Ce sumă de bani a primit Dan Negru de la Antena 1 ca să renunțe la drepturile de autor: "Despărțirea a fost în termeni amiabili"

Publicat pe

Dan Negru a plecat de la Antena 1, după mai bine de două decenii. Celebrul prezentator a semant un un nou contract cu Kanal D. Înainte de a pleca de la televiziunea unde a moderatot zeci de emisiuni, Dan Negru a trebuit să renunțe la drepturile de autor. Pentru acestea, jurnalistul a primit o sumă mare de bani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Prezentatorul TV a surprins pe toată lumea când a anunțat că a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Antena 1. Dan Negru va avea o nouă emisiune la Kanal D, dar a evitat să spună cum se numește. Cu toate astea, mulți telespectatori s-au întrebat dacă prezentatorul tv a luat cu el și show-urile sale de succes, de la Antena 1.

Ce sumă de bani a primit Dan Negru de la Antena 1 ca să renunțe la drepturile de autor: "Despărțirea a fost în termeni amiabili"Ce sumă de bani a primit Dan Negru de la Antena 1 ca să renunțe la drepturile de autor: "Despărțirea a fost în termeni amiabili"

Dan Negru era cea mai longevivă vedetă în grupul Intact. Acesta a venit prima oară la Antena 1 în 1999, de la TVR, iar în cei peste 22 de ani, Dan Negru a prezentat zeci de formate de divertisment și a realizat 22 de Revelioane. La unele dintre emisiuni, acesta a fost și co-autor.

Citește și: Câți bani câștigă Dan Negru ca profesor de jurnalism:„O fac doar din plăcere'

Citește și: Cum s-au desfășurat filmările pentru Revelionul lui Dan Negru, în contextul pandemiei.Au fost invitate și vedete vaccinate și nevaccinate

Citește și: Cu ce se ocupă logodnicul Iuliei Albu.De dragul ei, Mike s-a mutat din Londra în România!

Citește și: Cine este Grigor Lucica de la Mireasa, sezonul 5.Vrea un iubit matur

Ce sumă de bani a primit Dan Negru de la Antena 1 ca să renunțe la unele emisiuni

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televizune din România. Ani la rând a prezent zeci de emisiuni de divertisment la Antena 1, dar și 22 de Revelione. Deși nu se aștepta nimeni, Dan Negru a părăsit trustul Intact și a mers la Kanal D, dar nu înainte de a pleca într-un mod amiabil.

Mai mult, se pare că prezentatorul tv a renunțat la câteva emisiuni în schimbul unor sume de bani. Este vorba despre „Next Star', „Plasa de stele', dar și concursul cu măști, la care acesta nu era numai prezentator.

Dan Negru era și corealizator la „Next Star', „Plasa de Stele' și concursul cu măști. La plecare, el a lăsat drepturile Antenei 1, contra unei sume de bani, se pare că peste 15.000 de euro. Acele brand-uri au rămas Antenei 1, Dan nu le mai poate folosi și la Kanal D. La despărțire, i s-a comunicat însă că, în momentul în care vor filma o nouă ediție a concursului „Next Star', îl vor oferta, ca să îl prezinte tot el, și tot la Antena 1, semn că despărțirea a fost în termeni amiabili', au declarat surse din Antena, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Antena 1 redifuzează 'Next Star', cu Dan Negru

Chiar dacă și-a luat rămas-bun de la proiectele pe care le-a prezentat ani la rând, Antena 1 nu vrea să renunțe atât de ușor la imaginea lui Dan Negru. Mai exact, în programul Antena Stars se află emisiunea Next Star, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10.00-13.00.

„Se va difuza, începând de sâmbătă, ediția de acum trei ani, apoi, până la vară, ultimele două ediții. Deci, Dan Negru va putea fi văzut și la Kanal D, dar și la Antena Stars, în reluare', au spus aceleași surse.

Dan Negru, primele declarații despre plecarea de la Antena 1

După ce s-a aflat din alte surse că Dan Negru pleacă de la Antena 1, prezentatorul tv a oferit și primele declarații despre mutarea lui la care nimeni nu se aștepta. Această decizie a fost luată după ce Revelionul lui Dan Negru a fost învins la audiente de PRO TV. Prezentatorul tv are o carieră lungă în spate, mai ales că a început formarea jurnalistică la școala de televiziune a marelui Valeriu Lazarov.

„Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa ca profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirații. Cand am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune. Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă!', a spus Dan Negru.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter