Câți bani a primit Loredana Groza când a pozat în Playboy. Negocierile au durat 6 luni

Publicat pe

În urmă cu 21 de ani, în noiembrie 2000 mai exact, Loredana Groza a făcut senzație în urma pictorialului din Playboy. Toată lumea a fost curioasă, de-a lungul anilor, câți bani a primit diva Loredana pentru a poza goală, dată fiind celebritatea de care se bucura și la vremea aceea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Loredana Groza a fost dintotdeauna una dintre cele mai iubite vedete din România și, prin urmare, a fost recompensată pe măsură pentru pictorialul nud din Playboy. Astfel, cântăreața a primit acum 21 de ani 13.000 de euro, cea mai mare sumă primită de către o vedetă din România până la Andreea Antonescu.

Câți bani a primit Loredana Groza când a pozat în Playboy. Negocierile au durat 6 luniCâți bani a primit Loredana Groza când a pozat în Playboy. Negocierile au durat 6 luni

Invitat în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, Dan Capatos a dat-o de gol pe jurata de la „X Factor' și a spus pentru câți bani a renunțat la haine.

„Plaja era de la 1.000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. (…) Cel mai mult luase Loredana, până atunci, 13.000', a povestit Dan Capatos în cadrul podcastului. Revista cu Loredana Groza pe copertă s-a vândut în 143.500 de exemplare.

Ședința foto a avut loc în curtea unei biserici din Grecia. Negocierile pentru apariția vedetei în Playboy au durat 6 luni, iar ea abia născuse în urmă cu aproximativ 2 ani.

„După ce născusem am primit această propunere și, ținând cont că încă există prejudecăți în lume și în România, a fost un fel de manifest al meu pentru toți cei care gândesc retrograd', a povestit, la vremea respectivă, despre această experiență Loredana Groza.

Nu regret. Nu știu dacă aș mai face-o din nou, deocamdată am alta treabă de făcut. Am mai primit propuneri de genul ăsta, indecente, dar cred că momentul ăla a fost important pentru mine, ca femeie. De ce zic asta?

După ce născusem am primit aceasta propunere și, ținând cont că încă mai există prejudecăți în lume și în Romania, a fost un fel de manifest al meu pentru toți cei care gândesc retrograd și pentru femeile care aveau nevoie de o confirmare, conform căreia viața nu se încheie acolo, ci abia începe la 30 de ani‘, spunea Loredana acum ceva timp.

Citește și: Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu a fost depus la Sala Palatului

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Victor Socaciu și unde va fi înmormântat. Marina Almășan:„Voia să…

Citește și: Cum a scăpat Iulia Albu de problema căderii părului:'Nu m-am axat doar pe medicație, ci și pe…'

Andreea Antonescu a primit cei mai mulți bani de la Playboy

Dan Capatos a convins-o pe Andreea Antonescu, imediat după ce a împlinit 18 ani, să pozeze goală. Artista a cerut la vremea respectivă 50.000 de dolari, însă după negocieri au ajuns la 30.000.

Jumătatea trupei Andre a fost cea care a deținut recordul pentru cei mai mulți bani primiți de la Playboy în România.

„Aveam un top. Îi întrebam pe cititori pe cine vor să vadă în paginile revistei. Primele trei nu erau niciodată accesibile, pentru că erau Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Andreea Raicu.

Pe locul 4, întotdeauna, era Andreea Antonescu, care nu avea 18 ani. Tu înțelegi cum erau cititorii? Sute de mii de voturi.

Când Andreea a împlinit 18 ani eu am fost desemnat să încep negocierile. Ea fugise de acasă… a zis că fără 50.000 nu vrea. Notorietatea ei era uriașă și știa pe ce se bazează. Două săptămâni m-am ținut de capul ei. Am reușit să cobor la 30.000, recordul', a povestit Dan Capatos în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc.
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter