George Burcea vrea să termine conflictul cu Andreea Bălan: „Mai sunt niște chichițe de rezolvat între noi, ca mamă și tată”

Publicat pe

George Burcea vrea să aibă o relație mai bună cu Andreea Bălan. George Burcea și Andreea Bălan s-au căsătorit în toamna anului 2019, într-un decor de poveste. Nimeni nu ar fi prezis că la câteva luni distanță se vor despărți, însă așa au stat lucrurile. Acum, ei se află în continuare în plin divorț, iar în ultima perioadă își aruncă replici dure. Recent, în cadrul unui interviu, actorul a declarat că și-ar dori să aibă o relație mai bună cu mama fetițelor sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea și Andreea Bălan au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Deși cei doi păreau să aibă o relație extrem de frumoasă, la doar câteva luni de la nuntă, au anunțat divorțul. De atunci, ei s-au tot aflat în conflicte deschise, însă actorul a recunoscut că își dorește să aibă o relație mai bună cu mama fiicelor sale. Iată declarațiile!

Într-un interviu acordat recent, actorul a vorbit despre relația pe care dorește să o construiască cu mama fiicelor sale. Se pare că George își dorește să fie alături de fetițele sale.

Citește și: Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată:„O poză pe Instagram nu este…

Citește și: Scandal uriaș între Andreea Bălan, George Burcea în plin proces de divorț:„A înjurat și a spus cuvinte foarte urâte / „Nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară

Citește și: Laurențiu Cazan, despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu:„Era foarte abătut

Citește și: Cine este femeia care l-a ajutat pe Lorenzo Lazo să treacă peste decesul lui Edith Gonzalez.E cu 24 de ani mai tânără decât el

George Burcea vrea să termine conflictul cu Andreea Bălan

George Burcea a vorbit recent despre relația pe care și-o dorește cu Andreea Bălan. Acesta a subliniat că sunt multe lucruri nerezolvate între cei doi, însă este sigur că le poate rezolva mai devreme sau mai târziu.

'Indiferent de cât de ocupat e programul meu sau programul lui mami, dacă se dorește se găsește timp să se petreacă timp cu copiii. Eu încerc să petrec timp cât de mult pot, mai sunt niște chichițe de rezolvat între noi ca mamă și tată, am încredere că le vom rezolva', a spus el.

„Vreau să încercăm noi ca părinți…'

George Burcea a mai declarat că i-ar plăcea să petreacă mai mult timp alături de fetițele sale. El a mărturisit că nu l-ar deranja dacă ar exista zile în care el și Andreea Bălan să se ocupe împreună de Ella și Clara.

'Vreau să încercăm noi ca părinți, mami și tati, să facem tot ce ne stă în puțină să fie fetele bine, adică să ne petrecem timp, dacă am zile libere să le petrec cu ele, dacă are zile libere să le petreacă cu ele sau împreună, de ce nu', a adăugat el.

Sursă foto: Facebook și Arhivă VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter