Cine este și cum arată primul soț al Anamariei Prodan. Au fost căsătoriți 9 ani

Publicat pe

Anamaria Prodan a fost căsătorită de două ori, cu Tibi Dumitrescu și cu Laurențiu Reghecampf, de care urmează să divorțeze. Primul mariaj a durat din 1998 până în 2007, iar din acesta au rezultat două fete- Rebecca şi Sarah. Multă lume s-a întrebat, de-a lungul timpului, cine este și cum arată primul soț al Anemaria Prodan. Iată cine este, de fapt, acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De primul soț al Anemaria Prodan nu se cunosc prea multe lucruri. Sexy impresara și Tibi Dumitrescu s-au căsătorit în 1998 si au divorțat în anul 2007, din căsnicia lor rezultând doi copii.

Cine este și cum arată primul soț al Anamariei Prodan. Au fost căsătoriți 9 aniCine este și cum arată primul soț al Anamariei Prodan. Au fost căsătoriți 9 ani

Multă lume s-a întrebat cine este, de fapt, dar și cum arată primul soț al Anemaria Prodan. Iată cine este Tibi Dumitrescu.

Citește și: Cum s-au distrat Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, în Abu Dhabi:„A pariat jumătate de milion la casino’

Citește și: S-a stabilit primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghe:„Așa mă prinde Revelionul, căsătorită’

Citește și: Cum a fost prins hoțul care i-a furat bicicleta lui Mihai Găinușă.Abia ieșise din pușcărie

Citește și: Minelli, povestea din spatele succesului:„Nu aș face niciun compromis josnic, doar pentru a reuși în muzică’ / Interviu

Cine este și cum arată primul soț al Anamariei Prodan

Anamaria Prodan este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara noastră. A reușit să-și creeze un imperiu din afacerile pe care le deține. Pe lângă cariera profesională, se cunoaște deja faptul că sexy impresara este o familistă convinsă. Are trei copii pe care îi iubește extraordinar, două fete din prima căsătorie și un băiat din relația cu Laurențiu Reghecampf.

Despre relația cu antrenorul de fotbal se cunosc multe detalii, însă despre căsnicia vedetei cu Tibi Dumitrescu nu se cunosc atât de multe. Cei doi s-au căsătorit în 1998, iar în 2007 au decis să meargă pe drumuri diferite.

Fostul soț al vedetei este un cunoscut jucător de baschetbal, cu care aceasta a avut doi copii. La vremea respectivă, nu existau prea multe fotografii cu cei doi, însă cele care sunt vi le prezentăm în galeria foto.

Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete? Să le aducem în România (n.r. erau stabiliţi în SUA), la şcoala americană şi să începem o afacere în România, pentru că nimeni nu voia să stea fără copii.

Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am. Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărăm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui’, a povestit Anamaria Prodan.

Cum se înțelege Anamaria Prodan cu primul soț

Cei doi foțti soți au rămas în relații foarte bune și acum sunt prieteni.

‘Acum, eu şi fostul meu soţ suntem prieteni. Tibi s-a recăsătorit cu Irina. Noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere.

Facem glume de genul „bine că te-am lăsat’. Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce să îi reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații. Suntem niște oameni normali, care au înțeles că s-au pierdut pe drum și fiecare a înțeles că meritam să ne găsim jumătatea’, a mărturisit Anamaria Prodan despre primul soț.

Anamaria Prodan divorțează și de al doilea soț

Un an mai târziu de la despărțirea de Tibi Dumitrescu, în 2008, s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste până anul acesta, când antrenorul de fotbal a decis să înainteze procesul de divorț, după ce și-a găsit fericirea în brațele altei persoane.

Acum, impresara a transmis că e dispusă să-i acorde divorțul fostului partener de viață, însă doar cu o condiție. Vedeta a susținut că Reghe va putea pleca de lângă ea, după ce va aduce înapoi „tot ce a furat”.

„Trebuie să aducă înapoi tot ce a furat și e liber să plece, să dispară pentru 1000 de vieți. Vorbim de sume mari, pe care amanta și neamul ei dacă se nășteau de 4 miliarde de ori nu puteau să vadă sumele astea. Amețeau când le citeau. Nici măcar nu e vina ei, e vina omului că și-a bătut joc de averea copiilor lui’, a declarat Anamaria Prodan în cadrul unui interviu.

sursa foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter