Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D: „Cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune”

Publicat pe

După ce Dan Negru a plecat de la Antena 1, toți s-au întrebat ce emisiune va prezenta la Kanal D. Prezentatorul TV a semnat deja contractul cu postul de televiziune și e pregătit să apară într-un nou format. Omul de televiziune făcut primele declarații despre noul proiect din viața lui și s-a arătat extrem de încântat. Spune despre acesta că e „cea mai frumoasă provocare'. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D? Asta s-au întrebat mii de telespectatori, după ce s-a aflat că prezentatorul TV a plecat de la Antena 1, după mai bine de două decenii de activitate. Ei bine, așteptarea oamenilor a luat sfârșit acum, pentru că vedeta a făcut un anunț oficial, referitor la noul proiect. Acesta va fi gazda unui quiz show, iar înscrierile au început deja.

Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D: „Cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune'Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D: „Cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune'

La câteva săptămâni după ce Dan Negru a plecat de la Antena 1, s-a aflat ce emisiune va prezenta la Kanal D. Omul de televiziune a semnat contractul și va avea un quiz show, inedit în România. Potrivit spuselor lui, a fost dat deja startul la înscrieri.

Citește și: Ce a discutat Dan Negru cu Dan Voiculescu, înainte să plece la Kanal D:”I-am spus că nu o să…”

Citește și: Ce a spus soția lui Dan Negru când prezentatorul a decis să plece de la Antena 1 la Kanal D:„Contează mult liniștea de acasă'

Citește și: Adrian Daminescu a fost înlăturat de la conducerea Circului din București:„Nu mi s-au oferit explicații…'

Citește și: Angela Similea, surpriză emoționantă din partea fiului ei, Silviu, după doi ani în care nu s-au văzut:„A fost foarte fericită'

Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D

Kanal D, unul dintre cele mai urmărite posturi TV din România, a dat startul casting-ului pentru cel mai spectaculos quiz show din istoria televiziunii mondiale. Emisiunea va fi găzduită de Dan Negru și așteaptă cu nerăbdare ca oamenii să se înscrie. Pot participa toți cei care au împlinit 18 ani și sunt dornici de a intra în jocurile minții.

Înscrierile pentru show-ul televizat se fac online, pe pagina https://casting.kanald.ro. Tot ce trebuie să faceți este să urmați cu atenția pașii indicați. După ce treceți de casting, veți face parte din cel mai nou proiect de la Kanal D, prezentat de Dan Negru.

Dan Negru, despre nouș poriect de la Kanal D

Dan Negru, proaspătul angajat de la Kanal D, a făcut primele declarații despre quiz show-ul pe care-l va prezenta. Spune despre acesta că e „cea mai frumoasă provocare din televiziune'. Potrivit spuselor lui, emisiunea are ca scop să găsească „oameni inteligenți, care au minte'.

„E cea mai frumoasă provocare din televiziune: să căutăm oameni care au minte, oameni inteligenţi. Pe ei televiziunea din România i-a cam ocolit până acum.

Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale!', a transmis Dan Negru, potrivit libertatea.ro.

Candidații de la quiz show-ul de la Kanal D trebuie să dețină un vocabular vast, să le meargă mintea și să aibă o pasiune pentru jocurile de cuvinte. Conform sursei menționate anterior, emisiunea prezentată de Dan Negru va combina spiritul ludic şi inteligenţa cu frumuseţea şi emoţia spectacolului din lumea televiziunii.

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1 la Kanal D

Vestea că Dan Negru a plecat de la Antena 1 și s-a mutat la Kanal D a lua prin surprindere pe toată lumea. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, prezentatorul TV a explicat chiar el de ce a luat această decizie. Acesta a precizat, printre altele, că hotărârea nu a fost una grea pentru el.

„M-am speriat când am început să citesc despre mine prin ziare doar că sunt cel mai longeviv sau că sunt cel mai medaliat prezentator, și toate astea făceau referire la o viață profesională care începea să fie previzibilă. Atunci am simțit prima dată că mi-am atins limita, că m-am plafonat.

Devenisem un previzibil, nimic care să mă scoată dintr-o leneveală. Și atunci am decis că de longevitate o să am timp mai târziu. Decizia nu a fost deloc grea pentru că oamenii sunt aceiași. Nu m-am speriat când am plecat să fac televiziune într-o altă țară, cum ar fi Moldova, de ce m-aș speria de ai noștri? Echipele sunt aceleași. Am schimbat doar tricourile', a explicat Dan Negru pentru Click!.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter