Ce a discutat Dan Negru cu Dan Voiculescu, înainte să plece la Kanal D: "I-am spus că nu o să..."

Publicat pe

Dan Negru a părăsit Antena 1 după mai bine de 20 de ani. Prezentatorul TV a decis să facă o schimbare majoră în cariera sa și a semnat cu o altă televiziune, și anume Kanal D. După ce s-a aflat că Dan Negru nu va mai prezentat Revelionul la Antena 1, multă lume s-a întrebat care a fost reacția fondatorului Antena Group, Dan Voiculescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Omul de televiziune a moderat zeci de emisiuni de succes difuzate pe Antean 1, iar programul de Revelion devenise o tradiție pentru românii care așteptau cu nerăbdarea show-ul prezentat de Dan Negru. Începutul anului 2022 a venit cu o schimbare majoră în viața prezentatorului tv, iar el este fericit cu decizia pe care a luat-o.

Ce a discutat Dan Negru cu Dan Voiculescu, înainte să plece la Kanal D: "I-am spus că nu o să..."Ce a discutat Dan Negru cu Dan Voiculescu, înainte să plece la Kanal D: "I-am spus că nu o să..."

Dan Negru a intrat în echipa Antenei în 1995, când a plecat de la TVR. De atunci, Dan Negru a moderat zeci de emsiuni de succes, prezentând și 22 de Revelioane. Odată cu plecarea sa de la televiziunea care l-a făcut celebru, s-a speculat că șefii de la Kanal D l-ar fi atras cu un salariu uriaș. Dan Negru a pus capăt acestora și a clarificat situația.

Citește și: Ce a spus soția lui Dan Negru când prezentatorul a decis să plece de la Antena 1 la Kanal D:„Contează mult liniștea de acasă'

Citește și: Ce sumă de bani a primit Dan Negru de la Antena 1 ca să renunțe la drepturile de autor:”Despărțirea a fost în termeni amiabili”

Citește și: Larisa Udilă și soțul ei au COVID-19, a doua oară:„Tremur din toate încheieturile…'

Citește și: Mădălin Ionescu, în stare gravă la Matei Balș, după ce s-a infectat cu Omicron:„Plămânii au fost afectați. Încă nu sunt refăcut'

Dan Negru, despre discuția pe care a avut-o cu Dan Voiculescu

Dan Negru a plecat de la Antena 1, după mia bine de două decenii. De-a lungul anilor, prezentatorul tv a fost gazda a zeci de emisiuni de succes. Omul de televiziune a semnat cu Kanal D, unde va veni cu un proiect surprinzător. Odată cu plecarea sa din trustul Antena, multă lume s-a întrebat dacă vedeta tv a discutat cu fondatorul televiziunii, Dan Voiculescu. Recent, prezentatorul tv a vorbit despre conversația pe care a avut-o cu membrii familiei Voiculescu.

Da, am vorbit la telefon cu membrii familiei lui Dan Voiculescu chiar în dimineața în care s-a făcut oficial anunțul. Si discuția a fost elegantă și amicală, așa cum și despărțirea mea de compania patronată de familia Voiculescu a fost elegantă și onorabilă. Firește că știau din timp de acest transfer. Și unii și alții iubim televiziunea și asta e tot ce contează. Le-am spus că nu o să arunc niciodată cu pietre în fântâna de unde am băut apă. Dar, cunoscându-mă de atâția ani, cred că știau asta„, a spus Dan Negru pentru playtech.ro.

Dan Negru, despre mutarea la Kanal D

Dan Negru a vorbit și despre mutarea sa la Kanal D. Prezentatorul a vrut să lămurească situația cu privire la zvonurile legate de banii pe care acesta i-ar fi primit de la șefii televiziunii. Conform acestuia, informațiile nu sunt reale, iar el și-ar dori ca salariile câștigate de vedetele din showbiz să fie făcute publice.

„Se vorbește mult despre bani și nu o dată am cerut să facem publice sumele pentru care lucrăm și care nu sunt deloc atât de pompoase. Ar fi mult mai corect. Si eu chiar nu înțeleg secretomania banilor câștigați în showbiz.„, a mai spus Dan Negru.

De asemenea, omul de televiziune a declarat că nu știe dacă va mai realiza show-uri de Revelion, dar acest lucru îl va discuta pe parcurs cu șefii lui. „Văd o presiune uriașă deja pe ideea de Revelion la Kanal D. Dar, sincer, nici măcar nu am discutat subiectul ăsta cu șefii mei. Nu a fost miza acestui transfer si am apreciat mult asta. Viziunea șefilor din Kanal D e pe termen lung cu proiecte generoase de televiziune.', a mai spus Dan Negru.

Când va reveni pe micile ecrane

Dan Negru nu știe momentan ce emisiune va prezenta la Kanal D, iar discuțiile sunt în toi. Prezentatul de televiziune a mărturisit că în curând se vor face anunțurile oficiale. Vedeta tv a subliniat faptul că știe ce nu va face în noile emisiuni pe care le va prezenta.

„De un lucru sunt sigur: știu ce NU voi face la Kanal D, în emisiunile mele: NU-i voi face pe proști celebri. Știu că asta face televiziunea în general, dar eu voi fi anti-trend. Nu-i voi face pe proști celebri.', a mai spus Dan Negru pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter