Nicolae Botgros refuză să-și refacă viața după moartea soției: "Se spune că timpul vindecă, eu..."

Publicat pe

Nicolae Botgros și-a pierdut soția în urmă cu șapte luni și toată lumea credea că dirijorul își va reface rapid viața sentimentală, dat fiind scandalul de adulter în mijlocul căreia a fost încă din timpul vieții Lidiei Bejenaru. Cu toate astea, Nicolae Botgros spune că nu se simte pregătit deocamdată pentru o nouă relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nicolae Botgros suferă enorm după soția lui, care a murit în urmă cu șapte luni. Lidia Bejenaru știa că soțul ei are un copil cu o altă femeie, dar nu a renunțat la căsnicie, iar acest lucru l-a făcut pe maestrul Botgros să o respecte mai mult. Căsătoria dintre Nicolae Botgros și Lidia Bejenaru s-a terminat, însă, după 49 de ani odată cu moartea soției artistului.

Nicolae Botgros refuză să-și refacă viața după moartea soției: "Se spune că timpul vindecă, eu..."Nicolae Botgros refuză să-și refacă viața după moartea soției: "Se spune că timpul vindecă, eu..."

În cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, de la Prima TV, Nicolae Botgros a vorbit despre cum se simte, la aproape jumătate de an de când și-a pierdut soția. Acesta a mărturisit că simte o durere enormă atunci când se gândește la soția sa.

A fost greu. Toate zilele sunt foarte grele. Atunci când mă duc la cimitir stau de vorbă cu ea și îmi vine mai ușor. În rest, vreau să vă spun, chiar și acum, suntem la o depărtare. Tot timpul o voi avea alături și va fi cu mine mereu în suflet.

Nicolae Botgros refuză să-și refacă viața după moartea soției

Mie nu-mi vine greu numai acasă, mie îmi vine greu peste tot unde mă duc. Peste tot am fost cu soția împreună și aceste amintiri mă apasă', a declarat Nicolae Botgros la Exclusiv VIP.

Cu durere în suflet, marele dirijor a mărturisit că nu crede că va putea iubi o altă femeie, după ce și-a pierdut soția care i-a fost alături 50 de ani:

'Nu cred. Niciodată. Această durere, această pierdere este imensă, prea mare este, ca să vorbim despre așa ceva. Cu toate că se vorbește că timpul va vindeca. Nu cred. Eu văd, cu cât trece timpul mai mult, mai greu mi se face”, a dezvăluit dirijorul.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Adelina Pestrițu nu-și mai expune fetița pe social media:„E cea mai bună decizie’/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan, nervoasă din cauză că Reghe n-a venit la divorț:„Văd că dă declarații de custodie, de pensie alimentară…’

Citește și: De ce și-a închis Elena Băsescu afacerea cu haine.Ce prețuri aveau produsele

Nicolae Botgros are o fetiță cu altă femeie

În timpul căsătoriei cu Lidia Bejenaru, Nicolae Botgros a avut o aventură extraconjugală cu cântăreața Anișoara Dabija, care i-a și dăruit o fetiță. Aceasta din urmă spune că mariajul cu un bărbat violent a împins-o în brațele maestrului Botgros, care a ajutat-o să iasă din acel calvar.

'Nicolae Botgros o iubește nespus de mult. Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță.(…) Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit (darul de la Dumnezeu, n.red.), dar nu știu ce să zic, dar nu regret.

Nu regret pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestru a rămas în familie și respect decizia, poate așa este mai corect.

Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de ceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor', spunea Anișoara Dabija anul trecut.

'Nicoleta noastră a fost un copil așteptat, un copil dorit. Noi chiar ne-am dorit-o și eu, și tăticul ei. Și nu au fost interese. Datorită Nicoletei am ieșit dintr-un calvar și îi mulțumesc pentru asta', a mai spus Anișoara Dabija.

De altfel, atunci când s-a născut fetița, Nicolae Botgros nici nu a stat pe gânduri și a recunoscut-o public, în ciuda scandalului mediatic în care a fost implicat, el fiind, la acea vreme, căsătorit. Anișoara spune că nici ea nu mai are de gând să se mărite vreodată.

'Nu mai doresc să mă căsătoresc, mă simt fericită și liniștită așa. Nu mai intră nimeni să tremură toți. Facem ce vrem, avem casa noastră, locul nostru, nu cred că îmi doresc să îmi încalce liniștea și teritoriul', a spus Anișoara Dabija.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter