Ce efecte are apa micelară? Produsul pe care îl folosește Irina Baianț pentru îngrijirea tenului

Publicat pe

Cu siguranță ai auzit și tu despre acest produs, dar nu toată lumea știe ce efecte are, de fapt, apa micelară. Astăzi îți prezentăm lista de beneficii pentru îngrijirea tenului pe care ți le oferă acest produs revoluționar, utilizat și de artista Irina Baianț.

Chiar dacă folosim cele mai bune produse de machiaj sau ne dăm cu o cremă potrivită tenului nostru, cel mai important pas rămâne totuși curățarea adecvată a feței.

Un ten plin de impurități sau resturi de machiaj va îmbătrâni mult mai rapid. Pielea își va pierde elasticitatea, apar ridurile, punctele negre, iar coșurile ne vor da bătăi de cap.

Dacă îți dorești o piele fermă, elastică, curată și luminoasă, așa cum o are frumoasa Irina Baianț, atunci trebuie să ai neapărat în casă și o sticluță de apă micelară.

Ce este, de fapt, apa micelară?

Ea reprezintă o soluție lichidă simplă, pe bază de apă. Însă, în compoziția ei se găsesc particulele sferice numite micele'. Acestea acționează ca un surfactant, adică pot atrage simultan atât apa, cât și uleiul.

Datorită faptului că apa micelară are simultan proprietăți hidrofile și hidrofobe, curăță în profunzime tenul, fără să mai lase urme de grăsime sau de impurități. Se recomandă aplicarea acesteia cu ajutorul clasicelor dischete de bumbac.

Chiar dacă nu te machiezi, trebuie să cureți reziduurile lăsate pe chip de poluarea sau de praful din aer.

Lista de beneficii pentru îngrijirea tenului

Dacă o folosești dimineața, atunci vei avea un ten curat și hidratat. Mai mult decât atât, și machiajul se va aplica mai bine și va dura mai mult timp. Așadar, dacă folosești apa micelară de la Avon, poți aplica apoi fără grijă, la fel ca Irina Baianț, creionul de ochi Glimmerstick Blackest Black și mascara Lash genius Blackest Black, din setul Genius Eye, pentru un machiaj rapid care să te salveze în orice situație.

Dacă folosești apa micelară seara, înainte de culcare, tenul tău va respira mai bine peste noapte. În acest fel, va putea elimina mai ușor toxinele din piele, își va păstra strălucirea și fermitatea mai mult timp.

Este un produs care poate fi folosit cu succes chiar dacă ai o piele sensibilă ori reactivă. În plus, nici nu mai ai nevoie de vreun alt produs demachiant, așadar faci și economie.

Este cel mai recomandat produs și pentru persoanele care suferă de acnee, dar care își doresc o curățare profundă a tenului lor. Apa micelara nu irită, ci acționează cu blândețe asupra zonelor afectate. Vezi chiar acum în broșura Avon sau pe avon.ro ce alte produse mai poți cumpăra pentru îngrijirea tenului și nu numai!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter