Cine este Nora Bado de la Mireasa. Are 27 de tatuaje

Publicat pe

Cine este Nora Bado de la Mireasa. Mireasa este unul dintre cele mai îndrăgite show-uri matrimoniale din România. Acesta a reușit, de-a lungul timpului, să creeze conexiuni reale între oameni, care au rămas și împreună! Acum, a început un nou sezon și concurenții sunt gata să se îndrăgostească. De această dată, Nora Bado este cea care a pășit încrezătoare în familia de la Antena 1. Iată cine este Nora Bado de la Mireasa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Nora Bado de la Mireasa. Noul sezon Mireasa a apărut deja pe micile ecrane, iar fanii sunt extrem de curioși de noii concurenți. Se pare că aceștia sunt pregătiți să se îndrăgostească și să creeze legături puternice. Una dintre primele persoane care speră să își găsească jumătatea în sezonul 5 este Nora Bado, o femeie în vârstă de 29 de ani. Iată cine este ea!

Cine este Nora Bado de la Mireasa. Are 27 de tatuajeCine este Nora Bado de la Mireasa. Are 27 de tatuaje

Aceasta are o mare pasiune pentru tatuaje, având pe corp 27 de tatuaje. Tânăra este pregătită să își întâlnească sufletul pereche!

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Citește și: Ana și Alex de la Mireasa trec prin momente dificile:Psihic este foarte greu

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:A fost o discuție…/ EXCLUSIV

Citește și: De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la Prima TV:„În 19 ani de presă nu s-a întâmplat niciodată

Cine este Nora Bado de la Mireasa.

Cine este Nora Bado de la Mireasa. Nora Bado este una dintre cele mai frumoase concurente care a intrat în showul matrimonial Mireasa. Aceasta este blondă, înaltă și are 27 de tatuaje! Femeia susține că își cunoaște calitățile și valorile și nu ar accepta niciodată să stea într-o relație în care nu este fericită.

„Sunt Nora din Târgu Mureș, am 29 de ani și 27 de tatuaje. Sunt genul de femeie care nu stă într-o relație dacă nu este fericită deoarece îmi cunosc valorile!', a spus ea în clipul de prezentare.

A mai fost căsătorită

Aceasta a recunoscut că a mai avut o căsnicie, însă nu s-a finalizat așa cum și-ar fi dorit. În acest moment ea este pregătită să își deschidă inima și brațele pentru bărbatul potrivit!

Atunci când a intrat pe porțile Mireasa, Nora Bado s-a împiedicat. Simona Gherghe i-a spus acesteia că urmează să se căsătorească, așa cum spune tradiția. Ea a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri, știind motivul pentru care se află în emisiune.

„Doamne ajută!', a spus Nora.

Sursă foto: Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter