Otilia Bilionera de la Survivor a pierdut prima luptă cu fostul impresar. Ce a decis instanța privind banii

Publicat pe

Înainte de plecarea în Republica Dominicană, Otilia Bilionera de la Survivor și-a dat în judecată fostul impresar. Piesa care a făcut-o faimoasă pe artistă și care a obținut, până în acest moment, aproape un miliard de vizualizări pe YouTube este Bilionera. În urma acesteia, concurenta de la PRO TV nu a primit niciun ban, fiind revendicați toți de către fostul impresar. Iată ce adecis instanța în această speță!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Otilia Bilionera de la Survivor, deși se află acum la mii de kilometri de casă, în Republica Dominicană, a primit o veste proastă privind procesul cu fostul ei impresar. Banii de pe urma piesei Bilionera, cu aproape un miliard de vizualizări pe YouTube, au fost revendicați de către fostul impresar, iar artista nu a vrut să lase lucrurile așa. Instanța a luat deja o primă decizie, dar procesul 'pe fond' va începe propriu-zis pe 11 februarie.

Otilia Bilionera de la Survivor a pierdut prima luptă cu fostul impresar. Ce a decis instanța privind baniiOtilia Bilionera de la Survivor a pierdut prima luptă cu fostul impresar. Ce a decis instanța privind banii

Otilia Bilionera de la Survivor a pierdut prima luptă cu fostul impresar

Carismatica artistă este pe val, ea dând lovitura în industria muzicală cu hitul Bilionera, însă, din păcate, nu a avut de profitat decât din punct de vedere a capitalului de popularitate de pe urma muncii sale. Drept urmare, în acest moment Otilia Bilionera de la Survivor se află în conflict cu fostul impresar, căruia i-a deschis acțiune în instanță, dat fiind că este vorba despre o sumă foarte mare de bani. Dat fiind că este vorba despre o sumă cu multe zerouri – de ordinul a câteva sute de mii de euro -, artista a cerut o poprire asiguratori pe conturile impresarului, însă, din nefericire, decizia instanței nu a fost una favorabilă pentru ea.

Citește și: Otilia Bilionera și-a dat în judecată fostul impresar, înainte de plecarea la Survivor: „Vorbim de sute de mii de euro'

Citește și: Ce dietă ține Otilia Bilionera de la Survivor: „Am devenit obsedată'

Citește și: Alexandra Stan, detalii neștiute despre divorțul de Emanuel Necatu:„Asta s-a întâmplat. Ne-am… / EXCLUSIV

Citește și: Angela Similea și-a înregistrat numele la OSIM, la 75 de ani.Când a apărut ultima dată, pe scenă

La finele anului trecut, instanța din Suceava a respins cererea artistei, considerând-o nefondată.

'Respinge, ca nefondată, cererea având ca obiect „instituire poprire asiguratorie', formulată de reclamanta Brumă Otilia împotriva pârâtelor. Cu drept de apel în termen de 5 de zile de la comunicare, care se va depune sub sancțiunea nulității la Tribunalului Suceava. Dată în camera de consiliu', se arată în decizia instanței, conform wowbiz.ro.

Prima înfățișare în proces va avea loc pe 11 februarie, când magistrații vor trebui să decidă dacă artista are de primit mai mulți bani de la impresar și de la casa de producție.

„M-a lăsat fără nimic după 7 ani de muncă”

Devenită faimoasă în România, dar ;i peste hotare după succesul cu piesa Bilionera, Otilia a colaborat, în ultimii ani, cu artiști de talie internațională precum Shaggy, Serdar Ortac, Da Fleiva, Revolt Klan, Andrea sau Deejay Fly. Artista a dat lovitura cu 7 ani în urmă, iar piesa ei, Bilionera, are un număr uriaș de vizualizări pe YouTube. Deși, de atunci, niciuna dintre piesele ei nu a mai adunat un asemenea număr de vizualizări, artista se bucură în continuare de succes în România, dar și peste hotare. Recent însă, ea a renunțat la colaborarea cu impresarul ei, dar și cu casa de producție.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Otilia Bilionera de la Survivor a avut grijă să deschidă un proces împotriva fostului său impresar, cerându-i o sumă uriașă de bani! Aflată la Survivor, în prag de eliminare, artista a făcut o dezvăluire neașteptată.

„Eu am venit aici în special pentru a mă autodepăși, pentru a deveni mai puternică, pentru a uita de problemele pe care le am acasă, de procesul pe care îl am, de toată trauma prin care am trecut cu fostul management care, să zic așa, m-a lăsat fără nimic după șapte ani de muncă, și am avut o muncă destul de spectaculoasă.’, a declarat artista la Survivor.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter