Anamaria Prodan, nervoasă din cauză că Reghe n-a venit la divorț: "Văd că dă declarații de custodie, de pensie alimentară..."

Publicat pe

Primul termen al procesului de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost amânat pentru că nici unul dintre ei nu s-a prezentat. Impresara a luat foc pentru că Reghe nu a venit la tribunal, deși nu știa că nici ea nu va putea fi prezentă la proces pentru că avocații ei au COVID.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a luat decizia de a nu se prezenta la procesul de divorț înainte ca Anamaria Prodan să anunțe că avocații ei au COVID și se vede nevoită să lipsească. Impresara a răbufnit cosiderând că soțul ei își bate joc și nu tratează cu seriozitate acțiunea de divorț.

Anamaria Prodan, nervoasă din cauză că Reghe n-a venit la divorț: "Văd că dă declarații de custodie, de pensie alimentară..."Anamaria Prodan, nervoasă din cauză că Reghe n-a venit la divorț: "Văd că dă declarații de custodie, de pensie alimentară..."

Este un proces simplu ca oricare altul, unde îmi doresc foarte tare să scap odată din calvarul ăsta, și eu și copiii mei, și să ne reuperăm ce avem de recuperat.

Eu l-am rugat pe domnul Reghecampf de foarte multe ori să ne returneze ceea ce ne-a și să terminăm de foarte mult timp.

M-am îmbrăcat de nu știu câte ori și l-am așteptat să mergem la notar și și-a bătut joc, nici măcar n-a apărut, a luat totul în glumă', a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Citește și: Xonia, primele declarații după ce Andreea Tonciu a spus că i-a făcut masaj erotic lui Tj Miles, la Survivor:„Am dormit lângă și…’

Citește și: Roxana Ciuhulescu, adevărul despre conflictele cu Zmărăndescu şi CRBL, la Survivor:„M-a deranjat bârfa’

Citește și: Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D:„Cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune’

Detalii privind divorțul și custodia lui Laurențiu Reghecampf junior

După ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf le-a spus apropiaților că nu se va prezenta la proces pentru că 'are mult de muncă', Anamaria a amintit și despre pretențiile pe care le-ar emite antrenorul cu privire la custodia copilului lor.

Văd că dă declarații de custodie, de pensie alimentară. Nu știu de unde are domnia sa aceste informații, căci eu încă nu le-am cerut, dar probabil că vom ajunge și la acest punct.

Cei drept, consider că băiețelul nostru nu are ce să învețe de la un asemenea comportament, dar fiind avocat de meserie, sunt conștientă că nu poți să faci lucrul ăsta, să-l decazi din drepturi', a mai adăugat impresara.

Anamaria crede că Reghe este ținut sub papuc de iubită

Anamaria Prodan a vorbit despre relația dintre cel care îi este încă soț și actuala lui iubită. Potrivit acesteia, antrenorul face tot ce îi spune Corina Caciuc, cea care îi va dărui și un copil în câteva luni.

„Reghecampf nu are voie să vorbească, nu are voie să meargă cu mașina, nu are voie să țină telefonul, n-ar voie să ia decizii, n-ar voie să-și ajute copiii, n-ar voie să facă absolut nimic. Reghecampf are voie să facă ședințe foto, să zâmbească frumos la cameră și atât.

Probabil în curând nu va mai avea voie nici să antreneze, va trebui să stea să crească copilul. Îmi doresc foarte tare ca acest proces să fie public, nu cum l-a pus domnia sa, conștient fiind de faptul că voi afla absolut tot și l-a pus la secret. (…) Nimeni nu va pleca cu munca pentru copiii mei. (…)

Îmi doresc doar să dispară! Îmi doresc ca numele meu și al copiilor mei să nu mai fie târât în acest scandal. Îmi doresc ca judecătorii și avocații să-și facă treaba și să recuperez ce e al meu, pentru că eu am muncit atâția ani', a încheiat Anamaria.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter