Liviu Vârciu și-a dat pantalonii jos și i-a arătat posteriorul lui Nea Marin, la TV: " Nu ai cum să arunci cu pietre..."

Publicat pe

Liviu Vârciu și Nea Marin fac senzație atunci când apar împreună. Însă, în ultima ediție de la Poftiți prin țară, cântărețul și moderatorul emisiunii au avut parte de un moment tensionat. Ba chiar mai mult, Liviu a făcut un gest total neașteptat, i-a arătat posterioriul prietenului său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se cunoaște deja faptul că Liviu Vârciu și Nea Marin au parte de o prietenie atipică. De cele mai multe ori, cei doi artiști se comportă de parcă ar fi inamici. În ultima ediție de la Poftiți prin țară, cântărețul chiar a avut o reacție total neașteptată, după o ceartă cu Nea Marin.

Liviu Vârciu și-a dat pantalonii jos și i-a arătat posteriorul lui Nea Marin, la TV: " Nu ai cum să arunci cu pietre..."Liviu Vârciu și-a dat pantalonii jos și i-a arătat posteriorul lui Nea Marin, la TV: " Nu ai cum să arunci cu pietre..."

Mai în glumă, mai în serios, aceștia și-au aruncat cuvinte dure, iar Liviu Vârciu chiar i-a arătat posteriorul dansatorului. Iată de la ce a pornit, de fapt, totul.

Citește și: Liviu Vârciu și Nea Mărin, show total la Chefi la Cuțite!Au gătit un preparat unicat

Citește și: Primele imagini din filmul lui Liviu Vârciu. Cine joacă în comedia Zăpadă, ceai și dragoste

Citește și: De ce a nominalizat-o Laura Giurcanu pe Otilia Bilionera la Survivor:„Îmi doresc să…

Citește și: Cum a reacționat Vlăduța Lupău după ce a fost declarată moartă pe TikTok:„Îmi e scârbă

Liviu Vârciu i-a arătat posteriorul lui Nea Marin

În emisiunea Poftiți prin țară, Nea Marin a invitat mai multe vedete din țară, ca să îl însoțească prin țară. Printre acestea se află și Liviu Vârciu, unul dintre cei mai buni prieteni ai moderatorului.

Ca în orice episod în care Liviu Vârciu și Nea Marin fac senzație, și în ediția de luni, 24 ianuarie, a avut loc un eveniment total neașteptat între cei doi. Mai exact, cântărețul a fost deranjat de faptul că Nea Marin arunca cu pietre în barca în care se afla.

Deși a încercat să-i spună de mai multe ori să înceteze, prezentatorul nu a încetat. Astfel, enervat de întreaga situație în care a fost pus, actorul și-a dat pantalonii jos și i-a arătat posteriorul, în semn de protest.

Am fugit cât am putut, dar securistul de serviciu… Barbule, te-am văzut. Vreau să-ți zic ceva. Nu mai pot să plec. Trebuie să se seseizeze psihologii României. Nu ai cum să arunci cu pietre încontinuu. Auzi, Barbule, să știi că de mult timp nu ți l-am mai arătat, fesele', se răzbună Liviu Vârciu pe Nea Marin.

Cum se înțeleg Nea Marin și Liviu Vârciu

Multă lume s-a întrebat dacă chiar așa decurge relația de prietenie dintre Nea Marin și Liviu Vârciu și atunci când nu sunt camerele de filmat.

Ei bine, dansatorul a vorbit deschis despre relația cu actorul și cum sunt, de fapt, ei în viața de zi cu zi.

Cum ne știți! Ca șoarecele și pisica! De la început am fost așa și cred că așa o vom ține cât vom fi pe pământ. Noi nu putem să fim altfel, căci ne cunoaștem unul pe celălalt foarte bine, iar Liviu știe cum reacționez eu și caută mereu să mă încurce.‘, a spus acesta.

sursă foto- Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter