Ce a spus soția lui Dan Negru când prezentatorul a decis să plece de la Antena 1 la Kanal D: „Contează mult liniștea de acasă”

Publicat pe

Ce a spus soția lui Dan Negru când prezentatorul a decis să plece de la Antena 1 la Kanal D. Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Dacă timp de 22 de ani el a fost regele audiențelor la Antena 1, în 2022 vedeta a făcut o schimbare majoră! El a renunțat la trustul Intact Media și a hotărât să își continue cariera la un post concurent, Kanal D. Iată ce i-a spus soția sa cu privire la această decizie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România! Acesta, deși avea un mare succes la Antena 1, a decis să plece la Kanal D. Pentru a lua această hotărâre, el s-a consultat cu membrii familiei sale, care l-au susținut necondiționat. Iată ce a spus soția prezentatorului!

Ce a spus soția lui Dan Negru când prezentatorul a decis să plece de la Antena 1 la Kanal D: „Contează mult liniștea de acasă'Ce a spus soția lui Dan Negru când prezentatorul a decis să plece de la Antena 1 la Kanal D: „Contează mult liniștea de acasă'

În cadrul unui interviu, el a prezentat discuția pe care a avut-o cu partenera sa de viață. Aceasta l-a susținut pe omul de televiziune să facă ceea ce simte!

Citește și: Câți bani câștigă Dan Negru ca profesor de jurnalism:„O fac doar din plăcere’

Citește și: Cum s-au desfășurat filmările pentru Revelionul lui Dan Negru, în contextul pandemiei.Au fost invitate și vedete vaccinate și nevaccinate

Citește și: Cu ce se ocupă logodnicul Iuliei Albu.De dragul ei, Mike s-a mutat din Londra în România!

Citește și: Cine este Grigor Lucica de la Mireasa, sezonul 5.Vrea un iubit matur

Ce a spus soția lui Dan Negru când prezentatorul a decis să plece de la Antena 1 la Kanal D

Dan Negru a decis să renunțe la colaborarea pe care o avea cu Antena 1 în favoarea postului Kanal D. Pentru a lua această hotărâre, el a ținut cont de părerea familiei sale. Se pare că soția prezentatorului a fost de acord, în timp ce copiii lui nu au acordat prea multă atenție situației.

Contează mult liniștea de acasă. Soția mea e medic stomatolog, nu are legătură cu lumea televiziunii, dar mi-a spus că, dacă asta îmi aduce liniște și curaj în anii care vin, ea e lângă mine. Cu copiii e mai ușor, se uită la TV doar pe YouTube, lor n-aveam ce să le explic decât că îmi păstrez canalul de YouTube ca până acum.', a spus el pentru Click!

Este printre cei mai scumpi prezentatori

Este foarte bine cunoscut faptul că Dan Negru se numără printre cei mai apreciați prezentatori TV din România. Din acest motiv, majoritatea oamenilor consideră că este un om de televiziune extrem de scump. Întrebat dacă el primește cei mai mulți bani în acest domeniu, regele audiențelor a răspuns fără să stea pe gânduri.

Nu știu dacă sunt sau nu scump, dar știu că împreună cu Răduleasca, Brenciu, Teo sau Andi Moisescu am rămas printre puținii care fac exclusiv meseria asta, de prezentator tv. O meserie pe care în România o poate face orice cântăreț, actor, dansator etc. E o abundență de prezentatori. De aici probabil și diferențele de salarii…', a spus el pentru sursa citată.

Cât de mult contează banii pentru Dan Negru

Dan Negru este cunoscut drept unul dintre cei mai zgârciți bărbați din showbizul românesc. Cu toate acestea, el susține că atunci când vine vorba de proiecte de televiziune, nu ține cont de sume atât de mult. Pentru vedetă, contează mai mult profesionalismul show-ului decât banii pe care îi încasează.

Știu că sunt zgârcitul emblemă al showbizului, dar când vine vorba de televiziune, niciodată nu am pus banii înaintea formatelor sau a producției tv. Nu negociez niciodată bani și managementele, directorii televiziunilor pot confirma oricând asta. Subiectul financiar e un adițional pentru mine, pentru că degeaba negociezi sume uriașe dacă ai parte de show-uri neperformate.', a continuat el.

Chiar mai mult, Dan Negru și-a amintit că în urmă cu mulți ani, Titus Munteanu l-a invitat să prezinte Festivalul de la Mamaia. Pentru această ocazie, el nici măcar nu a întrebat ce sumă va primi, ci doar a profitat de oportunitate!

Demult, când Titus Munteanu m-a sunat să prezint Festivalul de la Mamaia, nu mi-a trecut niciodată prin cap să-l întreb cât câștig dacă prezint festivalul. Eram fericit că am șansa aia. Am rămas la fel de încântat de ofertele bune din profesia mea. Sigur, după asta vin și bani. Dar după, nu înainte…', a povestit acesta.

A plecat de la Antena 1 din cauza audiențelor obținute de Revelion?

Întrebat dacă decizia lui a venit după ce a văzut audiențele Revelionului de la Antena 1, Dan Negru a explicat că nu are nicio legătură acest aspect.

Revelionul a fost un succes, bătălia cu Pro TV-ul s-a dat pe 1 punct de audiență. Dar nu are nicio legătură cu acest transfer pentru că nu faci o astfel de mutare în timp așa de scurt. Mă bucură uriașul interes pentru acest transfer pentru că asta arată că breasla mea, televiziunea, încă are putere și încă nu a fost definitiv îngenuncheată de on-line.', a spus el.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter