Cum l-a ajutat Nea Mărin pe Liviu Vârciu să scape de datorii: „E al treilea copil al meu, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Dansează de mai bine de cinci decenii și e neobosit. Un munte de energie, entuziasm, pasiune și talent, Marin Barbu, cunoscut de miile sale de fani ca Nea Marin, este nu doar un dascăl perfect, ci și un părinte perfect… Inclusiv
pentru marea familie de vedete pe care și-a făcut-o în emisiunea „Poftiți pe la noi! (Antena 1). Dansatorul ne-a vorbit despre relația specială pe care o are cu Liviu Vârciu, cum l-a ajutat atunci când a avut datorii, precizând că îl consideră deja parte din familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Nu cred că este vreun român care să nu-l fi văzut măcar o dată pe Nea Marin sau cel puțin una dintre emisiunile sale, dar mi-ar plăcea să aflăm chiar de la dvs. cine este, de fapt, Marin Barbu, omul din spatele vedetei de televiziune.

Nea Marin este un copil de la țară, din Conțești, județul Teleorman, care a învățat să joace călușul de la vârsta de
6-7 ani. A plecat cu tradiția după el la București și a ajuns la Ansamblul Tineretului al Comitetului Central București. Dansează de 57 de ani, timp în care a jucat pe toate scenele din România și din străinătate. Se ocupă, în același timp, de pregătirea multor ansambluri profesioniste din România și de Școala de dans românesc Larisa și Marin Barbu, împreună cu fiica lui.

Cum l-a ajutat Nea Mărin pe Liviu Vârciu să scape de datorii: „E al treilea copil al meu, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară'/ EXCLUSIVCum l-a ajutat Nea Mărin pe Liviu Vârciu să scape de datorii: „E al treilea copil al meu, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară'/ EXCLUSIV

Nea Mărin: „Liviu Vârciu, omul care îmi mănâncă viața de 12 ani'

Cred că e mai simplu să-mi spuneți cu ce vedete nu ați interacționat de-a lungul timpului decât pe cine ați invitat la emisiunea dvs., fiindcă au fost foarte multe… Dat fiind că sunteți extrem de sincer, mi-ar plăcea să-mi dezvăluiți cu cine v-ați înțeles cel mai bine și cine v-a creat cele mai mari probleme.

Când a fost vorba despre muncă serioasă, m-am înțeles foarte bine cu Gina Pistol, Diana Munteanu, Iuliana și Nicoleta Luciu. Sunt muncitoare fetele astea așa cum n-ați mai văzut! Sunt foarte mulți care m-au impresionat și au tras alături de mine. La polul opus, cu Liviu Guță mi-a fost mai greu, pentru că nu puteam să îl urnesc. La fel și Leonard Doroftei, cred că nu a putut să țină ritmul cu mine, sau Andreea Tonciu, ea a și plecat. Bineînțeles, închei lista cu omul care îmi mănâncă viața de 12 ani de zile și mă contrează tot timpul – băiatul meu, Liviu Vârciu!

Citește și: Liviu Vârciu și-a dat pantalonii jos și i-a arătat posteriorul lui Nea Marin, la TV:” Nu ai cum să arunci cu pietre…”

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Nea Marin:”Habar n-aveți! Am scuipat sânge”

Citește și: Adela Popescu, detalii neștiute despre problemele sale de sănătate:„Au fost nopți în care am plâns'

Citește și: Oana Roman, amenințată de un individ periculos:„Această persoană are multe condamnări cu executare'

Nea Mărin: „Liviu Vârciu este ca al treilea copil al meu'

De-a lungul timpului, cuplul Nea Marin – Liviu Vârciu a făcut furori, drept dovadă el vi s-a alăturat și la „Poftiți pe la noi! Poftiți prin țară!. În pofida momentelor de multe ori tensionate, se remarcă de departe chimia specială care vă leagă. Ce relație aveți, de fapt, în spatele camerelor de filmat?

Liviu Vârciu este ca al treilea copil al meu, îmi este foarte drag. Când am văzut că se blocase și nu mai știa ce să facă în privința datoriilor, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară asta. Mi-am dorit să își termine casa și să se ocupe de ce avea nevoie. Nu exista săptămână în care să nu vorbim la telefon, să ne consultăm, să ne scriem. Când am avut
probleme de sănătate, el a fost alături de mine. Am trecut împreună și prin această pandemie, am fost în vacanțe
împreună. Vă spun cu mâna pe suflet că face parte din familia noastră.

Nea Mărin: „Pentru anul acesta am foarte multe planuri'

În final, mi-ar plăcea să le transmiteți un mesaj fanilor dvs. în acest nou an… incert și să ne spuneți ce planuri aveți pentru 2022.

Le doresc tot binele din lume! Un an nou cât mai bun, să scăpăm de pandemie și să revenim la spectacole! Eu consider că românii sunt avizi de show, iar noi suntem aici să le oferim spectacole de calitate. Sper ca în acest an să ne reîntâlnim așa cum o făceam înainte de aceste vremuri incerte. Pentru anul acesta am foarte multe planuri. Sunt implicat în proiecte alături de câteva asambluri profesioniste, în calitate de coregraf. La școala de dans, împreună cu fiica mea Larisa, ne implicăm să formăm profesori și să facem spectacole prin care să ducem tradiția mai departe. Îmi doresc să începem din noiembrie-decembrie să aducem ansambluri la Sala Palatului și să arătăm ce putem face din arta tradițională.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter