Câte kilograme are Andra și cum a slăbit: „În pandemie, am mâncat foarte mult”

Publicat pe

Câte kilograme are Andra și cum a slăbit. De când s-a lansat în carieră, Andra a fost caracterizată, în primul rând, de ambiție. Vedeta a demonstrat că e în stare de orice, atunci când își pune ceva în minte. La fel a făcut și acum, în privința greutății. După ce a acumulat câteva kilograme nedorite în pandemie, soția lui Cătălin Măruță a reușit să slăbească, fiind foarte aproape de rezultatul dorit. Iată cât cântărește acum și cum a dat jos kilogramele în plus!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Câte kilograme are Andra și cum a slăbit. Andra a fost întotdeauna sinceră și transparentă cu publicul ei. Deși a fost mereu lăudată pentru forma ei fizică, soția lui Cătălin Măruță a recunoscut că a acumulat unele kilograme în plus, în perioada pandemiei. Însă, artista le-a venit de „hac', începând deja de câteva săptămâni bune procesul de slăbire. Rezultatele sunt deja vizibile și demne de laudă.

Câte kilograme are Andra și cum a slăbit: „În pandemie, am mâncat foarte mult'Câte kilograme are Andra și cum a slăbit: „În pandemie, am mâncat foarte mult'

Joi, pe 3 februarie, Andra a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță', de pe PRO TV. Cătălin Măruță a lipsit din platou, deoarece se află în izolare, în apartamentul unui prieten, după ce a luat contact cu o persoană testată pozitiv cu COVID-19. Cei doi au ținut însă în permanență legătura, pentru că soțul artistei prezintă emisiunea de acasă.

Citește și: Cătălin Măruță a împlinit 44 de ani.Ce mesaj emoționant i-a transmis Andra

Citește și: Andra a ajuns la Poliție din cauza unor probleme de pe Facebook:„Mare atenție!'

Citește și: Andi Moisescu, detalii din culisele Românii au Talent:„Șicanele au devenit o slăbiciune a noastră'/ EXCLUSIV

Citește și: Anamaria, fiica lui Aurelian Preda, încearcă să păstreze vie amintirea tatălui său.Ce obiect ține în camera tatălui său

Câte kilograme are Andra și cum a slăbit

În timpul emisiunii de la PRO TV, Andra și-a promovat noua piesă, intitulată „Pas cu pas'. Aceasta a abordat mai multe subiecte. A a vorbit și despre noul sezon Românii au Talent, despre relație de prietenie pe care o are cu Elwira și Mihai Petre, dar și despre cum a slăbit.

Colegii lui Cătălin Măruță au profitat de prezența Andrei în emisiune pentru a le face o surpriză celor doi soți. Aceștia au servit prânzul împreună, dar separat, după ce au primit aceleași preparate culinare, cu care s-au delectat în cadrul show-ului de la PRO TV. Cu acest prilej, îndrăgita cântăreață a recunoscut că adoră mâncarea. Din acest motiv, în pandemie, vedeta a povestit că a acumulat unele kilograme nedorite.

Potrivit spuselor Andrei, ea a mâncat foarte mult în pandemie. Din cauză că nu mai ardea caloriile la fel ca înainte, kilogramele s-au adunat, până ce artista ajunsese să cântărească 70 de kilograme. Fire ambițioasă, ea a pus la un moment dat „piciorul în prag' și a decis să slăbească. Procesul a început din luna decembrie, iar rezultatele sunt deja vizibile.

„În pandemie, am mâncat foarte mult'

Andra a povestit că cea care a motivat-o să slăbească a fost chiar sora ei. După ce a observat că ruda ei dragă a reușit să slăbească, artista și-a dat seama că poate și ea. Soția lui Cătălin Măruță a început să țină o dietă, din decembrie, însă nu e vorba despre un regim special. Tot ce face e să înjumătățească mâncarea. În prezent, ea cântărește 64 de kilograme și nu vrea să se oprească aici.

„M-a vizitat una dintre surorile mele, exact cu o zi înainte de 1 decembrie. Am văzut că slăbise și mi-am zis că dacă ea poate, pot și eu. Am început o dietă. Nu țin un regim special, practic, am înjumătățit mâncarea.

În pandemie am mâncat foarte mult și nu mai ardeam caloriile ca înainte. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme. S-au tot văzut și, la un moment dat, am simțit că trebuie să fac pasul ăsta. Acum am slăbit, am 64 și sper să fie tot în scădere.', a declarat Andra în emisiunea „La Măruță'.

De ce vine Andra rar în emisiunea lui Cătălin Măruță

Printre altele, Andra a dezvăluit de ce apare rar în emisiunea soțului său, deși e apropiată de toată echipa „La Măruță'. Vedeta a luat această decizie, pentru ca gurile rele să nu spună că a fost invitată doar pentru că e soția prezentatorului Cătălin Măruță. Situația stă altfel însă atunci când își promovează noile piese, pentru că nu e vorba doar despre ea, ci despre toată echipa care lucrează la proiectele ei.

„Ironia sorții, vin de două ori, maxim, pe an, la această emisiune. Deși sunt artist care are și o colaborare strânsă cu această televiziune, e foarte greu să vin, vin doar când lansez câte un cântec. Cred că sunt cel mai rar artist de aici.', a mai transmis ea.

Ce spune Andra despre Elwira și Mihai Petre

În ediția de joi, Andra a vorbit și despre cea mai recentă melodie a ei, „Pas cu pas'. Videoclip-ul a fost lansat recent, iar în el apar și soții Elwira și Mihai Petre. Cântăreața i-a descis drept „doi oameni frumoși' și e bucuroasă că el i-a fost coleg la „Românii au Talent'.

„Sunt doi oameni foarte frumoși. Eu am avut ocazia să-l cunosc pe Mihai Petre și l-am văzut și la nervi și la emoții, cumva, prin toate stările a trecut și e un om pe care eu îl admir. Mi se pare că întotdeauna este un om foarte sincer, nu joacă niciun rol, spune ceea ce crede. E foarte pertinent în ceea ce spune.

Și are lângă el o soție, care, dacă el se aprinde, ea știe cum să-l pondereze. Mi se pare că oamenii care trebuie să se găsească, se găsesc. Uite la mine cu Măruță cum suntem, ne-am găsit.', a mărturisit ea.

Andra, despre noul sezon „Românii au Talent'

În doar câteva zile, pe PRO TV va fi difuzat noul sezon „Românii au Talent'. Premiera va avea loc pe 4 februarie. Înainte ca prima ediție să apară la televizor, Andra a dezvăluit câteva detalii de culise. Aceasta a declarat că a fost impresionată de poveștile de viață ale participanților. În plus, consideră că partea bună a pandemiei e că românii care nu au putut să se înscrie până acum în competiției, fiind plecați în străinătate, s-au întors acum acasă.

„Întrebarea tuturor este ‘Totuși, după atâtea sezoane vă mai impresionează ceva?. Ideea este că, dacă luăm partea bună a acestei pandemii, pentru această emisiune, este că am reușit să-i aducem pe acei oameni, care n-au putut să vină, de-a lungul anilor, pentru că aveau contracte în străinătate.', a spus jurata de la „Românii au Talent'.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter