Cum a fost prins hoțul care i-a furat bicicleta lui Mihai Găinușă. Abia ieșise din pușcărie

Publicat pe

În urmă cu o lună, Mihai Găinușă se plângea pe rețelele de socializare că un hoț a intrat în curtea casei sale și i-a furat bicicleta. Fostul Cârcotaș ajutorul Poliției, dar și pe cel al prietenilor săi virtuali pentru prinderea respectivului. Minunea s-a întâmplat chiar în prag de Crăciun și Găinușă a revenit cu detalii despre prinderea hoțului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna noiembrie, Mihai Găinușă postase pe rețelele de socializare că un hoț i-a furat bicicleta din curtea casei. Mai mult decât atât, acesta a încărcat și imagini cu bărbatul care i-a luat bunul și a plecat cu el. 'Mi s-a furat bicicleta. E una simplă. Și metoda e simplă. Poate-l știe cineva', a scris, atunci, Găinușă.

Cum a fost prins hoțul care i-a furat bicicleta lui Mihai Găinușă. Abia ieșise din pușcărieCum a fost prins hoțul care i-a furat bicicleta lui Mihai Găinușă. Abia ieșise din pușcărie

Bărbatul nu a știut că este filmat de camerele de supraveghere, iar acum fostul prezentator de la Prima TV încearcă să-l identifice.

În imagini se vede cum un bărbat s-a plimbat puțin prin fața gardului, s-a uitat în stânga și în dreapta, iar apoi a sărit gardul. După doar câteva secunde, acesta a deschis poarta liniștit și a ieșit. S-a urcat pe bicicletă și a plecat.

Potrivit Wowbiz.ro, bărbatul a fost prins de polițiștii din cadrul secției 17 de Poliție. Bărbatul care a pătruns ilegal pe proprietatea lui Mihai Găinușă și a sustras bicicleta ar putea primi o pedeapsă între 6 luni și 3 ani de închisoare, amenda penală fiind cea mai mică pedeapsă pe care o poate primi.

Cum a fost prins hoțul care i-a furat bicicleta lui Mihai Găinușă

Hoțul a fost plasat în arest preventiv și a fost trimis în judecată într-un proces în care fostul prezentator de la Prima TV apare ca parte vătămată.

Citește și: Ce i-au transmis Monica Gabor și Irina lui Irinel Columbeanu cu ocazia lansării primei cărți:„Îmi ține pumnii’

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns în Top Capital, cu o avere între 40 și 60 milioane de dolari „Am investit în…’

Citește și: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au despărțit din nou:„Am venit acasă și ne-am certat pe…’

Bărbatul care a furat bicicleta ieșise din închisoare în urmă cu un an și jumătate, după ce a fost condamnat pentru furt calificat. În anul 2014, acesta furase o mașină marca Dacia 1310, împreună cu alte două persoane.

'Surpriză-Surpriză! Mulțumesc secției 17 Poliție! Au prins hoțul și mi-au recuperat bicicleta. Vă întrebați cum? Și eu am întrebat. Au urmărit traseul hoțului cu ajutorul camerelor de la case, instituții etc.

Au ajuns în Rahova unde gagiul a vândut-o instant cu 200.

Recidivist. (Mulțumim, Dragnea, pentru recursul compensatoriu). Nu vă mai temeți de cip. Oricum suntem toți filați 24/24. Dacă ești cinstit, asta nu contează. Încă o dată, nu-mi vine să cred, dar mulțumesc Poliției Române', a scris Mihai Găinușă.

Fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor a decis să renunțe la televiziune și a revenit în radio. Acesta prezintă matinalul la Național FM, alături de Oana Paraschiv, de la 7.00 la 10.00.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter