Loredana Groza, primele declarații despre relația cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor: „Contează foarte mult chimia”

Publicat pe

Loredana Groza a făcut primele declarații despre relația de prietenie pe care o are cu Nick Casciaro, câștigătorul „X Factor' 2021. Jurata de la Antena 1 a avut o primă reacție publică după ce internauții s-au grăbit să spună că între ei doi ar fi ceva mai mult. Sătulă de speculațiile apărute în ultima vreme, diva a decis să spună lucrurilor pe nume. Iată ce mesaj a transmis!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Loredana Groza a oferit primele declarații după ce s-a speculat că între ea și Nick Casciaro ar fi mai mult decât o relație de prietenie. Jurata de la „X Factor' a infirmat vehement zvonurile, explicând că pe ei îi leagă o frumoasă amiciție. Așadar, între cei doi nu poate fi vorba despre un cuplu.

Cel care a câștigat „X Factor'-ul în 2021 a fost Nick Casciaro. Fostul concurent a făcut parte din echipa Loredanei Groza, având-o astfel ca mentor pe frumoasa cântăreață. În timpul emisiunii, dar și după terminarea ei, între ei s-a legat o frumoasă relație de prietenie. Ba mai mult, cei doi artiști au petrecut câteva zile la munte alături de alți amici.

Citește și: Câți bani a primit Loredana Groza când a pozat în Playboy.Negocierile au durat 6 luni

Citește și: Cum arată Loredana Groza fără machiaj și necoafată.Vedeta susține că nu are operații estetice

Citește și: Anamaria Prodan, despre Reghe și prima lui soție, Mariana Pfeiffer:„Am întrebat-o dacă ei doi își mai pot repara relația'

Citește și: Like Creața a anunțat sexul celui de-al doilea copil:„Abia când am fost la control am aflat ce riscuri implică această sarcină'

Loredana Groza, primele declarații despre relația cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor 2021

După ce au văzut pozele apărute în ultima vreme cu Loredana Groza și Nick Casciaro, inclusiv pe cele de la munte, internauții au început să lanseze diverse speculații. Mulți dintre ei chiar au susținut că cei doi ar forma un cuplu. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, jurata de la „X Factor' a avut o primă reacție. Diva a mărturisit că ea și fostul concurent al show-ului de la Antena 1 sunt doar foarte buni prieteni.

„Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj.

Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin', a spus Loredana Groza pentru WOWbiz.

Nick Casciaro, despre Loredana Groza: „E mama mea'

Și Nick Casciaro a avut o primă reacție la vederea comentariilor de pe Internet, în care internauții spuneau că el și Loredana Groza ar forma un cuplu. Tânărul a explicat că o consideră pe artistă ca fiind mama lui și nicidecum o iubită.

Totodată, câștigătorul „X Factor' 2021 a spus și că Loredana Groza i-a făcut Crăciunul mai frumos. Nick Casciaro a mai transmis că ei sunt foarte buni prieteni și că se iubesc reciproc doar în acest sens. În plus, a mărturisit că zvonurile apărute nu fac decât să-l amuze.

„E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e OK', a transmis Nick Casciaro.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter