andrea Stocchino – Avere paura / 502

Letiţia Moisescu – Mirunica / 500

Giulia-Georgia – Find your way / 457

Alex Parker feat. Bastien – All this love / 453

Bogdan Dumitraş – Sign / 444

Forţele de muncă – Hai afară, frate! / 420

Sophia – Beautiful lies / 410

Ana – Youngster / 380

Othello – You’re worthy / 329

Olivia Miheţ – Fragile / 274

Ayona – Let me come to you / 254

Jessie – Regret / 251

Petra – Ireligios / 218

Kyrie Mendél – Hurricane / 148

Ciro De Luca – Imperdonabile / 147

Seeya – Save me / 71

Ivel – Neverending / 25

FABI – That way / 4

Semifinala Eurovision România 2022

Semifinala Eurovision România 2022. Pe 5, 6 și 7 februarie au fost prezentate cele 45 de piese care s-au luptat pentru a trece de prima etapă a semifinalelor Eurovision România 2022. Astăzi, pe 9 februarie, fanii concursului internațional își pot exercita votul pentru etapa a doua a semifinalei. Iată tot ce nu știai despre programul semifinalelor Selecției Naționale Eurovision 2022!

Semifinala Eurovision România 2022. Pe 5, 6 și 7 februarie, fanii Eurovision România 2022 au aflat care au fost cele 45 de piese care s-au luptat în prima etapă a semifinalelor. Pe scenă ar fi trebuit să urce, în total, 46 de artiști, însă unul dintre ei a ales să se retragă. Este vorba despre cântăreața Tesija, conform profm.ro. Vedeta și-a luat toți admiratorii prin surprindere cu alegerea făuctă.

Semifinala Eurovision România 2022. Conform anunțului făcut pe pagina oficială de Facebook Eurovision România, astăzi, în intervalul 9 februarie, ora 20.00 – 10 februarie, ora 20.00, publicul își poate vota preferații. Doar primii cinci vor trece în următoarea etapă a finalei, împreună cu cei aleși de juriu. Ulterior, într-un show TV, pe 12 februarie, specialiștii din acest sezon vor alege 10 piese care să meargă în finală. Luna viitoare, pe 5 martie, țara noastră își va alege reprezentantul pentru Eurovision 2022.

Citește și: Anamaria Prodan s-a răzgândit în privința procesului de custodie:„Îl rog pe Reghe de 9 luni să vină să-și vadă copilul'

Citește și: Alexandra Dinu și Dinu Pescariu, fotografiați împreună, la restaurant.Afaceristul a renunțat la verighetă

Citește și: Iancu Sterp are probleme cu poliția, după ce mama lui Beni, fiul adoptiv, a depus plângere împotriva sa:„Folosește copilul la…'

Citește și: Nicolae Botgros refuză să-și refacă viața după moartea soției:„Se spune că timpul vindecă, eu…'

Semifinala Eurovision România 2022. Cum arată programul

Semifinala Eurovision România 2022. Sâmbătă, 5 februarie (de la ora 23.00), duminică, 6 februarie (de la ora 22.30) și luni, 7 februarie (de la ora 22.50), la TVR 1 și TVR Internațional, telespectatorii au văzut imagini de la filmările pentru cel mai mare concurs internațional de muzică din lume. Alte secvențe vor apărea și în această seară, în exclusivitate, TVR Moldova. Postul le va difuza în intervalul 9-11 februarie, de la ora 23.05, scrie eurovision.tvr.ro.

În această seară, telespectatorii vor face cunoștință mai bine cu semifinaliștii Selecției Naționale 2022. Astfel, publicul are ocazia de a simțit „febra' pregătirilor pentru show-ul ce va avea loc pe 12 februarie.

Semifinala Eurovision România 2022. Așadar, săptămâna în care se desfășoară semifinala concursului național de muzică va continua cu votul celor de acasă. Anul acesta, admiratorii au posibilitatea de a-și vota preferații pe pagina de Facebook a concursului național. Pot face asta miercuri, 9 februarie, dar și joi, 10 februarie. Astfel, publicul are posibilitatea de alege a cinci piese pentru a doua etapă a semifinalei.

Pe lângă cele cinci piese salvate de public, jurații vor califica alte 15. Semifinala se va termina pe 12 februarie, printr-un show TV. În cadrul acestuia, juriul format din specialiști va alege doar zece piese pentru finală.

Ilinca Băncilă prezintă emisiunea „Drumul spre Torino'

Semifinala Eurovision România 2022. Emisiunea „Drumul spre Torino' va fi prezentată de către Ilinca Băncilă. Artista este onorată că e al cincilea ani la rând în care face parte din proiectul Eurovision.

„Este al cincilea an consecutiv în care fac parte, într-un fel sau altul, din Eurovision. Am reprezentat România în concurs, am fost în juriul naţional, în cel international, am prezentat notele României în faza internaţională, iar anul acesta am ocazia să fiu alături de cei care se luptă pentru a reprezenta, la rândul lor, ţara noastră.

De data aceasta, mă voi reîntâlni cu fanii Eurovision din postura de prezentator al celor trei emisiuni în care veţi avea ocazia să cunoaşteţi semifinaliştii ediţiei din acest an', a spus Ilinca Băncilă.

Începând de pe data de 5 februarie, videoclipurile piselor semifinaliste vor fi difuzate în cele trei ediţii ale emisiunii „Drumul spre Torino'. Ele sunt disponibile pe eurovision.tvr.ro, pe canalul YouTube al TVR şi pe pagina de Facebook Eurovision România, conform news.ro.

Jurații de la Eurovision 2022

Semifinala Eurovision România 2022. Anul acesta, jurații de la Eurovision 2022 sunt Alexandra Ungureanu, Ozana Barabancea, Randi, Cristian Faur (compoziţie muzicală şi sound-design) şi Adrian Romcescu (compozitor). Ei vor juriza această ediţie a Selecţiei Naţionale Eurovision 2022.

Lista seminifinaliștilor de la Eurovision 2022

Semifinala Eurovision România 2022. Semifinala Selecției Naționale se va încheia în câteva zile, pe 12 februarie, cu un show TV transmis în direct la TVR. Melodiile notate mai jos vor intra în prima etapă a semifinalei, iar juriul și publicul vor califica 20 de piese în următoarea fază a competiției.

Aldo Blaga  – Embers

Alex Parker & Bastien – All this love

Alexa – Hoodies and cold nights

Alina Amon – Without you

ANA – Youngster

Andra Oproiu – Younique

Andrea Stocchino – Avere paura

Andrei Petruş – Take me

ARIS    – Do Svidaniya

Ayona – Let me come to you

Barbara – Hypnotized

Bogdan Dumitraş – Sign

Carmen Trandafir – Măşti

Cezar Ouatu – For everyone

Ciro De Luca – Imperdonabile

Cream, Minodora şi Diana Bucşă – România mea

Dan Helciug – 241

Dora Gaitanovici – Ana

E-an-na – Malere

Eliza G – The other half of me

Eugenia Nicolae feat. Cazanoi Brothers – Doina

FABI    – That way

Forţele de muncă – Hai afară, frate!

Gabriel Basco – One night

Giulia-Georgia – Fiind your way

Ivel – Neverending

Jessie – Regret

Kyrie Mendél – Hurricane

Letiţia Moisescu – Mirunica

Leyah – Ill be fine

Mălina – Prisoner

Miryam – Top of the rainbow

MØISE – Guilty

Oana Tăbultoc – Utopia Olivia

Miheţ – Fragile

Othello – Youre worthy

Outflow – Running in circles

PETRA – Ireligios

Roberta-Maria Popa  – Indigo

Romeo Zaharia – Until the fight

Seeya – Save me

Sophia – Beautiful lies

Stelian – Remember

VANU  – Never give up

Vizi  – Sparrow

WRS – Llamame

Când are loc finala Selecției Naționale

Semifinala Eurovision România 2022. Conform libertatea.ro, ultimul act al concursului se va ține pe 5 martie 2022. Atunci, publicul va afla și numele reprezentantului României de la Eurovision 2022. Competiția va avea loc în intervalul 10-14 mai 2022 și se va ține la Torino, Italia. La fel ca în anii trecuți, el va fi transmis Live la TVR.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter