Ce a răspuns Cabral când a fost întrebat de Cătălin Măruță dacă se uită la filme pentru adulți: „Am urlat aseară să dea drumul la...”

Publicat pe

Ce a răspuns Cabral când a fost întrebat de Cătălin Măruță dacă se uită la filme pentru adulți. Cabral este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România. Acesta a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a răspuns la câteva întrebări extrem de incomode. Una dintre ele a fost dacă se uită la filme pentru adulți. Acesta nu s-a sfiit și a oferit imediat un răspuns.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cabral este un prezentator extrem de admirat în România. Acesta are parte de o carieră de succes, dar și de o familie absolut superbă. Recent, vedeta de la ProTV a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a răspuns la mai multe întrebări extrem de personale. Iată ce a spus Cabral referitor la vizionarea filmelor pentru adulți.

Acesta a răspuns la întrebare în stilul său caracteristic, plin de umor. Iată reacția prezentatorului de la ProTV!

Citește și: Cabral s-a apucat să scrie prima lui carte:„Dacă-mi iese sau nu… vedem’

Citește și: Cum s-a îndrăgostit Cabral de Andreea Ibacka:„Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață!’

Citește și: Anamaria Prodan nu i-a dat voie lui Reghe să aibă conturi pe rețelele de socializare:„Ce fel de bărbat ești, mă, nebunule, tu?’

Citește și: Oana Mizil, primele declarații după ce Marian Vanghelie a fost săltat de DNA:„Eu am rămas cu fetița într-o cameră, ca să nu’

Ce a răspuns Cabral când a fost întrebat de Cătălin Măruță dacă se uită la filme pentru adulți

Cabral a fost întrebat de Cătălin Măruță dacă se uită la filme pentru adulți. După ce prezentatorul „Ce spun românii?' a oferit un răspuns, soțul Andrei a fost curios când a fost ultima dată când a văzut un astfel de film. Cabral a răspuns în stilul său caracteristic, plin de umor.

„Da. Ce, tu nu faci research? Cred că săptămâna trecută m-am uitat. Nu mai am net. Am uitat să-l plătesc. Și vecinul a schimbat parola. Nu pot să mă mai leg la Wi-Fi-ul lui. Am urlat aseară să dea drumul la Wi-Fi de guest', a răspuns Cabral.

Cum îl alintă Andreea Ibacka

Cabral a mai fost întrebat cum îl alintă soția sa. Se pare că deși prezentatorul are o imagine destul de impunătoare, în viața de familie, el este un om extrem de sufletist.

„Mic, grasule sau mișcă mai repede animalule', a fost răspunsul oferit de prezentator.

Cătălin Măruță l-a întrebat pe colegul său de breaslă dacă doarme cu spatele la soția sa. Tot în glumă, el a oferit un răspuns care a adus imediat zâmbetul pe buzele telespectatorilor.

„Nu, că îmi e frică. Are cuțite. Dorm cu fața, puțin depărtat și cu un ochi deschis. Orice o fi… cum s-a mișcat puțin cum…', a adăugat el.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter