Nick Casciaro, declarații despre Loredana, în presa italiană: "Ești pentru mine cel mai... "

Publicat pe

Nick Casciaro este câștigătorul X Factor, sezonul 10. Artistul italian a făcut parte din echipa Loredanei Groza, iar cei doi au legat o prietenie strânsă. După ce a plecat acasă cu marele premiu, Nick și celebra artistă au cântat împreună la mai multe evenimente, având o chimie extraordinară pe scenă. Recent, cântărețul a vorbit în presa italiană despre Loredana.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Tânărul de 31 de ani din Italia a reușit să le cucerească sufletele românilor de pretutindeni cu talentul său vocal. Nick Casciaro i-a impresionat pe cei patru jurați de la X Factor încă de la audiții. Loredana, Delia, Florin Ristei și Ștefan Bănică au fost surprinși de vocea puternică a artistului.

Nick Casciaro, declarații despre Loredana, în presa italiană: "Ești pentru mine cel mai... "Nick Casciaro, declarații despre Loredana, în presa italiană: "Ești pentru mine cel mai... "

Nick Casciaro a vorbit despre Loredana Groza în presa italiană, la scurt timp după ce s-a aflat că a câștigat X Factor în România. Cei doi au legat o prietenie frumoasă, iar pe scenă, Loredana și Nick fac o echipă exceptională. Anul Nou l-au petrecut împreună, la munte, unde au cântat împreună la un eveniment.

Citește și: Ce scrie presa italiană despre Loredana Groza și Nick Casciaro:”El a venit însoțit de…”

Citește și: Loredana Groza, primele declarații despre relația cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor:„Contează foarte mult chimia'

Citește și: Cine sunt concurenții de la Dancing on Ice.Lista completă cu vedetele

Citește și: Când începe Chefi fără limite la Antena 1 și în ce zile se difuzează

Ce spune Nick Casciaro despre Loredana Groza, în presa italiană

După terminarea emisiunii X Factor, Nick Casciaro și Loredana Groza au continuat să colaboreze pe plan profesional, iar pe scenă fac o echipă absolut minunată, iar în viața reală între cei doi s-a format o relație de prietenie frumoasă. De multe ori s-a zvonit în presă că între ei ar fi mai mult decât o prietenie. De asemenea, presa italiană a fost interesantă de relația dintre Nick și Loredana, iar într-un interviu acordat pentru ladige.it, Nick Casciaro a vorbit despre mentora sa.

„A fost o călătorie incredibilă. Am suferit, m-am bucurat, mi-am pierdut vocea, am vărsat lacrimi , m-am gândit la cele mai întunecate momente din viața mea pentru a redescoperi cea mai caldă și mai intensă lumină. Acesta a fost X-Factor România pentru mine. O renaștere. Vreau să vă mulțumesc din suflet tuturor celor care faceți parte din această „navă spațială' nebună numită X-Factor. Toți cameramanii, regizorul, departamentul de croitorie, machiaj și coafură, producția și autorii. Am întâlnit mari profesioniști, muzicieni de top și oameni grozavi. Mari artiști.Multumesc Loredana pentru ca ai crezut in mine si ca m-a sustinut mereu! Esti pentru mine cel mai bun antrenor pe care mi l-as putea dori! Pasiunea, generozitatea și marea ta experiență au făcut diferența. Ești un artist cu o inimă și un suflet imens și este minunat să te poți numi „PRITENUL MEU', a spus artistul italian pentru presa italiană, potrivit cancan.ro.

Ce scrie presa italiană despre Loredana Groza

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciatea artiste din România. După ce italianul Nick Casciaro a câștigat X Factor 2021, presa italiană a fost interesată de celebra cântăreță. După ce a mers cu artistul în Italia, Loredana Groza a fost printre cele mai interesante subiecte ale presei italiene.

„Cântărețul în vârstă de 32 de ani din Bolzano, deja cunoscut publicului pentru participarea la cea de-a treisprezecea ediție a „Amici' în 2014. Nick Casciaro a fost însoțit de Loredana Groza, mentorul său la X-Factor, cântăreață-compozitoare pop, actriță, dansatoare și persoană publică extrem de cunoscută a televiziunii românești', a scris presa din Italia.î

Loredana Groza, impresionată de talentul lui Nick Casciaro

Nick Casciaro este originar din Italia și a reușit să-i surprindă pe toți atât prin fizicul său bine lucrat, cât și prin vocea excepțională. După audiții, Loredana Groza a avut o reacție fabuloasă. Vedeta era sigură că Nick va câștiga marele premiu al emisiunii, așa cum s-a și întâmplat.

„De unde ai apărut? Casa ta e cumva în Rai? Cânți așa de frumos, ești bărbatul ideal. Arăți pur și simplu perfect și cânți pe măsură. Cred că tu poți câștiga acest concurs. Dacă trebuia să fac portretul robot al băiatului care ar trebui să vină și să câștige X Factor, nu cred că puteam să am atâta imaginație„ i-a spus Loredana lui Nick Casciaro, după audițiile X Factor.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter