De ce a murit, de fapt, soprana Maria Macsim Nicoară. Concluziile șocante ale specialiștilor: "Creierul ei a fost făcut șnițel"

Publicat pe

Abia acum la mai bine de un an, s-a aflat de ce a murit soprana Maria Macsim Nicoară. La finele lui 2020, la 7 luni după ce a căzut pe scări și a intrat în comă, aceasta a încetat din viață, iar în urma ei au rămas multe întrebări fără răspuns… Recent însă, au apărut detalii șocante, care clarifică ce s-a întâmplat cu artista.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a murit soprana Maria Macsim Nicoară. Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară ar fi suferit un accident, în urma căruia a căzut pe scările din casă în mai 2020 și a fost găsită ulterior de soțul ei. Maria Macsim Nicoară s-a stins din viață în noaptea de 23 spre 24 decembrie, după șapte luni de chin și, mai mult, a suferit și numeroase leziuni cerebrale. Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a făcut embolie pulmonară, adică un blocaj al unei artere care alimentează plâmănii și, în scurt timp, s-a stins din viață la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Abia acum însă au ieșit la iveală detalii șocante care fac lumină în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară.

De ce a murit Maria Macsim Nicoară

Deși inițial s-a spus că soprana a fost victima unui accident casnic, cazul Mariei Macsim Nicoară încă nu a fost pe deplin elucidat. Chiar dacă la proces a reieșit că decesul mezzosopranei ar fi survenit că decesul acesteia ar fi fost cauzat de căderea pe scări, petrecută în casă, există specialiști care infirmă această ipoteză. Profilerul FBI Mihaela Brooks și avocatul Artin Sarchizian au dat recent detalii șocante despre ce s-a petrecut înaintea morții artistei. Aceștia susțin că anchetatorii de la Iași au făcut o serie de greșeli și că mezzosoprana ar fi fost, de fapt, ucisă de soțul ei.

Chiar dacă autopsia și datele adunate de anchetatori conduc către altceva, lucrurile au stat, de fapt, cu totul altfel.

,,Vorbind de greșelile procurorilor și anchetatorilor, pot spune că dosarul Mariei Macism este un dosar de maculatură, o groază de hârtii, declarații, fișe medicale, raport de necropsie, și așa mai departe, și atât! Apoi s-a dat un verdict de accident.

Absolut nimeni, dintre anchetatori, dintre procurori, cei care ar fi trebuit să fie interesați să facă lumină în acest caz, nu a făcut o analiză a tuturor actelor care există acolo. Nici din punct de vedere psihologic, nici din punct de vedere criminalistic, nici din punct de vedere medico-legal. Deci îmi fac dosarul pe care se dă un verdict. Este o maculatură. Și cu asta ei și-au făcut treaba!', a declara Mihaela Brooks, conform spynews.ro.

Citește și: Maria Macsim Nicoară, mezzosoprana din Iași, a murit după o lungă suferință. Se infectase cu COVID-19 în spital

Citește și: Ce a răspuns Cabral când a fost întrebat de Cătălin Măruță dacă se uită la filme pentru adulți: „Am urlat aseară să dea drumul la…'

Citește și: Anamaria Prodan nu i-a dat voie lui Reghe să aibă conturi pe rețelele de socializare:„Ce fel de bărbat ești, mă, nebunule, tu?

Citește și: Oana Mizil, primele declarații după ce Marian Vanghelie a fost săltat de DNA:„Eu am rămas cu fetița într-o cameră, ca să nu

Nu a fost vorba despre un accident

De ce a murit Maria Macsim Nicoară. Deși expertizele medicale ar fi trebuit să facă lumină în cazul morții mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, Mihaela Brooks consideră că rănile suferite la cap de către artistă nu provin de la accident, ci sunt rezultatul unei crime cu sânge rece.

,,Despre expertizele medico-legale îmi permit eu să spun că avem expertize ale unor oameni de știință în domeniu pe care nimeni nu le poate contrazice, științific vorbesc. Tot ceea ce face la cazul acesta și la fiecare caz în parte este pe bază de știință. Ceea ce avem este cu totul în favoarea noastră și eu, personal, spun că mezzosoprana nu a avut niciun accident, a fost ucisă cu sânge rece!

Și apropo de această ucidere, prima dată când am preluat dosarul expresia mea a fost: ‘capul ei minge de fotbal. Un alt specialist, nu am voie să dau numele lor, a spus: ‘creierul ei a fost făcut șnițel, un alt expert, care este la caz, a spus că ‘a bătut-o până nu s-a mai putut, până a obosit', a mai spus aceasta pentru sursa citată.

Loviturile la cap nu au legătură cu accidentul

De ce a murit Maria Macsim Nicoară. Deși s-a concluzionat că loviturile le cap suferite de soprană au fost cauzate de căzătura pe scări, Mihaela Brooks a dzvăluit că loviturile pe care le prezenta Maria Macsim Nicoară pe corp nu au nicio legătură cu scara pe care ar fi căzut. Aceasta a mai menționat că totul nu a fost decît o încercare a soțului de a-și acunde faptele și a scăpa de acuzații.

,,Deci, loviturile la cap, și aici pot să spun că avem dovezi științifice, în care voi arăta biomecanica rănilor la cap și că absolut toate loviturile pe care le-a avut la cap nu au legătură absolut deloc cu scara. A fost o modalitate de a soțului de a scăpa de acuzația de violență, care a început sus în camera ei, la etaj, și s-a terminat jos, la parter”, a mai declarat Mihaela Brooks, conform Spynews.

De altfel, Mihaela Brooks și avocatul familiei Mariei Macism Nicoară consideră că sunt elemente care ar putea convinge magistrații să reia cercetarea privind suspiciunea de omucidere.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter