Adriana Bahmuțeanu, mesaj după ce a murit tatăl ei: "Îmi pare rău pentru toată suferinţa..."

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu și-a pierdut tatăl pe 5 februarie și a postat pe Facebook un mesaj emoționant prin care își exprimă regretul că părintele său a murit mult prea devreme. Adriana Bahmuțeanu a avut o relație specială cu tatăl său, chiar dacă, la un moment dat, vedeta a aflat că părintele său nu a dorit-o niciodată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu trece prin clipe grele după ce tatăl ei a murit sâmbătă. Fosta soție a lui Silviu Prigoană și-a explimat regretul pentru dispariția tatălui său, dar o alină gândul că Acolo unde este acum, tatăl său nu mai suferă.

Adriana Bahmuțeanu, mesaj după ce a murit tatăl ei: "Îmi pare rău pentru toată suferinţa..."Adriana Bahmuțeanu, mesaj după ce a murit tatăl ei: "Îmi pare rău pentru toată suferinţa..."

„Aş fi vrut să mai trăieşti puţin, să mai stăm de vorbă, să mai bem un vin, tu să faci un rebus, să ne veselim…
Drum lin în Marea Trecere, dragă tată!

Îţi mulţumesc pentru că mi-ai dat minunatul dar care se numeşte Viaţă, pentru tot ce m-ai învăţat, pentru susţinere şi pentru că m-ai ales să îţi fiu fiică!!!
Ştiu că ai fost mândru de mine, de tot ceea ce am preluat de la tine-rezilienţa, onestitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, modelul autodidact care mi-a folosit în viaţă!

Îmi pare rău pentru toată suferinţa pe care ai îndurat-o, pentru toată durerea pe care ai simţit-o, pentru toate nedreptăţile pe care le-ai trăit dar ştiu că acolo, în lumea fără durere şi întristare ţi-ai găsit în sfârşit Pacea!

Dumnezeu să te odihneasca în Marea familie eternă a Universului!

Te respect şi te onorez!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Victor Slav a recunoscut că a fost infidel:„Da, am înșelat. Ce a spus despre căsnicia cu Bianca Drăgușanu

Citește și: Câte kilograme are Andra și cum a slăbit:„În pandemie, am mâncat foarte mult

Adriana Bahmuțeanu, mesaj după ce a murit tatăl ei. A avut o copilărie grea

Adriana Bahmuțeanu a oferit acum ceva vreme un interviu în care a vorbit despre copilăria sa, despre familia ei.

„Copilăria mea a fost cu cheia de gât, cum se spune. Am crescut într-un cartier muncitoresc, în Pantelimon, unde bătăile erau la ordinea zilei, unde violența domestică era, la fel, la ordinea zilei.

Am crescut într-o familie care a avut o condiție sub medie, părinții mei nu erau bogați, dar nici de o sărăcie lucie. Ne era greu. Eu am intrat la școală la 6 ani și un pic', a povestit vedeta în emisiunea online „În oglindă', realizată de Mihai Ghiță.

Când era adolescentă, Adriana Bahmuțeanu avea să afle un adevăr care a rănit-o foarte tare. Tatăl său i-a mărturisit că nu și-a dorit niciodată copii.

„Mama n-a știut că învățătoarea mă bătea și mă trăgea de păr, mă bătea cu linia la palmă, decât târziu. Pe vremea aia violența nu era pedepsită ca acum. La mine în casă a fost iubire cam atât cât a fost în multe familii din România, în care era mai multă tristețe decât iubire.

Nu pot să zic că am trăit într-o familie fericită și foarte iubitoare. Mama a avut foarte mare grijă de noi și ne-a iubit, și pe mine și pe sora mea. A fost și este în continuare o mamă din aceea care și-ar da și viața pentru copii. Tata avea un job mai greu. Era un fel de șef de birou la fabrică și venea foarte stresat. Era mai distant cu noi, mai sobru, mai rece. Mai critic.

Tata mi-a spus când m-am făcut mare, pe la 20 și ceva de ani, că el, de fapt, nu și-a dorit copii. El își dorea doar să se căsătorească, pentru că astea erau normele sociale.

El, în sufletul lui, nu și-a dorit copii. Și-ar fi dorit să călătorească, să nu aibă obligații, să aibă o nevastă cu care să se distreze și cam atât. Cred că la un moment dat îl apăsau problemele astea, ale vieții', a mai spus Adriana Bahmuțeanu despre familia ei. 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter