Angela Similea, surpriză emoționantă din partea fiului ei, Sorin, după doi ani în care nu s-au văzut: „A fost foarte fericită”

Publicat pe

Angela Similea a primit o surpriză emoționantă din partea fiului ei. Îndrăgita artistă și-a revăzut băiatul după doi ani în care și-au dus dorul în fiecare zi. Sorin Hilgen a venit în România special pentru mama lui și s-au revăzut, în sfârșit, spre bucuria amândurora. Acesta locuiește de aproximativ 30 de ani în America. Iată cum a decurs momentul mamă-fiu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

De curând, Angela Similea a primit o surpriză emoționantă din partea fiului ei. Sorin Hilgen este stabilit de trei decenii în Statele Unite ale Americii, astfel că distanța i-a ținut departe unul de celălalt în pandemie. Marea artistă i-a dus dorul în fiecare zi, iar acum și-a putut strânge, în sfârșit, băiatul în brațe. Revederea a fost una plină de emoții, potrivit spuselor colegului ei de breaslă Ovidiu Komornyik.

Angela Similea, surpriză emoționantă din partea fiului ei, Sorin, după doi ani în care nu s-au văzut: „A fost foarte fericită'Angela Similea, surpriză emoționantă din partea fiului ei, Sorin, după doi ani în care nu s-au văzut: „A fost foarte fericită'

Angela Similea e una dintre cele mai iubite artiste din România. Cântăreața în vârstă de 75 de ani a resimțit lipsa concertelor, dar și a celor dragi. Ea și fiul ei, Sorin Hilgen, nu s-au mai văzut de doi ani. Bărbatul stabilit în America a revenit recent în România, pentru o perioadă, pentru a-și alina dorul unul de celălalt, după ce au fost despărțiți de un Ocean.

Citește și: Cătălin Botezatu, surprins de Angela Similea de ziua lui. Designerul a izbucnit în lacrimi:”Pentru mine era ceva dumnezeiesc”

Citește și: Ovidiu Komornyik, dezvăluire surprinzătoare despre Angela Similea:Ea nu mai vrea să cânte!

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, mesaj după ce a murit tatăl ei:„Îmi pare rău pentru toată suferinţa…'

Citește și: Ce pensie alimentară ar trebui să plătească Laurențiu Reghecampf pentru fiul său:„Să îi explice acelei fete de ce nu mai are bani'

Angela Similea, surpriză emoționantă din partea fiului ei, Sorin

După ce soțul ei, Victor Surdu, a murit, Angela Similea stă singură. Aceasta locuiește în apartamentul unor prieteni din Capitală. Ea a locuit un timp într-un adevărat palat situat în comuna Belciugatele. Rămasă văduvă, ea s-a chinuit mult timp să-l vândă. Inițial, prețul cu care l-a scos la vânzare a fost de 650.000 de euro, însă, ulterior, acesta a scăzut la 200.000 de euro.

De când a rămas fără soțul ei, Angela Similea resimte și mai tare dorul de fiul său, Sorin. În pandemie, vedetei i-au lipsit mult și concertele. În urmă cu ceva timp, ea a postat un mesaj dureros pe Facebook, exprimându-și public sentimentele.

„Sper că sunteți sănătoși și atenți la tot ce înseamnă această pandemie! Vă mărturisesc că îmi este foarte dor de pace și de liniște, de plimbări prelungite, de întâlnirile cu prietenii…de fiul și de nepoții mei, la care nu am mai putut ajunge anul acesta', a scris Angela Similea pe Facebook.

Angela Similea și fiul ei s-au revăzut după doi ani

Angela Similea și-a emoționat toți urmăritorii din mediul online de Sărbători, postând un alt mesaj de suflet, legată de băiatul ei: „Vă mărturisesc că cea mai dragă îmi este figurina pe care am păstrat-o de la primul brăduț al fiului meu, când avea un an!'.

De când a început pandemia de COVID-19, Angelei Similea i-a fost frică să mai treacă Oceanul. Din această cauză, ea și fiul ei nu s-au mai văzut de doi ani. Din fericire, de curând, acesta i-a alinat dorul și a venit să o viziteze în România, în urmă cu câteva luni. Ovidiu Komornyik a povestit că revederea a fost una extrem de emoționantă.

„A fost fiul ei în vizită, s-au îmbrățișat din nou, după doi ani de dor, a fost o revedere emoționantă. Angela a fost foarte fericită. Sper să treacă pandemia cât mai repede, ca să revenim pe scenă.

Eu și Angela ne-am bucurat de o colaborare de suflet, mi-e tare dor de concertele noastre, de aplauze!', a mărturisit Ovidiu Komornyik, bun prieten cu Angelea Similea, pentru impact.ro.

Ovidu Komornyik, prietenul de suflet al Angelei Similea

Angela Similea și Ovidiu Komornyik au legat, în timp, o frumoasă relație de prietenie. Atunci când ea nu putea să ajungă în Statele Unite ale Americii, artista își petrecea verile la Vama Veche, stațiune în care el are un hotel renumit. Anul trecut, ea le povestea fanilor cât de bine s-a distrat în concediu.

„S-a sfârșit concediul și revin grăbită la bucuria de a comunica cu voi… prietenii mei dragi, de o viață ….Am avut o vacanță cu mai puțin somn, fiind atrasă de răsăritul de soare, așteptat pe un baldachin din fața Casei OVO, a dragului prieten Ovidiu.

Zece dimineți, la rând, am alergat spre locul de întâlnire cu EL, Maria sa Soarele…Și EL m-a salutat cu spectacole unice, fantastice….În fiecare dimineață  m-a răsfățat cu o mulțime de Îngeri de Lumină, care-mi mângâiau chipul uimit de atâta frumusețe și strălucire….

Vă invit să urmăriți câteva imagini, rugându-vă ca apoi să-mi spuneți dacă am dreptate sau fantezia de artist s-a jucat cu sufletul meu… pentru că sufletul meu este cel ce a trăit fericirea', povestea Angelea Similea în mediul online.

Cine este Sorin Hilgen, fiul Angelei Similea

Sorin Hilgen, fiul Angelei Similea, are 47 de ani. El locuiește de 30 de ani în America și activează ca specialist în calculatoare. În prezent, el e la a doua căsătorie. În trecut, el a fost însurat cu Bianca Toma, cea cu care are doi copii, pe Grace (25 de ani) şi Christian (26 de ani).

După ce el și Bianca Toma au divorțat, Sorin Hilgen s-a căsătorit cu Nicole, o americancă superbă. Fiul Angelei Similea deține o casă luxoasă lângă Boston. Acesta provine din căsătoria artistei cu al doilea soț, Sorin Movileanu. El a fost înfiat de cel de-al treilea partener al cântăreței, olandezul Jan Hilgen.

Angela Similea și-a pierdut cel de-al patrulea soț în 2011. Acesta se numea Victor Surdu și era politician. Fiul ei, Sorin Hilgen, a fost atunci la înmormântare pentru a-i fi alături mamei lui.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter