Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu a fost depus la Sala Palatului

Publicat pe

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu a fost depus marți, 28 decembrie, în foaierul Sălii Palatului. Toți cei care l-au iubit pe regretatul cântăreț îi pot aduce un ultim omagiu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani. Anunțul trist a fost făcut pe pagina de Facebook de către Ana Maria Socaciu, fiica cea mică artistului. Tot ea a anunțat că sicriul cu trupul neînsuflețit al tatălui ei va fi depus la Sala Palatului, acolo unde fanii îi pot aduce un ultim omagiu.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu a fost depus la Sala PalatuluiSicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu a fost depus la Sala Palatului

„Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Omul Bun al muzicii folk, sunt așteptați mâine (marți, 28 decembrie), de la ora 10.00 în foaierul Sălii Palatului', a anunțat Ana-Maria, fiica lui Victor Socaciu, într-o postare pe Facebook.

Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, a dezvăluit pentru Click!, că dorința fostului ei soț era să fie înmormântat la Cornu.

Aceasta a mai spus că familia lui se va ocupa de toate cele necesare pentru înmormântare, iar că fiul pe care cei doi îl au împreună, Victor Jr. va fi prezent cu siguranță la eveniment.

Citește și: A murit Victor Socaciu!Artistul avea 68 de ani

Citește și: Cine a anunțat-o, de fapt, pe Marina Almășan că Victor Socaciu a fost internat în stare gravă: „Am aflat de…’

Citește și: Detalii neștiute despre povestea de dragoste dintre Marina Almășan și Victor Socaciu.De ce nu au mai vorbit după divorț

Ce probleme de sănătate avea Victor Socaciu

Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani, după ce, în ultimii ani spitalul, i-a fost, practic, a doua casă.

În 2009, solistul de folk a mai primit zile în urma unui dublu transplant de rinichi, efectuat la Cluj, ambii rinichi fiind prelevați de la o fetiță de zece ani, aflată atunci în moarte cerebrală.

Era bolnav și de diabet, iar în primăvara acestui an fusese internat pentru trei săptămâni cu COVID. 

Artistul era internat de o lună, întrucât i se agravaseră problemele la rinichi, iar medicii îi făceau dializă, în speranța că îl vor putea salva. Astăzi, inima lui a cedat, după cum a afirmat cel mai bun prieten al lui, Victor Socaciu, la Antena 3.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter