Câți bani câștigă Dan Negru ca profesor de jurnalism: „O fac doar din plăcere”

Publicat pe

Câți bani câștigă Dan Negru din televiziune și ca profesor de jurnalism. Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți prezentatori TV din România. Acesta a devenit un simbol pentru postul de televiziune Antena 1 și este extrem de apreciat de publicul larg. Deși notorietatea și-a câștigat-o din emisiunile TV, banii au venit în urma mai multor investiții și proiecte în care s-a implicat. Iată cum își desfășoară acesta activitățile și câți bani câștigă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru este un prezentator pe care toată România îl cunoaște și îl apreciază! Acesta a reușit să câștige admirația publicului datorită profesionalismului de care a dat dovadă de-a lungul anilor. Deși câștigă foarte bine din emisiunile pe care le moderează, el nu s-a oprit aici! A inițiat câteva afaceri, continuă să apară pe micile ecrane, iar de curând s-a aflat că este și profesor de jurnalism. Iată câți bani face Dan Negru!

Câți bani câștigă Dan Negru ca profesor de jurnalism: „O fac doar din plăcere'Câți bani câștigă Dan Negru ca profesor de jurnalism: „O fac doar din plăcere'

Acesta a recunoscut că nu predă cursuri de jurnalism pentru bani, ci din pasiunea pe care o are față de această industrie. Ba mai mult, el a recunoscut inclusiv suma pe care o primește de la tinerii care visează o carieră în televiziune!

Citește și: Cum s-au fotografiat Dan Negru și Florin Piersic, în Dubai:„El a văzut toată lumea, mai puţin '

Citește și: Cât a costat Revelionul lui Dan Negru și câte vedete participă:”Nu mai încap în cadru”

Citește și: Cine este și cum arată primul soț al Anamariei Prodan.Au fost căsătoriți 9 ani

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica ei:„Nu ne plângem'

Câți bani câștigă Dan Negru ca profesor de jurnalism

Dan Negru a vorbit recent despre sumele pe care le primește atât din televiziune, cât și ca profesor de jurnalism. Dacă pentru a apărea pe micile ecrane, prezentatorul încasează 1.500 de euro, timp de 60 de minute, în ale predatului lucrurile nu stau la fel de bine. Acesta a menționat că pentru o oră de curs câștigă doar 30 de lei. Cu toate acestea, vedeta de la Antena 1 recunoaște că nu face acest lucru decât din pasiune!

O fac doar din plăcere, nu pentru bani.', a spus Dan Negru pentru impact.ro.

Acestea nu sunt singurele locuri din care prezentatorul câștigă bani. Un apropiat de-al vedetei a menționat că acesta are o afacere cu grâu, din care câștigă mii de euro anual.

''Dan are permis pentru tractor, ajută și la strângerea recoltei. Strânge recolta cu muncitorii, angajați cu ziua. Dan muncește aici, în fiecare an, supraveghează seceratul, apoi vinde grâul și porumbul cu tona, la siloz', a spus un apropiat de-al lui pentru aceeași sursă.

„Nu a făcut niciodată împrumuturi bancare'

Dan Negru nu câștigă bani doar din afacerile menționate anterior, ci s-a lansat și în imobiliare, încă din 2009. Prietenii săi recunosc că prezentatorul nu a avut niciodată împrumuturi bancare și că sumele pe care le câștigă din televiziune, le-a investit în clădiri de lux. Acesta deține mai multe construcții în București, iar curând s-a gândit să inființeze un complex de vile în Timișoara.

„Pentru fiecare clădire a scos din buzunar peste 100.000 de euro. Nu a făcut niciodată împrumuturi bancare, investește tot ce câștigă din televiziune și din chirii. Dan a cumpărat acolo un teren, cu suma de 40.000 de euro, construiește câteva vile, lucrările sunt în toi', a spus un prieten de al vedetei.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă